Şimdi Ara

Türknet e ZAM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
869
Cevap
6
Favori
44.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
224 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • farfara kullanıcısına yanıt
    Fiyatlarımızda güncelleme yapacağımız doğru. Ancak aynı zamanda hizmetimizde de bir geliştirme yapıyoruz. Bu geliştirme tamamlandığında, fiyat değişikliği ile birlikte size tüm kanallardan bildirecektik. Ancak oluşan bir aksaklık sebebi ile bazı müşterilerimiz erken öğrenmiş oldu. Sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • Merhaba bu fiyat artması tatmin etmedi beni şahsen. Mayıs ta aboneniz oldum mayısın 1 inde kullanmaya başladım 22 sine kadar hiç sorun yoktu 22 sinde alt yapımıza alıyoruz denildi 22 sinde ayrıeten internetim kesildi 29 una kadarda gelmedi 29 una geldiğimizde 1 mbs hız veriyordunuz normalde ben 8 mbs dowload ve 1 mbs yükleme yapıyordum. 29 undan bügüne kadar devam ediyor bu durum 0.72 dowload 0.99 upload veriyorsunuz ve ben bunun üzerine para ödiyeceğim yazık değilmi bana destee bu durumu yazıyorum adam akıllı ilgilenen yok ben eski hızıma kavuşmak istiyorum anlatabiliyormuyum.
    Abone no:1666429
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar istemesek ve şu süreçte elimizden geldiğince ertelesek de, yatırımlarımızın maliyetini etkileyen döviz kurları ve enflasyon bizi de etkiledi. Fiyat değişikliğimiz ile ilgili sizi en kısa sürede bilgilendireceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • MAYIS ayında TürkNet'e geçerken müşteri hizmetlerine sormuştum fiyat artışı olur mu diye. Fiyat artışı olacağı zaman 4 ay öncesinden haber veriyoruz demişti. Her işiniz kolpa
  • upload hızı kalıcı olarak artacaksa, mesela 35/10, 50/15, 75/20, 100/25 olacaksa ben kabul ederim bu artışı. yoksa işiniz zor,
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Adsl kullanıcıları aboneliklerini kapatacaklar. Adsl paketleri fiyat olarak ayrı tutmanız gerekiyor artık.
    Türk Telekom yeni aboneliklere 88 liraya veriyor şuan. Sizin paketlerde 88 tl olacağı zaman kimse risk alıp sizden hizmet almayacaktır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu fiyat artması tatmin etmedi beni şahsen. Mayıs ta aboneniz oldum mayısın 1 inde kullanmaya başladım 22 sine kadar hiç sorun yoktu 22 sinde alt yapımıza alıyoruz denildi 22 sinde ayrıeten internetim kesildi 29 una kadarda gelmedi 29 una geldiğimizde 1 mbs hız veriyordunuz normalde ben 8 mbs dowload ve 1 mbs yükleme yapıyordum. 29 undan bügüne kadar devam ediyor bu durum 0.72 dowload 0.99 upload veriyorsunuz ve ben bunun üzerine para ödiyeceğim yazık değilmi bana destee bu durumu yazıyorum adam akıllı ilgilenen yok ben eski hızıma kavuşmak istiyorum anlatabiliyormuyum.
    Abone no:1666429
  • By by türknet zaten crc hatası yüzünden bağlantım kopuyordu şimdi bide zam ben telekoma geçiyorum kalan arkadaslara başarılar diliyorum (◠‿◕)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekstra 10 lira para değil ama geliştirme vaadiniz ne
    Merak ettim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrensMişkın -- 3 Haziran 2020; 15:22:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Acaba Saye sistemine mı geçilecek Temmuz'da Türk telekomun referans tarife teklifini yayınlayacağı söyleniyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/turkcell-ucuran-fiber-kampanyasi

    Superonlıne altyapısı olunan yerlerde şuna geçmek mantıklı bence. Güzel paket
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C4L0X

    Acaba Saye sistemine mı geçilecek Temmuz'da Türk telekomun referans tarife teklifini yayınlayacağı söyleniyordu.
    SAYE dedir? VDSL 35b profili değildir umarım. Turknet Modemi iade için yolladım
  • Saye sisteminde DSLAM’de gerekli yetkilerin (port yetkileri, abonelik kaydı, iş emri girme, arıza kaydı açma) verilmesi ve alternatif operatörlere YAPA’daki gibi kendi hız profillerini oluşturmasına izin verilmesidir. Böylece Türk net artık istediği upload veya download hız profillerini oluşturabilecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_alp

    SAYE dedir? VDSL 35b profili değildir umarım. Turknet Modemi iade için yolladım

    Alıntıları Göster
    yanlış anlamadıysam yapa'nın fttc kabinde çalışan versiyonu, muhtemelen 3-4mbps upload sınırından kurtulacağız.
  • 95 liraya 35 mbps vodafone a taahhüt vermek daha mantıklı en azından taahhüt bitine kadar sabit fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Temmuzdan itibaren yapılan zam la birlikte Hizmet iyileştirmesinden bahsediyorsunuz. Bu iyileştirmlerin içinde VAE de VDSL hizmetin 35b profiline geçmesi varmı?
  • Şuanki fiyat 75TL bunun içinde 65 TL internet 10 tl de Telefon var aşağıdaki fatura detayında görüldüğü gibi.

    Tamam zam yapın yapmayın demiyoruz. 10TL olan telefonu iptal edin yine 75 TL yalın olsun.

    Ama siz Hem zam yapıp hemde telefonu iptal edin 3TL indirimli olsun 85 tl ödeyin diyorsunuz. gerçi resmi bir açıklama gelmedi fiyat için yazılanlara göre yorumluyorum. biraz saçmalık var gibi. Yada 16 mbit paket çıkartın en azından onu 60-70 tl ye verin ona geçelim

    Türknet e ZAM




  • O fiyatlara bende başka firmaya geçerim. Kaç senedir kullanıyorum bir problem yaşamadım ama fiyatları çok yükselttiler
  • quote:

    2 hafta filan oldu. Türk Telekom zaten 2016'dan bu yana zam yapmamıştı ama alternatifler yapmaya devam etmişti şimdi gerekçeleri varken tabii ki zam yaparlar. Lakin bu alternatif firmaları biraz zorlayabilir. 2016'daki düzenlemede transmisyon tarafında indirim, port ücretlerine zam gelmişti şimdi ikisine de zam geldi. Yeni fiyatlara buradan bakabilirsiniz.https://toptan.turktelekom.com.tr/port-transmisyon

    Bu ücretler vergi hariç fiyatlar +  KDV, %7.5 ÖİV, ve ÖTV ekleyin. Transmisyonda ise ücreti hesaplamak biraz zor çünkü abonenin peak saatlerde kaç Mbps kullandığını tahmin etmek zor.


    100mbitin 150tlye çıkacağı vs konuşuluyordu.Özgür tarifeler! artık saatler arası kullanım,hıza göre farklı ücretlendirilebilir.

    Yinede vdsl altyapıda alabiliyorsanız 100mbit 100tl iyi bir rakam.TT fiber ile altyapı anlaşmasıda yaparlarsa(kardan zarar) fiberden çok müşteri toplarlar.

    Netspeed,netgalaksi vs hepsi zam yapacak arkadaşlar.Netspeed tt fiberdeki 2 taahhütlü tarifesini kaldırdı.Yine aynı şekilde millenicomla turknetin arasında 5-10tl fark olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 3 Haziran 2020; 15:39:35 >




  • Temmuz da abonelik yapacaktım, vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.