Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TurkNetDestek Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
768
Cevap
32
Favori
107.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama bölgeleri bizimle paylaşılmadığı için bu konuda bilgi veremiyorum.https://turk.net/gigafiber-istiyorum sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
  • Merhaba gigafiber istiyorum formunu doldurduk ama herhangi bir gelişme var mı yok mu ? Nerden öğreneceğiz planlamada var mı ?
    İstasyon mahallesi Küçükçekmece istanbul
  • lewanton kullanıcısına yanıt
    Merhaba, süreç proje ekiplerimiz tarafından yürütülüyor. İlettiğiniz talepler proje ekiplerimize ulaşıyor, bölgeden gelen talep yoğunluğuna ve altyapı uygunluğuna göre çalışmalar başlanıyor.
  • gigafiberi geçtim, mevcutta kaç yıldır 90 mbit olarak kullandığım hattımın hızını bir anda 38-40 mbite düşürdüler. destek kaydı açtığımda bizden kaynaklı değil türktelekom kısıyor diyorlar. telekoma soruyoruz biz 100 gönderiyoruz sistemi darboğaza sokan türknet diyorlar. evet türknet. çünkü aynı apartmanda 100 mbit ttnet kullanan komşum var. ayrıca 2 yıldır giga fiber gelecek diye boy boy reklamlar var ama 50 mt üst taraf 1 gigabit ile internetin dibine vururken 2024 yılında biz 3 telefon 2 pc ve 1 kamera sistemine 38 mbit ile internet dağıtmaya uğraşıyoruz. türknet cidden pişmanlık ya.

  • ulenka U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • Merhabalar bundan yaklaşık 2 ay önce gigafiber istiyorum formunu doldurdum. Birkaç gün önce de GigaFiber binanızda hazır şeklinde mail ve sms yoluyla bilgi verildi. Lakin herhangi bir şekilde binama gigafiber ile alakalı bir adım atılmadı. Herhangi bir gelişme var mıdır acaba?


    Adres:Mahmut Şevket Paşa Mahallesi, Piyalepaşa Caddesi, NO:152 ,İç Kapı (Daire) No: 2 

  • Merhaba, 74696560 numaralı destek kaydınızı oluşturarak proje ekibimize ilettim. 2-3 hafta içerisinde buradan tekrar yazarsanız kontrol ederek bilgi verebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.