Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: duplexer Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.323
Cevap
308
Favori
876.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serkanim kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size PM üzerinden cevap verdilmiştir. Siz aboneliğinizi 09.12.2017 12:14:47 tarihinde iptal ettirmişsiniz. İptal işleminizden sonra 15540981 numaralı fatura inceleme talebi içeren destek kaydınızı 14.12.2017 tarihinde oluşturmuşsunuz. Arkadaşlarım hizmetinizi incelesinler, işlemlerini tamamladıktan sonra sizi arayarak detaylı bilgi vereceklerdir.
  • fatihselim kullanıcısına yanıt
    erhaba, şuan sistem üzerinden hizmetinizi kontrol ettiğimde çevrimiçi olarak bağlantı sağladığınızı görüyorum. Şuan için bir sorununuz varsa bana tekrar PM üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • dickinson kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bizce açmış olduğumuz konu amacından şaşmadan devam ediyor. Burası bir forum sitesi olduğu için hizmetinde sorun yaşayan kullanıcılarımızın buradan yazması gayet normal. Burada paylaştıkları sorunları dikkate alarak gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Sizi kaybettiğimiz için üzgünüz. İyi günler.
  • serkanadp S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuzun detaylarını gözlemleyip size detaylı bilgi vermemiz için hizmetinize ulaşmamamız gerekiyor. GSM numaranızı PM üzeridnen iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hizmet almadığım firmanızın 60 tl faturayı iptal edin

    TurkNet Destek Burada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eass kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı yaşadığınız bu sorun ile beraber PM üzerinden iletir misiniz?
  • Merhabalar,

    Faturam normalde kredi kartımla otomatik ödemede. Bu ay kredi kartıma yük binmesin diye ödemeyi banka kartımla yaptım. Ancak aynı gün fatura bedelim kredi kartımdan da çekildi. Yani bu ayın faturasını 2 kere ödemiş oldum. Yardımcı olabilir misiniz?

    Not: Müşteri hizmetlerinizde veya online işlemler destekte bu problemime ait bir başlık yok ve hiçbir şekilde robot cevaplardan kurtulamıyor, herhangi bir insanla iletişime geçemiyorum. En azından ilgilenirler diye başka başlıkta hata bildirimi yolladım, "problem yoktur" diye mail geldi 1 saat sonra. Büyük bir ayıptır bu. Hizmet alıyoruz ancak telefonda problemimizi dinleyen 1 kişiye bile ulaşamıyoruz.

    GSM no'mu PM'den iletiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, şuan sistem üzerinden hizmetinize ulaştım. Abonelik iptaliniz için arkadaşlarıma tekrar öncelik oluşturdum. İptal dilekçenizi inceleyerek bir sorun bulunmaması durumunda işlemleriniz sağlanacaktır. Bu işlemler tamamlandığında arkadaşlarım sizi bilgilendirecektir. Bir sorun yaşamanız durumunda bana tekrar buradan ulaşabilirsiniz.


    Teşekkür ederim.Benim 3522336516 Aboneliğimin iptal edildiğine dair bugün telefonuma mesaj geldi.

    Özelden size detaylı pm attım.Bana ait Aralık ayına ait 59,99 TL son ödeme tarihi 21.12.2017 olan fatura tanzşm edildi.05.12.2017 tarihinden itibaren aynı adreste eşime ait olan Turknet üyeliği üzerinden neti kullanıyorum.

    İptal edilen 3522336516 Aboneliğime ait faturanın son ödeme tarihi 21.12.2017 ve 6 gün kaldı.Faturamın iptal işlemine göre tekrar incelenerek yeniden düzenlenmesini istiyorum.




  • Fesih/arıza durumlarında son ödeme tarihine kadar fatura düzenlemesi yapılmasına imkan tanınmalı. "Siz önce, hiç kullanmasanız bile ayın tamamını ödeyin, biz bir ara kullanmadığınız günlerin tutarını size iade ederiz" şeklinde dolambaçlı bir yol izlenmesi hiç hoş değil. Tamam ön ödemeli çalışıyorsunuz, ayın 1'inde faturayı kesin ama son ödeme tarihine kadar "tutar düzeltme" imkanı getirmeniz şart.
  • Merhabalar,



    Türknet müşteri hizmetleri tarafından bulunduğum lokasyonda YAPA altyapısı olduğu ve 100 Mbps ye kadar hız alabileceğim söylendi bende başvuru belgelerini imzalayarak gönderdim , bağlantım sağlandı ancak benim alabildiğim maksimum hız 20 Mbps ve 25 Mbps arasında değişmekte. Müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdum fakat aradan bir hafta geçmesine rağmen değişen bir şey olmadı. Sorun neyden kaynaklı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba islerimden dolayı 1 ay evimde olamayacagim.kullandigim interneti 1 fatura dönemi durdurmak mümkün oluyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkstyle34 D kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:54:57 >
  • Turknet ile problemsiz 1 ay gecirsem disimi kiricam yemin ederim. Bir onceki faturami iptal edecegiz dediginiz halde etmediniz ve aralik ayinin 1inde internetimi kapattiniz haksiz yere. Ve acma kapama ucreti eklendi bu ayki faturama sizin ihmalkarliginiz yuzunden. Simdi ekstra 24tl eklenmis faturama bostan yere Olabildigince cabuk faturami duzeltin ben de odeyeyim hemen. Fatura no: 2322752539

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xaqok kullanıcısına yanıt
    Modeminizin hat değerlerinin görüntüsünü buraya yüklerseniz yorum yapılabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturam fazla geldi fesih bedelinin 120 TL di karsilanacakken daha tamamlanmadan tam fatura geldi destek e yazdım dönüş olmadı henüz sitede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abonelik iptalini nasıl yapıyoruz?

    Ön ödemeli çalıştığınızdan bir sonraki ayın faturası kesildi. Bu faturayı ödedikten sonra, bu ay iptal gerçekleşirse kullanmadığımız ayın fatura ödemesini nasıl geri alacağız?
  • Bu konu açılmış ama destek veren yok heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş YAPA da olmadığım halde 33mbit dwload 2-3mbit upload alıyorum.
    şikayetleri gördükçe tırsıyorum ya :)
    maşallah diyim bari tataya vuriim nazar değmesin. :)
  • PM attım cevap veren de yok arayan soran da yok karşımızda canlı konuşacak adam bulamıyoruz 3 gün oldu internet yok bekliyoruz beyefendileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede dolandırıcilarin bile milleti dolandırmak için müşteri hizmetleri birimi kurdular Bu TurkNet firmasi ise müşteri hizmetlerini ortadan kaldırıyor bu nasıl ticaret anlayışı anlamak zor ...bu işi yapabilecek profesyonelige sahip olmadıkları anlaşıldı.. Geldikleri gibi giderler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.