Şimdi Ara

Türknet ile neden iş yapılmaz / Adli süreç artık işlemeli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
2
Favori
28.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ardozs A kullanıcısına yanıt
    Bende sorgulamada yapa gözüküyordu sonra vae gözüktü başvurdum internet açıldıktan sonra 1hafta falan oldu galiba mesaj attılar şu gün çalışma var internet gidebilir diye internet gitti geldi yapa olmuştu



    Yapaya alırlar büyük ihtimalle ama sözleşmeyi okumak lazım belki hakkı vardır bunu yapmaya vae ve yapa arası geçiş yaptirilamaz diye bir kanun var mı yada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlara sorduğum soruya verilen cevaba bakın



    Türknet ile neden iş yapılmaz / Adli süreç artık işlemeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 15 Aralık 2018; 14:57:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş burada bir firmanın rezaletini belgelerle ispatlarla ortaya koyup bu konunun kişisel değil artık kamusal bir sorun olduğu belirtiyoruz, Türknet’in pişkin adamları hâlâ burada bu rezil firmanın yalan reklamıyla 1-2 vatandaşı üç kuruşluk avanta için mağdur etme yarışında.



    Böyle bir pişkinliği aklım almıyor. Herkes ektiğini biçsin arkadaş. Hukuk bir yana, bunca insanın hakkını üç kuruş avanta, bir ay bedava internet için yemeye kalkan adam da allahından bulsun. Yuh diyorum birader yuh.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Algenthor

    Arkadaş burada bir firmanın rezaletini belgelerle ispatlarla ortaya koyup bu konunun kişisel değil artık kamusal bir sorun olduğu belirtiyoruz, Türknet’in pişkin adamları hâlâ burada bu rezil firmanın yalan reklamıyla 1-2 vatandaşı üç kuruşluk avanta için mağdur etme yarışında.



    Böyle bir pişkinliği aklım almıyor. Herkes ektiğini biçsin arkadaş. Hukuk bir yana, bunca insanın hakkını üç kuruş avanta, bir ay bedava internet için yemeye kalkan adam da allahından bulsun. Yuh diyorum birader yuh.
    Onlar her konuda varlar hocam çok kafaya takmayın yorumlarına cevap falan yazmayın ilgi çekemediklerini görünce pes ediyorlar. Bu arada geçmiş olsun TurkNet kullanmayan durumunuzdan anlayamaz her konudan önce arayıp durumu belirtebileceğiniz bir çağrı merkezi yok. Bana da aynı şekilde altyapı 75 dediler sonra 16 verdiler en sonunda dayanamayıp iptal ettirdim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Mesajı atarken sizi de eklemiştim ancak sistem buna izin vermemiş sanırım. Mesajı okursanız "hizmetlerinize ulaşmam için" yazdığımı görebilirsiniz. Sizlerden müşteri numaralarınızı PM üzerinden bekliyorum.
    Kesin lan allahin nitelikli dolandiricilari sizi. Allah kimseyi sizjn elinize dusurmesin ben boyle bir yuzsuz beceriksiz sirket gormedim. Sizin yuzunuzden uc ay sinir krizi gecirdim resmen. Kac senelik uyeligimi de banlattiniz. Umarim batarsiniz yakinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camino Del Rio kullanıcısına yanıt
    Ben daha bağlanmadan iptal ettirdim, böyle sefil adamlara para kazandırmak insanlığa ihanettir. İptal talebimden 20 saat sonra kafalarına göre yeni abonelik süreci başlatmışlar.

    Gerçekten akıl sağlığıyla oynuyorlar. Bu kadar rezil, bu kadar beter olduklarını bilmiyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algenthor kullanıcısına yanıt
    aynen onlara takılmayın bir yığın bilinçsiz her konu açana salça oluyorlar. 1 ay bedava kullanıcam diye yapmadıkları kalmadı. sanki takım tutuyor. birden fazla hesap alıp burada insanları sinirlendirip banlatmaya çalışıyorlar. millet keyfinden şikayet ediyor sanki...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 15 Aralık 2018; 20:7:32 >
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Resmen ülkenin ne hale geldiğinin kısa özeti olmuş forum. İnanılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sözleşme hilesi yaptıklarından bahsediyor millet hala 100 zaten alamazsın diyor.

