Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
32
Favori
107.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • swarch S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden tam adresi paylaşır mısınız? Kontrol ederek bilgi vereceğim.
  • Bağcılar/Kuyulu Sok. bölgesine ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz?

    Belediye ile ilgili herhangi bir gelişme var mı? Söylediğim bölgenin karşı kaldırımı Bahçelievler bölgesine ait oraya geldi, birkaç adımla getirdiğiniz fiber'i direkt Bağcılar bölgesinden devam ettirebilirsiniz. Bilgilendirme yapabilir misiniz? @TurkNetDestek

  • Eyüp / Yeşilpınar / çilingir sok. için çalışma ne zaman olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 23 Ocak 2023; 9:28:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allen Walker kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/gigafiber-istiyorum sayfamızdan adresinizi talep olarak paylaşmanızı rica ederim. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır.
  • DenzeL_28 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, proje ekiplerimiz bölgeden gelen yoğunluğa göre değerlendirme yaparak çalışmaları başlatmaktadır. Aynı zamanda altyapı uygunluğuda kontrol edilmektedir. İlettiğiniz adres için çalışma tarihini maalesef iletemiyorum.
  • Bu firmanın en büyük sorunu söz verdiği Kendi altyapısını tabana yayamaması
    2016'da Akn kaldırınca geçmiştim. Sözde yapa gelecekti Adana 'ya. Kendi haritalarında vardı.

    7 yıl olmuş arkadaş nerde kendi alt yapınız. Sıfırdan uzay aracı tasarlayıp ay'a gidilir bu sürede
    Yediremeyeceginiz yemeğin reklamını yapmayın.

    Son zamlardan sonra zaten 50mbit ve altı kullanıcıların Türknet 'de kalması için bir neden kalmadı ama bari altyapı döşeyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Ocak 2023; 12:52:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/gigafiber-istiyorum sayfamızdan adresinizi talep olarak iletmenizi rica ederim. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilecektir. Uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlayacaklardır. Ekipler her talebi kontrol ederek değerlendirmektedir. Altyapı çalışmalarımız uygun görülen her bölge için devam etmektedir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Daha öncesinde 2023 yılı planlama dahilinde demiştiniz , planmadan çıkarıldımı bu bölge. 100 mt alt sokağımızda gigafiber var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Ya bırakın Allah aşkına . Bla bla dan öteye geçmiyor 7 yıl olmuş koca bir yedi yıl.ben başvuruda bulunsam ne olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokağın bir tarafında gigafiber görünüyor ancak diğer tarafında gigafiber yok. altyapı hazır ise sokağın tamamına gigafiber verilmesini ve aboneliğimin gigafiber olması için ilgilenmenizi bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illemez -- 23 Ocak 2023; 20:41:2 >
  • Allen Walker kullanıcısına yanıt

    Bende bağcılardayım Bağcılar Bahçelievler sınırında kalmış bence izinlik bi olay var. Yoksa Koskoca bağcılar'da talep olmaması saçma

  • illemez İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden konu linki ile adresinizi paylaşır mısınız?
  • 24 Ocak oldu hala Kocasinan merkez mahallesi aktif olmadı. Şubata kadar mutlaka aktif olur denmişti, beklemeye devam, acaba ekipler 31 ocağı mi bekliyor :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soujeusperdu0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimizin planlamasına göre aktif edileceği zamanı sizinle paylaştık. Şubat ayına kadar aktif edilmesi planlar arasında, farklı bir bilgi henüz bize ulaşmadı.
  • Müşteri Hizmetlerini aradığımızda çıkan sesli yanıt sisteminin mesaj yanıt sistemi ile karşı karşıyayız burada resmen.

    Yani sorduğum sorular gelişigüzel sorular değil, detaylı bir yanıt almak istiyorum. Yönlendirmeli bir yanıt değil lütfen. Bahçelievler'in nüfusu 2021 yılına ait "605.300" iken Bağcılar'ın "744.351" günümüze oranladığımız vakit varsayım yaparak buranın nüfusunun daha fazla olduğunu ön görebiliriz.


    Talep talep diyorsunuz da alt yapı 10 adım karşı kaldırımda mevcut yani sistemin işleyişini anlatın ona göre yol çizelim. Sokaktaki broşür dağıtanlar gibi mahalle içerisinde sizi öneremem çünkü daha Bağcılar'a bir şey getirmediniz, önce alt yapıyı sağlayın zaten verdiğiniz hizmet sonucu insanlar sizi tercih edecektir. Umarım mesajımı ezberlenmiş mesajlarla yanıtlamazsınız.


    İyi günler.

  • Allen Walker kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şikayetinizi ilgili birimlerle paylaşacağım. Sizi anlıyorum ancak proje ekipleri gelen taleplere ve altyapı uygunluğuna göre süreci başlatmaktadır.
  • Bahçelievler Kocasinan 6 aydır aktif edilmedi. Bağcılar'a gelse ne olur, rahat 2-3 yıl beklersiniz bu hızla. Koca İstanbul'a tek ekip bakıyor herhalde...

  • Soujeusperdu0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimiz proje dahilinde belirtilen her bölge için çalışmalara devam etmektedir.
  • Merhaba, İstanbul/Bahçelievler Kocasinan Merkez Mah. kutular geleli yaklaşık 3 ay oldu fakat hala bir ilerleme yok. Müşteri hizmetlerine durumu soruyorum bana mail atmamı söylüyorlar. Mail atıyorum maillerime herhangi bir cevap gelmiyor. En azından ortalama bir süre vermeniz mümkün mü ?

  • rubischo R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bölgenizle ilgili aktivasyon için net bir tarih iletemiyorum. Proje ekiplerine tekrar dönüş yaparak bilgi alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.