Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (1281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.339
Cevap
308
Favori
876.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12791280128112821283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sayın yetkili cevap verdiğiniz için teşekkürler.Ben 3 iş günü bekleyemeyeceğim.Bunca zamandır bekliyorum.Bugün bağlantı gerçekleşir eve internet gelirse tamamdır.Aksi halde aboneliği başlamadan iptal edeceğim.Bilgilerinize sunarım.

  • Bana neden dönüş yok sorabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DSL ışığı yanıyor modem üzerinden hat değerlerini görebiliyorum ama internete çıkmıyor. Modemi fabrika ayarlarına çevirip baştan yükledim (bir kaç defa), yine çözülmedi. Acil yardım.

    Destek No: 37614794

    Kullanıcı: zdurmus45adsl


    @TurkNetDestek

  • NightShadow kullanıcısına yanıt

    aynı sorun bende de var destek kaydı açmak istiyorum ama online işlem de doğru düzgün çalışmıyor hata verip duruyor. madem telefonla destek vermiyorsunuz şu online işlemi bir düzeltin bari.

  • VDSL'e geçiş talebim üzerinden 1 aydan fazla, eve ekip gelmesinin üzerinden ise 48 saatten uzun bir süre geçti fakat en ufak bir şekilde bilgilendirilmiyorum. 2 alt sokağımda 75mbit altyapı olduğunu belirten destek çalışanı muhtemelen siz de vaat edilen 35 mbit i alabilirsiniz dedi ama henüz bir cevap yok kimseden. Kendisi kendi modemi ile deneyecekti gelip ama 50 saat geçmesine rağmen hiçbir gelişme olmadı.


    Destek no: 37378328

  • darK_Ness D kullanıcısına yanıt

    Senelerdir TurkNet kullanıyorum ve çift hattım var, bir kere düzgün çalıştığını görmedim websitesi/mobil uygulamanın. Bilinçli olarak böyle bırakılmıyorsa adam değilim. Uğraştır, bezdir, yıldır yada zaman kazan taktiği uyguluyor Türk Net. Kendileri de biliyor sorunlu olduğunu. Defalarca sayfayı F5 yaptıktan sonra arıza kaydı bırakabiliyorsun, error mesajı veriyor sürekli, kakıştıra kakıştıra araya arıza kaydı sokuyoruz. Hele mobil uygulama tam bir felaket! O rezaletle çıldırmamak için cep telefonumu bilgisayara bağlayıp daha az sorunlu bulduğum websitesi üzerinden arıza kaydı oluşturabildim. Yarım saat falan sürdü :)

  • 37381827 Nolu destek yardım yardım artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulunduğum lokasyon da fiber altyapı çalışmaları yapıldı. Sistemden kontrol ettiğimde 100mbps hız vereceğiniz yazıyordu sizi aradım sayın @turknetdestek dedim ki ben sizin mevcut abonenizim. Şu anda iyi kötü ADSL hizmetinizi alıyorum. Sorgulama yaptığım da fiber görünüyor acaba hat aktif mi ? Aktif ise geçiş yapar mısınız dedim. Sizde ADSL den geçiş olmuyor iptal edip yeniden başvuru yapmam gerektiğini söylediniz. Bende size hem sosyal medya dan hem oim den hem buradan defalarca söylememe rağmen adsl iptal olmasın siz fiberi başlatın eğer bağlantı olursa ADSL iptalini yapalım diye üstüne basa basa söylememe rağmen herhangi bir sorun olmadığını bağlantının sağlanacağını ilettiniz. 15 ekimde iptal ettim. Fiber başvuru yaptım. Sonuç ne mi oldu ? Teşekkürler @turknetdestek hem ADSL hizmetimden oldum hem fiber bağlantısı yapılamadı. Bina da kablo daire içerisine kadar çekilmesine rağmen sinyal verilmemiş. Eeee sevgili turknet şimdi ne olacak ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Türknet internete geçmek isteyen arkadaşlar PRC25EV21VYD kodunu kullanarak bu kod davet etti derseniz 1 ay ücretsiz internetten faydalanabilirsiniz.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    1839474 numaralı aboneliğe ait 107 liralık faturamı ödedim 85 TL internet ücreti 22 lira kurulum ücreti adı altında.