    Türknet adamı dolandırmış. İmzaladığı sözleşme ile aynı bağlantıyı sağlamamış. Ve kullanıcıya bunu bildirmek yerine habersizce değişiklik yapmış sözleşmede. Bunun adı dolandırıcılık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

    Ben de TürkNet'i kullanırken 35 MBPS kullandım güzel güzel 6 ay boyunca hiçbir sorun yaşamadan, beni de izin falan almadan YAPA'ya aldılar ve 2 hafta boyunca beni 1 mbps bile olmayan 0,70mbps internete mahkum ettiler. Mesajlarıma otomatik cevaplar verdiler, kanser olma aşamasına geldim ve daha fazla bekleyemeyip başka bir firmaya geçtim. Eğer bir sorun yaşamazsanız TürkNet harika ancak sorun yaşadığınızda hepsi ardı ardına geliyor ve karşınızda birisini bulamıyorsunuz, 1 hafta sadece bir sorun yok hattınızda cevabı için bile bekleyebilirsiniz. Çok kötü bir sistemleri var... Sabır diliyorum size
    Aynısı başıma geldi. Yapa’ya girdim hızım 24mbitten 7’ye düştü. 1 ay arıza kaydı falan filan derken suçu apartman tesisatına attılar klasik sallama :)

    Firma değiştirince niyeyse tesisat kendiliğinden düzeldi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turknet adam gibi hizmet ver herkes sikayetci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene Türk nete geçmiştim. Adamlar 10 günde interneti bir türlü bağlatamadı. Güya birkaç kere gelip bakmışlar,en sonunda onların yapacakları birşey olmadığını ve elektrikçi çağırmam gerektiğini söylediler.

    Ben de iptal için dilekçe yazdım. Beni aradı temsilci, ilk ayı ödemem gerektiğini söyledi. Ben de ilk 15 gün dolmadığı için ücret vermeyeceğimi söyledim. İlk kez bir müşteri temsilcisinin cirkeflesip bana bağırdığını gördüm. Neyse sonuc olarak para vermeden iptal ettim.

    İptal ettikten sonra başka bir internet sağlayıcısına geçtim ve hemen gelip internetimi bağladılar.

    Sonuç olarak emin olduğum birşey varsa türknet pişmanlıktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    Anlamak işlerine gelmiyor dostum ben onu anladım, bir ay bedava internet kullanmak için halkını satan insanlar bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğulacaksan büyük denizde boğul.
  • hocam öncelikle yapada falan değilim.Bende turknete geçtiğimde yaklaşık 3 ay 30 mps civarı aldım.Fakat son iki aydır hızım 12-13 mps civarında sürünüyor ki kablo modem vs herşeyi kontrol ettim.düzelmezse iptal edeceğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat122 -- 15 Aralık 2018; 23:40:38 >
  • Ardozs A kullanıcısına yanıt
    sözleşmenin kopyası var mı? varsa adli işlem yapabilirsiniz. yada hakem heyetine başvurabilirsiniz.
  • Burada bir sorun varsa hepimizin sorunu bunda hemfikiriz fakat, abartmayın mantığı nedir, burda ki görevli arkadaş zaten çabalıyor, 100 değil de 70 alsam benim için sorun yok, kimse kusura bakmasın da 4 mb hıza kalıp 35mb parası ödesek daha mı iyi olurdu.



