Şimdi Ara

Turknet Gigafiber'in 6 Aydır Aktivasyon Aşamasını Tamamlanmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Bahçelievler Kocasinan merkez mahallesi'nde oturuyorum.


    Ağustos - Eylül gibi tüm mahalleye kutulama işlemlerini yaptılar ve kablolar vs. her şey eksiksiz tamamlanmış gözüküyor ancak birkaç aydır düzenli sorgulamama rağmen aktivasyon olmuş değil. Hala VDSL altyapısı çıkıyor.


    Yani çoğu lokasyonda maksimum 1 ay içinde aktif edilen bu kutular neden Bahçelievler için 6-7 ayı buluyor merak ediyorum? Aktif ettiğinizde geçecek binlerce kişi var çünkü mevcut internet altyapısında şikayet eden birçok komşum var, eminim ki çoğu sokak için de böyledir.


    İşin zor kısmını halledip kolay kısmı için süründürmenizin manası ne? Şubat'a kadar aktif olacak demiştiniz, yine ortada bir şey yok.


    https://forum.donanimhaber.com/binaya-gigafiber-kutusu-geldi-ne-yapmaliyim--154989961



    Konudaki arkadaşa kutu 1 hafta önce takılmış ve aktif edilmiş direkt. Bizi ise 6 aydır bekletip oyalıyorsunuz.








  • Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • aunı mahalledeyım beklıyorum kutu koyulalı 1 ay filan oldu. büyük ihtimal tüm kocasinan da operasyonu bitince aktif edecekler.

  • Kerem Taha kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Gigafiber çalışmaları mahalle genelinde yapılmaktadır. Altyapı çalışmaları tamamlnadıktan sonra bütün mahallede kutulama süreci başlar. Kutular takıldıktan sonra aktivasyon verilecektir.
  • Bazı sokaklar aktif kocasinanda. Kısacası tüm mahallede aynı anda aktif edip diyorsunuz ama kendinizle çelişiyorsunuz. O sokaklara aktiflik verip bize nasıl veremiyorsunuz? Baştan aşağı saçmalıklar içeren sisteminiz var.

  • Siz gerçekten insanlarla dalga geçiyorsunuz. Zaten yazdım size adresimi kaç kere hala aynı seyleri yazıp duruyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soujeusperdu0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekibimiz Mart ayı sonuna kadar aktif etmeyi planladıklarını iletti.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hiç güvenim yok. Daha önce de ocak ve şubat demiştiniz. Anlaşılan önümüzdeki ayları sayıyorsunuz bence, ortada ne plan ne de bir kontrol var. Pişmanlıksınız.

  • Soujeusperdu0 kullanıcısına yanıt
    Daha önceki adreslerde sorun olması durumunda ya da farklı sebeplerden planlanan aktivasyon sürelerinde farklılıklar olabiliyor ama belirtilen tarihte işlem yapılmazsa bilgi verir misiniz?
  • Veririm ama siz de ekiplere mağduriyetimizi anlatın, sadece bilgi verip geçmeyin. 6 ay bir aktivasyon için çok uzun bir süre, bunu siz de biliyorsunuz.

  • Soujeusperdu0 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 yıldır bekliyorum kutu koyulali 1 yıl olmuştur. aktivasyon bekliyorum bende kagithane celiktepe deyim. ekiplere sorarmisiniz diyorum müşteri hizmetleri soruyor ama cevap gelmiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O halde müşteri çekmek için kutuyu koyup aktivasyonunu şansımıza bırakıyorlar. Benim için hava hoş, 1 ay sonra daha gelmezse farklı bir İSS'ye geçiş yaparım. Kendileri bilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekom bile çektiği kabloyu unutuyor, kutu takıp sonlandırma yapmayı unutuyor, koordinasyon eksikliği çok kötü bir şey bu yüzden firma büyük zararlara uğruyor farkında olmadan, türk telekomu bu durum çok etkilemez ama türknet gibi bir firmanın bu koordinasyonu çok düzgün sağlaması lazım kablolar çekilip kutular takıldıktan sonra direkt hizmete başlanması lazım en kısa sürede +'ya geçilmesi gerekli büyüme açısından ama bu gidişatla işleri zor anca 2-3 büyükşehirde yarım yamalak altyapılar ile devam ederler yollarına

  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber süreçlerimiz mahalle genelinde yapılmaktadır. Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra her sokak ve bina için kutulama yapılıyor ve en son aktivasyon verliyor. Bu süreç içinde bölgedeki yoğunluğa göre hizmeti aktif etme süresi değişiklik göstermektedir. Buradan ilettiğiniz her şikayet ve talebi ekiplerimiz ile paylaşıyoruz, gelişmeler bize iletildikçe siz değerli kullanıcılarımıza da iletiyoruz.
  • benimde 300 gün oldu her şeyi taktılar dışardaki Optik fiber dağıtım kutusuna kablo takmaya gelmediler öyle kaldı üst sokağımdaki arkadaşım çatır çatır 5 aydır gigafiber kullanıyor bizde işte ha geldi ha gelecek bekliyoruz öyle gelmez zaten bu saatten sonra. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 19 Şubat 2023; 2:0:47 >
  • Merhaba, gigaFiber altyapı işlemleri kademeli olarak gerçekleşiyor. Kablolama ve kutulama işlemleri yapıldıktan sonra aktivasyon aşamasına geçiliyor. Bu aşamada aktif olup olmadığınıhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.