    Bugün şans eseri online işlemlere girdiğimde 22 liralık bir fatura daha oluşmus bunun sebebi nedir müşteri hizmetleri farklı şeyler diyor anlamadım gitti .



    Başka başına gelen var mı acaba dostlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın iyice anlayın diye baştan yazıyorum. Hizmet numarası 139315 devre numarası 8825752093. 12.09.2020 de bölgede bakım çalışması olduğu söylendi. O güne kadar 95 mb hız alan internetim bir anda 79 mb a düştü. O günden beri size sorunumu anlatmaya çalışıyorum destek kaydında yazıyorum ama bir türlü sorunu anlamak istemiyorsunuz. Dün en son sınırlama kalktı dendi fakat bu sefer de 88 mb da sınırlama yapılmış. Kendilerine bana sınırlama yapmayın ben kopma görürsem snr margin değerini modemde ayarlarım diye söyledim. Atacağım resimde açıkça belli ki hat 100 mb değer alıyor fakat modeme gelen 88 de kalıyor. Ayrıca sabahtan beri sinyalm yok. Çocuklarım uzaktan eğitime sizin yüzünüzden katılamıyor. Sizs iptal dilekçesi yollasam biliyorum işleme alamayacaksınız. Şimdi insaniyet namına konuyu anladıysanız yardımcı olun artık!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lamborghini61 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydı ile ilgili süreç devam ediyor. İncelemeler tamamlandıktan sonra arkadaşlarım iletişime geçerek bilgi verecektir.

    "Merhaba Gökhan Bey, ben Kaan E.

    Sorununuzu inceledim. Faturanızda sistemsel bir sorun yaşanmıştır. Bunu ilgili birimlere ilettim. Bilgi bekliyorum."
  • MahsunBulut kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanın çözüm sürecinin uzaması üzerine önceliğini ilgili teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım yerleşik operatör saha ekiplerinden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • NightShadow kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde online durumdadır. Şu an sorun yaşıyor musunuz?
  • Firma yetkilisine özel mesajdan yazdım cevap gelmedi soruyu buraya sorayım belki konudan haberi olan birileri vardır.

    Merhaba, arkadaşını getir kampanyası hakkında bir kaç sorum olacak.

    Kampanya ne kadar daha devam edecek? 31.10.2020 tarihinde bitecek diyor sitede, ay sonunda bittiği vakit bizim daha önceden getirdiğimiz kişilerin süresi kampanya bitimine kadar mı girilen kişi sayısının bitimine kadar mı olacak?

    Paket değişikliği yaparsak (mevcut 35mbit) 50 mbit pakete geçersek ücretlendirme nasıl olacak? Ücretsiz devam mı edecek, aradaki 10 TL fark mı alınacak 95 TL tam ücret mi alınacak?

    Bu konulara cevap alabilirsem sevinirim. Kolay gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kolay gelsin.

    8833980338 nolu numaralı hizmetimin bulunduğu bölgede bayadır çalışma var.

    kaç gün sürecek öğrenebilir miyim?

  • Destek Numarası: 37623023


    Bu gün öğlen 12:00'den beri internete bağlanamıyorum.

    Modemim açık, adsl yeşil hat gelmesine rağmen, internet ışığım kırmızı yanıyor.

    Destek verebilir misiniz?

    Teşekkürler.


    @TurkNetDestek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow34- -- 21 Ekim 2020; 17:50:41 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim sorun devam ediyor internete çıkamıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

    Turknete yeni geçtim ilk haftamdayim.

    24 saattir internetim yok. Tüm cihazlarda durum aynı. İç tesisat, modem ayari vs ile alakalı bir durum yok gece kendi kendine gitmiş. Bi süre daha gelmezse cayma hakki ile iptal etmeyi düşünüyorum.

    Destek numarası 37624900

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12791280128112821283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.