Şimdi Ara

Türknet digitürk kampanyası varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün türknetten arıyorum diye bi kadın beni aradı digitürk kampanyamız var 99 tl ödemenizin 36 tl si digitürk ödemesi olacak herhangi bi kurulum ücreti olmıcak dedi bende tamam dedim ancak sonradan bunun gerçek olmadığını öğrendim şimdi bu verdiğim onayın bana bi sıkıntı çıkarma ihtimali var mı ? Kuruluma ekip gelcek dediler ben bu ekibi direk geri göndersem bi sıkıntı olurmu ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Şu konuya bir göz atarsın : türknet adını kullanarak yapılan digitürk dolandırıcılığı » Sayfa 1 - 1 (donanimhaber.com)


    Yada ekip geldiğinde birşey imzalamadan yollarsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reception47 -- 19 Ağustos 2021; 0:13:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reception47

    Şu konuya bir göz atarsın : türknet adını kullanarak yapılan digitürk dolandırıcılığı » Sayfa 1 - 1 (donanimhaber.com)


    Yada ekip geldiğinde birşey imzalamadan yollarsın.

    Çok saolun zaten olayın sahte olduğunu öğrendikten sonra sanırım o gelecek ekip aradı açmadım bidaha ararlarsa boşuna gelmeyin kurulum yaptırmıcam dicem

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, gelen aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. Bize yardımcı olmak adına sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?

    Ayrıca evrak imzalamadığınız sürece geçiş işlemleri yapılmayacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, gelen aramalara itibar etmemenizi rica ederim. Bu konuda hukuki işlem başlattık. Bize yardımcı olmak adına sizi arayan numarayı ve müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?

    Ayrıca evrak imzalamadığınız sürece geçiş işlemleri yapılmayacaktır.
    PM den göndermeye çalıştım ancak gönderemiyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oguzhan297 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden ilettiğiniz bilgileri ilgili birimimiz ile paylaştım. Bu konuda bize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  • İnternet servis sağlayıcımdaki 2 yıllık taahhüt bitti. Ben de servis sağlayacıları inceleyip turk.net 'in sayfasına kişisel bilgilerimi verdim ve 140 TL 'den abonelik yapmak için başvuruda bulundum. Çok geçmeden telaşlı bir şekilde bir bayan aradı turk.net'ten arıyoruz şöyle böyle dedi zaten araç kullandığım için de çok dikkat edemedim.




    Kadın ısrarla digiturk abonesi olmam gerektiğini söylüyordu. Altını çize çize digiturk aboneliği sağlarsanız 140 TL değil internet aboneliğine 100 TL ödeyeceksiniz biz TV hizmeti vermiyoruz vergiden düşüyoruz diye birşey saçmaladı. Ben nasıl olur filan derken istemezseniz kullanmayın bu intenet aboneliğini 100 TL olması için bu şekilde dedi. Bende daha fazla uzatmamak için tamam dedim. Bir kaç dakika geçmeden. 473 73 73 den digiturk görevlisi aradı digiturk aboneliğinik başvurunuz ulaştı dedi ? 59 TL den dizinin yıldızı paketine üye yapıyoruz filan dedi. SMS göndereceğiz filan dedi iyicine kıllandım, Diğer kadın da tekrar hemen aradı. Siz onayı verin biz işlemlere başlayacağız dedi. Digiturk için onay vermiş bulundum. Sonradan müsait olduğumda bir araştırdım ki ? Tam bir dolandırıcılık şebekesi..




    Zaten bu digiturk'u zamanında fiyat politikası yüzünden iptal etmiştim. Tam bir şebeke durumu söz konusu.. Pazartesi günü turk.net 'i savcılığa kişisel verilerimi 3.kişilere sızdırdığı , digiturk ile birlikte ortaklaşa ve insanları yanıltmak suretiyle taahütlü üye etmeye çalıştıklarını şikayet edeceğim.




    Ayrıca Cimer'e ,BTK 'ya da bu durumu yazdım. Onlarca insanın dolandırılması durumu söz konusu..








    NOT: Sadece bu durumu belirtmek için üye oldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deyvison Rogério da Silva -- 2 Temmuz 2022; 0:40:17 >




  • Deyvison Rogério da Silva D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tv hizmetleriyle ilgili bizim herhangi bir firma ile kampanyamız ya da işbirliğimiz bulunmuyor. Bu aramalarla hukuk yoluyla mücadele ediyoruz. Hukuk birimimiz ile paylaşabilmem için sizi arayan numarayı, müşteri numaranızı ve arama tarihini PM üzerinden paylaşır mısınız? Bununla beraber TurkNet olarak müşterilerimizle sadece aşağıdaki numaralardan iletişime geçiyoruz. Bu numaralar dışında gelen aramaları, mesajları ve mesaj içindeki yönlendirmeleri dikkate almamanızı önemle rica ederiz. Bir sorununuz olursa her zaman buradan, diğer sosyal medya kanallarımızdan ya da online işlem merkezi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    TurkNet Resmi Numaraları:

    (0850) 288-80-80

    (0850) 288-10-10

    (0212) 703-45-45

    (0850) 288-80-81

    (0850) 288-80-16

    TurkNet KOBİ Resmi Numaraları:

    0(850) 288 30 30

    0(850) 288 30 40

    0(850) 288 30 20

    0(212) 703 13 06
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.