Şimdi Ara

Turknet Hız Limiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam. Ben 7-8 aydır TurkNet kullanıyorum modemi odama kurduğumda 35mbps üstü göremiyordum sonra salondaki girişi deniyim dedim oraya taktım hız 50-55mbpsye çıktı. Evdeki her girişi deneyesim var şimdi. Sitede 3 blok ötedeki biri 100mbps görüyomuş, benim aldığım hizmet de 100mbps fakat 55i geçiremiyorum, problem bizim bloğun port kutusunda mıdır sizce? 4 kere Turk Telekom çalışanları geldi kontrol etti bişey bulamadık diyip gittiler.



  • Merhaba, modem arayüzünde alabileceğiniz maksimum hız görünüyor. Modem arayüzünden kontrol ettiniz mi?
  • elektrikçi işi, daireye gelen kablo bir yerden ek ile odalara dağılıyor. Ek iptal edilip net tek odaya gitmeli. Buat lara bakılması lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, modem arayüzünde alabileceğiniz maksimum hız görünüyor. Modem arayüzünden kontrol ettiniz mi?
    Aldığımız hizmet 100mbps fakat kendi oturduğum binada bir problem olduğunu düşünüyorum. Modemdendir diye modemi değiştirdim fark olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

    elektrikçi işi, daireye gelen kablo bir yerden ek ile odalara dağılıyor. Ek iptal edilip net tek odaya gitmeli. Buat lara bakılması lazım
    Muhtemelen söylediğiniz gibi yapsak düzelir, evin bir odası 35 görürken salon 55 civarı görüyor demek ki odalara dağılan kablolarla alakalı.
  • Kablodandır hocam
  • evin içine döşenen tesisatı kontrol ettirin hocam,aynı durum bendede vardı 2 farklı odada farklı hat değerleri geliyordu.
  • kursatkulali45 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iç tesisat kontrolü sonrasında sorun devam ederse www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturmanız durumunda teknik uzmanlarımız ve saha ekiplerimiz gerekli çalışmaları yaparak bilgi verecektir.
  • kursatkulali45 kullanıcısına yanıt
    Senin durumun benimkiyle aynı. Bodrum katında tip11 kabin/dslam var ancak daireye gelen telefon kablosu 3 odaya paralel ayrılıyor 3 tane rj11 telefon prizi var. Hızlar ve snrler üçünde de ayrı ayrı. Buatlara baktım telefon kablosu göremedim hatta bir tane telefon prizinin olduğu yerde hiç buat yok hayret ettim tavandan/zeminden geçirildi heralde.

    Gerekli hayati önlemleri aldıktan sonra hiç odalara bakmadan dış kapının yanında ana buat gibi bir bölüm olması lazım oradan telefon kablosunun değişimi olur mu, ara katlarda üzerine sıva atmışlar mı ya da elektrik hattıyla sıkışık mı gidiyor bunlara bakılabilir yoksa malesef çekilmiyor yeni hat ben bina dışından çektireceğim bundan dolayı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.