Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.396
Cevap
309
Favori
878.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNet Destek Burada

    Arkadaşlar dün gece 10 dakika internetim gitti arıza kaydı açtım hat bilgilerimi attım firmanın bu ciddiyetsizlik ve bir daha bu şekilde olmaması için bir çözüm üretmeyişi cok zoruma gitti karar yüce türk milletinin🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fantastik66 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun şu an devam ediyor mu?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Selamlar,



    Sorunum hala devam etmekte. 3 hafta oldu sürekli olarak aynı dönüşü alıyorum. Gerçekten artık sinirlerim bozulmaya başladı lütfen destek olun. Hız sorunum devam ediyor.

  • TurkNet Destek Burada


    Bu görseli neden paylaştım sizce? @TurkNetDestek

  • Sayın Yetkililer, @TurkNetDestek, Merhabalar

    İnternet hızımda ciddi bir düşüş var. 82 Mbit alıyorken 12 Mbit e kadar indi. Bununla ilgili sizden yardım istiyorum.

    Bayram TUĞLU

    Müşteri no :1886212


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferdicann F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Arkadaşlarım sürecin uzaması üzerine yerleşik operatör ile iletişime geçerek hattın santralde kesildiğini iletmiştir. Yerleşik operatörden güncel bilgi aldığında sizinle paylaşacaktır. Ben de önceliğini ilettim.
  • Tekrar merhaba sevgili @TurkNetDestek


    OİM üzerinden DSLAM kilidimin kaldırılması yönünde kayıtım hâlâ açık durumda fakat bu sabah sistem tarafından böyle bir güncelleme mesajı aldım.


    TurkNet Destek Burada



    OİM üzerinden özellikle belirttiğim "DSLAM kilidimin kaldırılması yönünde destek talep ediyorum" diye. DSLAM kilidine müşteri olarak biz nasıl müdahale edebiliriz acaba? ÖİM üzerinden de bu güncelleme mesajına bu soruyu sordum fakat daha önce de belirttiğim gibi OİM'deki arkadaşlara karşı, önceki tecrübelerimden ötürü önyargı oluşmuş durumda ister istemez. Çözüm odaklı çalıştığınız için özellikle sizden yardım rica ediyorum. Lütfen bu DSLAM kilidi sorunumu çözün.


    Müşteri Numaram: 1805155

    Devre Numaram: 8833965465

    Destek Numaram: 38155758




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poybot -- 10 Kasım 2020; 18:34:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TARKANE

    38060962 numaralı destek kaydım ile birileri ilgilenebilir mi 1 hafta oldu. Telekom tanımlarınızı silmiş, problemin giderilmesi çok uzun sürer ne demektir yaaa.





    Harikasınız. Çözüm süreniz, müşteri bilgilendirmeniz süper, İnsan sinir hastası demek böyle oluyor.....






    TurkNet Destek Burada




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Paylaşsam nolcak siz oraya yönlendiriyonuz destek kaydı açılıyor sorun gene çözülmüyor.


    Forumda adslde kopma yaşayıp çözebilen var mı? Snr ayarından şüpheleniyorum. Fakat modemde de öyle bir ayar yok. Modem zyxel vmg8623-t50b

  • @TurkNetDestek Geçiş talebinden önce 10 mbps alıyorken 4'e kadar düşmüş hızım. VAE geçişi olmazsa çok zor durumda kalacağım hızlıca ilgilenirseniz sevinirim bu hızlarda hiçbir şey yapılmıyor.

  • @TurkNetDestek Merhaba , Destek numarası 38072003 Yeni aboneyim. Altyapım vdsl destekliyor. Hat değerlerim mükemmel. 75 mbit hız alabilecekken beni adsl portuna takmışsınız. Hız testi yapınca 10 mbit hız alıyorum. Fakat OİM teknik bilgiler menüsünden bilgilerime bakınca modem buluşmuyor- VDSL yazıyor. Fiziksel durum(VAE) kapalı gözüküyor. Destek kaydı açmama ragmen bir sonuca ulaşamadım.

    Yardımcı olur musunuz lütfen.

  • Abone numaram 1534747 destek kaydım 38230484 dünden beri internetim yok modemim IP almıyor kullanıcı adı şifre bütün kurulumları defalarca tekrardan yaptım. Durduk yere internet gitti ve modem IP alamamaya başladı lütfen yardım edermisiniz.

    @TurkNetDestek

    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNet Destek Burada

    dunden beri internet yok. dsl isigi yaniyor intetnet isigi yanmiyor. destek kullanici adi ve sifreyi hatalı girdigimi yeniden kurulum yapmam gerektigini soyledi. yaptim dune kadar da giriyodu zaten yanlis girilmis olsa hic baglanmazdi.

    destek kaydi: 38247591



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnd -- 11 Kasım 2020; 14:46:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 2 yıldan beri Türk telekom eve kadar fiber sınırsız 100 MB hız kullanıyorum. Gelecek ay aboneliğim sona erecek. iptv kullanıyorum ve çocuklar akşamları bilgisayardan oyun oynuyorlar. Çocuklar ping süresinin çok olduğundan şikayet etseler de ben çok şikayetçi değilim. Hız testi yaptığımda çoğunlukla 90 MB hız alabiliyorum. Türk Telekomda aynı hız ve tarifede fiyatlar uçmuş. Türknet fiyat olarak daha makul.

    Sorum şu :

    Türknete geçsem sorun yaşar mıyım?

    iptv kullananlar sorun yaşıyor mu?

    Hangi modem kullanılıyor? Modem performansı iyi mi?

  • @TurkNetDestek merhabalar, tp-link archer v5 modemim var. Turk telekom gelip kurulumu yaptı. Evim de 5 ghz bağlı 4 cihaz -- 2,5 ghz bağlı 2 cihaz var. Modem de sürekli wireless bağlı gözükmesine rağmen yaklaşık 1-2 dk boyunca talep alamıyorum. Bağlı gözükmesine rağmen sanki kopmalar yaşıyorum. Bu konuda modem için bir güncelleme v.s. varmı ? Yoksa komple santralden mi kopmalar yaşıyorum anlamadım. Ayrıca hız testler yaptığımda 80-90-100 mbps almama rağmen videolu konferans yaptığım bir laptop da diğer laptop da oyun yada youtube video açtığımda ses ve görüntü de kalite düşüyor. 80-90 mbps az bir hız değil. Sanırım burada bir kalite sorunu yaşıyorum. abone numaram : 1838317

  • poybot kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kaydınızla ilgilenen teknik arkadaşım bugün sizinle yaptığı görüşmede altyapınızın 88 Mbps' ti desteklediği bilgisini paylaşmış.
  • TARKANE T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız için yerleşik operatörden net bilgi aldığımız zaman gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VAE geçişi için kontrolleri ilgili ekibimiz yapacak ve eğer uygunsa geçişinizi başlatarak size bilgi verecek.
  • Zyzz89 Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hattınızı kontrol ettiğimde evet atlak bağlantı sorunu bulunuyor ve ekiplere bilgi verdik. Ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle paylaşacağız.
  • AksLepis A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kullanıcı adı ve şifre bilginizle kurulum yaptığınızı ancak sorunun devam ettiği bilgisini ilettim. Hattınızı tekrar kontrol ederek teknik arkadaşım bilgi verecek.
  • 
Sayfa: önceki 13141315131613171318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.