Şimdi Ara

Türknet gezgin internet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
4
Favori
8.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • engonge23 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ay içerisinde 4 defa değişiklik yapabilirsiniz. Gezgin hizmetinizi kullanmak istemezseniz iptal edebilirsiniz. Gezgin internet başvurunuzu www.turk.net/oim sayfamızdan yapabilirsiniz.

    Talebinizi www.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hattımızdan iletmeniz durumunda net uzmanlarımız sizinle iletişime geçecektir.
  • @engonge23 4 değişiklik sınırının amacı nedir ben de anlayamadım. ben de haftada bir, iki ev arasında seyahat yapıyorum, ayda 8 değişiklik gerekiyor bunun için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swiltord -- 14 Ekim 2021; 13:20:35 >
  • swiltord kullanıcısına yanıt
    Maalesef süreç ile ilgili değişiklik yapamıyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Kimse ulaşmıyor bana ve şunu soramıyorum benim iki internetim var şu anda iki internetim farklı yerden biri sizden birisi farklı bir internet sağlayıcıdan benim ne yapmam gerekiyor farklı sağlayıcıdan olan internetimi iptal mi etmem gerekiyor yoksa etmeden direk turknet gezgin için başvurmam mı gerekiyor birde bu kurulum ücreti diyor bunu herkes veriyor mu?

  • engonge23 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gezgin interneti kullanabilmeniz adına yeni abonelik açılması gerekmektedir. Bunun için diğer hizmetinizi iptal edebilirsiniz. Gezgin internet hizmetinde kurulum ücreti mevcut. Otomatik ödeme talimatınız varsa 75 TL yoksa 108 TL alınmakta.
  • Beni biraz önce sizin yazıyı okumadan önce teknik destek ekibinden aradılar ve durumu onlara anlattım üzerine basa basa diğer internetime bir şey yapmam gerekir mi hanfendi gerek yok biz hallediyoruz işlemleri siz sadece formu dolduruyorsunuz kurulum ücretide alınmıyor sizden dendi formu doldurmaya başladım ve 99 tl lik paket çıktı ve ekstra sizin açıklamaları okudum aklım çok karıştı ya o anda bir müşteri hizmeti ile konuşmak istiyorum ama yok konuşamıyorum

  • engonge23 E kullanıcısına yanıt

    Türknet diğer internetinizi de türknete çevirmeye çalışıyor bence.Sizin yapmanız gereken diğer interneti kapattırıp türknete de diğer adresi gezgin internet olarak tanımlatmak.Form falan doldurmayın iki türknet aboneliğiniz olur.Eğer gezgin internet olabilmesi için illa yeni abonelik gerekiyorsa bilemem tabi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue1907 -- 19 Ekim 2021; 11:8:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engonge23 E kullanıcısına yanıt
    İkinci hizmetiniz gezgin internet olacaksa geçiş işlemi yapılamıyor. Ama normal hizmet alacaksanız geçiş işleminizi gerçekleştirebiliriz.
  • internet aboneliğim yok dediğimde de o kısımda yine 99 tl çıkıyor adreste ya kardeşim müşteri danışmanı yok mu gezgin için ben size yardımcı olayım beraber yapalım diyebilecek birileri. şimdi interneti kapattım diyelim yine gezgine geçmede problem yaşayacağım madem bu kadar firme için umarsanılmaz bir hizmet niye koyuldu acaba (İnterneti kapattırdım diyelim ne kadar süre alacak işlemler)

  • engonge23 E kullanıcısına yanıt
    Rica etsem iletişim bilgilerinizi konu linkiyle birlikte PM üzerinden benimle paylaşır mısınız? Size bu konuda yardımcı olmak isterim.
  • blue1907 B kullanıcısına yanıt

    Tamam internet üyeliği yok şeklinde seçenek işaretliyorum hani süreç doğrumu bu şekilde mi olacak diye onda da değişen bir şey yok internet üyeliği çıkıyor bu gezgin tam bir labirent üye olmak isteyen varsa soğutmaya çalışılıyorlar. Üyelik kısmını doldurmadan da bilgi alabileceğiniz fırsat yok herhâlde 2 internet üyeliğinden devam edeceğiz belli aralıklarla internetimizi donduracağız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engonge23 E kullanıcısına yanıt

    Aslında fiyat açısından çok da bir avantajı yok bu işin.İki adrese de 60-70 tllik internet alsanız sanki daha iyi olur.İki evde birden sürekli internetiniz olmuş olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TurkNetDestek Merhaba, Gezgin internet için yazlıkta ki adrese başvurunca standart türknet faturamıza ek 35 TL ve 75TL kurulum ücreti mi ödeniyor?


    Bir de mevcut abonelikte Türknet üzerinden Türktelekom Vdsl kullanıcısıyız. Yazlıkta ki yerde Türk Telekom Fiber mevcut . Modem nasıl oluyor, Türk Telekom ekibi modem ve ont mi getirmiş olacak?

  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modem türk telekom tarafından ücretsiz olarak verilecektir. Faturanıza ek 34.90 TL + kurulum ücreti yansıyacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Gezgin internet iptalinde modemi nereye nasıl şekilde teslim ediyoruz?


    Kurulum aktivasyon süreleri başvurduktan sonra ne kadar sürede halloluyor?

  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal durumunda modemi kargo ile genel merkez adresimize göndermeniz gerekiyor. Aktivasyon süreci 3 ila 6 iş günü sürüyor.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    ilk aboneliğimiz vdsl ise ve gezgin interneti tanıtacağımız adresimizdeki altyapı da fiberse oraya fiber kurulum mu yapılıyor okadar sorulmuş net bir cevap vermemişsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue1907 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ana hizmet ADSL ya da VDSL ise gezgin internet hizmeti alacağınız adreste fiber altyapı varsa fiber hizmet alabilirsiniz. Modem fiber hizmette ücretsiz olarak verilecektir. İptal durumunda iade edilmesi gerekiyor.
  • Gezgin internet'e başvurmak istediğimde, sanki ben Turknet üyesi değilmişim gibi beni üye yapmaya çalışıyor. Gezgin internet'e başvuracağım sayfaya ulaşamıyorum bunun sebebi nedir? Yeni kullanıcı değiliz 3 yıla yakın süredir kullanmaktayız.

  • zaelta Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Gezgin İnternet Hizmeti' ne Başvur butonu tıklandıktan sonra Web Satış’a yönlendiriliyorsunuz ve sonrasındaki adımlar aşağıdaki gibidir.



    - Web Satış uygulaması müşterimizin Gezgin İnternet Hizmeti başvurusu yapıldığını satış linkinden anlayarak Gezgin İnternet Hizmeti olarak satın almayı ilerletir.

    - Gezgin İnternet Hizmeti için ayrı bir müşteri numarası ile hizmet açılır.

    - Gezgin İnternet Hizmeti aktivasyon süreçleri de yeni satış aktivasyon süreçleri şeklinde uygulanır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.