    Bence sorunları abartıp dünya meselesi yapmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MR_ kullanıcısına yanıt
    Birader git forumun başından itibaren konulan belgeleri oku ondan sonra yorumunu yap. Memleket yorum krallığı olmuş zaten, herkesin her konuda hiç okuyup anlamadan bin türlü fikri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Algenthor kullanıcısına yanıt
    Konunun iki ayrı noktası var;

    ilk olarak size sözlü olarak beyan edilen hiç bir kesin destekliyor bilgisi önemi yok. Bu kısım tamamen tüm firmalarda olduğu gibi pazarlama üzerine ağız yapılması. Sistemde görünüyordur evet, hat daha önceki testlerde ulaşmıştır evet ama - (Türk telekem haneye ulaşan veri hızının ön bilgisini sisteme yüklüyor tüm isp buradan veri çekiyor. ) - fiziksel şartlar etkenler ile sorun olmuş artık desteklemeyebilir. ( sizin sorununuz bu değil biliyorum başkası bilinçlenmesi amaçlı yazıyorum.) Bu noktada tüm firmalar sistemde görünün desteklediği hız üzerinden satış yapar kendini sağlama almak isteyen kimi firmalar en yüksek destek veren hızın bir alt paketini satar ki abone mağdur olmasın. Türknet'te alabildiğiniz kadar hız vaad ediyor sorun olursa modemin hızını küçük miktar düşürülüp sorunsuz bağlantı sağlanıyor. Satış yapan kişi hızın ulaşmasını kesinlikle garanti edemez.

    ikinci noktası ise 100 mbps hızı destekliyor olarak sistemde yapa göründüğünden sözleşmede bu şekilde geçiyor ve bu hızı size ulaştırmayı taahüt ederiz garantisini sunmuyor. Sözleşme yapılmadan hat açılmayacağı için sözleşme sistemde görünün hız üzerinden yapılıyor. Hat aktivasyonunda yapa üzerinden erişim alamayacağınız anlaşılınca 35Mbps'e kadar vae açılıyor. Bu noktada size bilgi verilip rızanız alınabilirdi çünkü satış bu şartlarda yapılmamıştı. Şirket için kağıt üstünde E'kadar olduğundan bunun bir önemi yok.Bu konuda haklısnız.

    Diğer bir açıdan yapa alt yapsı 4-5 ay hatta 1 yıl sonra yapadan-vea / vae den - yapa ya aktarılanlara şahit olduk kimisi alt yapı sorunu oluştuğundan geçici aktarıldı kimisi ise firmanın maliyet kaysından dolayı örn: 100mbps VDSL vea yerine 5Mbps ADSL yapa alması ama bu mağduriyeti yaşayan kullanıcılar geri aktarıldı. Firmayı kesinlikle savunmuyorum ama en iyi şartları sağlamak için çabaladıkları aşikar. Doladırıcılık olarak algılanması yersiz olmuş.




  • Ucuz etin yahnisi pek olur derler. 2 seneden fazladır TurkNet kullanıyorum. TurkNet İnterneti ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

    Yalnız bir ara internette kopmalar yaşadım. TurkNet müşetti hizmetlerinden arıza kaydı oluşturdum, beni aradılar hiç bir sorun yok dediler. Ben de modemdendir diyip başka modem taktım, çeşitli kombinasyonlar falan denedim sonuç aynıydı. Yine arıza kaydı yaptım. Dönüş yapan hanım abla o kadar itici konuştu ki, sanki ben hiç birşey bilöiyormuşum gibi.

    Neyse o ara dualbant modem almayı planlıyordum zaten, bende başka operatöre geçmeden alayım, bir de onla deneyeyim dedim.

    Yeni aldığım modem ile sorunsuz bağlanıyorum. Hem modemin çok iyi hem de internet hızım.

    Bana gelen hız ortalama 75 mbit. Çok uzun zamandır da kota yok zaten.

    Sorun çıkmadığı için benim için en iyisi şuan.

    Bu arada bağlanma olayım da hızlı gerçekleşti nedense.

    Ama sonuç olarak bunun şans olduğunu düşünüyorum. Çünkü gerçekten ilgisiz saçma sapan bir firma.

    Herkes buna göre geçmeyi denemeli. Geçmeli demiyorum, denemeli diyorum :)

    Benim gibi sorun yaşamazsanız,keyfini sürerssiniz, sorun yaşarsanız şansınıza küsün artık.

    Sonuç olarak, birine türknet önerirsem aynen bu şekilde öneriyorum.

    Adamları dolandırıcı olarak da nitelendirmem kesinlikle. Çünkü çizgilerini belli ediyorlar zaten. Aklı olan anlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.