Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.369
Cevap
308
Favori
877.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12811282128312841285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fox166 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarım yerleşik operatör tarafından onay verilerek bağlantının yapılmasını bekliyor. Hizmetin bir an aktif olması için yerleşik operatör ile iletişim halindedir. Ben de aktivasyon sürecinin uzaması üzerine önceliğini ilgili birimimize ilettim. Güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecekler.
  • 1867237 müşteri numarası olan arkadaşıma hala kurulum için arayan soran yok uzaktan eğitim gördüğü icin zor durumdalar acil kurulum yapılması gerekiyor. Dikkate alıp bugün kurulum ekiplerinin yönlendirilmesini önemle rica ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mesut0899 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik uzmanlarımız oluşturduğunuz destek kaydına istinaden saha ekiplerine arızayı iş emri numarasıyla bildirmiştir. Saha ekipleri 3 iş günü içerisinde çalışmaları tamamlayarak bilgi verecektir.
  • uAction kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba, 37609122 nolu kaydımı inceleyebilir misiniz? Binamdaki diğer kişiye bağlanan fiber bana bağlanmıyor.

  • two_face kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanın çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini ilgili teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım yerleşik operatör saha ekiplerinden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • MahsunBulut kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • EsFaEr kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun tekrar kontrol edilmesi için teknik uzmanlarımıza bildirimde bulundum. Arkadaşlarım gerekli çalışmaları yaparak güncel bilgi aldığından sizinle paylaşacaklar.
  • Skywards kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teknik uzmanlarımız yaşanan sorunun çözümlendiğini iletti. Modem kurulumunda girilen kullanıcı adı ve şifre bilgisinin hatalı olduğu görülüyor. Modeminizi resetleyerek size gönderdiğim kullanıcı adı ve şifre bilgisiyle modem kurulumu yapabilir misiniz?
  • Netscout N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanın çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini ilgili teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım yerleşik operatör saha ekiplerinden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Kullanamadığınız günler için arkadaşlarım arıza sonlandığında size bilgi verecekler. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • Destek numaram 37626421

    Dün saat 17:00 merkezi olarak internet kesildş daha sonra internet geldiğinde ise dsl ve interner ışığım yanmamaya başladı sorun hala devam ediyor yardımcı olabilir misiniz @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guthw1ne -- 22 Ekim 2020; 10:52:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DWARKELF D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • Bulunduğum lokasyon da fiber altyapı çalışmaları yapıldı. Sistemden kontrol ettiğimde 100mbps hız vereceğiniz yazıyordu sizi aradım sayın @turknetdestek dedim ki ben sizin mevcut abonenizim. Şu anda iyi kötü ADSL hizmetinizi alıyorum. Sorgulama yaptığım da fiber görünüyor acaba hat aktif mi ? Aktif ise geçiş yapar mısınız dedim. Sizde ADSL den geçiş olmuyor iptal edip yeniden başvuru yapmam gerektiğini söylediniz. Bende size hem sosyal medya dan hem oim den hem buradan defalarca söylememe rağmen adsl iptal olmasın siz fiberi başlatın eğer bağlantı olursa ADSL iptalini yapalım diye üstüne basa basa söylememe rağmen herhangi bir sorun olmadığını bağlantının sağlanacağını ilettiniz. 15 ekimde iptal ettim. Fiber başvuru yaptım. Sonuç ne mi oldu ? Teşekkürler @turknetdestek hem ADSL hizmetimden oldum hem fiber bağlantısı yapılamadı. Bina da kablo daire içerisine kadar çekilmesine rağmen sinyal verilmemiş. Eeee sevgili turknet şimdi ne olacak ?


    Turktelekomun sinyali aktif etmesi için ne yapmam gerek ? Sizden dönüş alamıyorum kendim çözmeye çalışayım bari ?





  • Fantastik66 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulum işlemlerinin bir an önce yapılması için bildirimde bulundum. Arkadaşlarım kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek randevu bilgisi verecektir.
  • BauschLomb B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için mevcut müşterilerimiz fiber hizmete geçiş yapamıyor. Ancak bununla ilgili çalışmalarımız var. Gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Sizce de çok saçma değil mi? Farklı bir ISS'e geçip tekrar dönersem aktif oluyor mu? Bir kısıtlama var mı bununla ilgili?

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Şu an sorunum düzeldi. Teşekkürler.

  • BauschLomb B kullanıcısına yanıt

    Bana da mevcut aboneliği iptal edip fiber için başvuru yapın dediler. Deim ki mevcut abonelik kalsın fiber de sorun olması durumunda adsl de fiber aktif olana kadar devam ederim dedim. Sevgili turknet de bulunduğunuz bölge de fiber aktif sorun yok alabilirsiniz dendi. 15 gün bunun mücaledesini verdim iptal edilmeden fiber alayım diye ama olmadı. Sonra turknet i dinledim ve turknette bulunan adsl hizmeti iptal ettim ve sonuuuuçççç bulunduğum binada fiber için sinyal turktelekom tarafından verilmemiş. Şimdi hem ADSL yok hem Fiber bağlantı kurulamıyor. Home office çalışıyor olmam da bütün işlerimi aksattı.


    İsmini vermek istemediğim kurumsal bir teknoloji şirketinde yöneticilik yapıyorum ve saha çalışanlarına iş yönlendirmem gerek 10 gündür mobil veri kullanıyorum. Bütün işlerim aksadı almış zararı tahmin edemezsiniz.


    Turknet rica ediyorum çözüm için biz müşterilerin yapması gereken bir işlem var ise turktelekom tarafında bilgi verin ve ben yapayım inanın tüm işlerim aksadı çalışamaz hale geldim.





  • SerkanAykut85 kullanıcısına yanıt

    Yani başka bir sektörde olsa bu yapılan durum asla kabul edilemez. Mevcut müşteriye sağlamadan yeni müşteriye hizmet sağlamak ve mevcut müşteriyi mağdur etmek çok yanlış. Ben de arada kaldım, iptal etsem ben de sizin gibi home office çalışıyorum ve sıkıntıya gireceğim. Öte yandan 20mbps ile efektif olarak işlerimi halledemiyorum da. Bizim binada kullanan var aslında ama bilemedim ne yapacağımı.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    pm attım .

  • 
Sayfa: önceki 12811282128312841285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.