Şimdi Ara

Turknet çözülemeyen problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 yıldır sorunsuz kullandığım internetim son 2 haftadır kesilmeye başladı destek kaydı açtım, 5 saat bağlantım kesilmedi diye destek kaydıni kapattılar sonra tekrar açtım, ilgileneceğiz dediler Türk Telekom a yönlendirdiler onlarda biz de problem yok demişler ve turknet de bana evime 99 TL ile servis gönderebileceğini söyledi, düzelsin de parasını önemli değil diyerek kabul ettim, arkadaş geldi kabloda ek oldugu için yapıyor dedi duzelttigini iddia edip gitti, arkadaş gittikten 2 saat sonra problemin hiç çözülmedigini anladım,hala internetim kopuyor ve hızı düşük üstüne bir de 99 TL servis ücreti , dünden beri destek kaydına yazıyorum ama lütfedip cevap bile vermiyorlar, yaşadığım ilk problemde gerçekten sınıfta kaldı Turknet, hiç bir şekilde teknik destek sunulmuyor, çözülmezse uzulerek başka bir firmaya geçeceğim
    sonuç olarak turknet iyidir hoştur ama ilk sıkıntı da çok pişman ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Size yine iç tesisatta sorun olduğunu söyleyip ücret yansıtmışlar. Bana iç tesisatta sorun olmadığını söyleyip aynı ücreti yansıttılar. Gönderdikleri ekipte 16 - 17 yaşlarında bir genç.
  • Ücretle gelen desteği/destek ekiplerini kabul etmeyin lütfen. Bir de bunu çıkardılar arkadaş, onlar hizmeti vermekle yükümlü, ya hizmeti sağla yada başka servis sağlayıcısına geçiyorum diyin ve bunu yapın.
  • Ekip:) ne kadarda komik bir kelime:)))


    Taşıma işlemi yaptırdım. Bizden önce yaşayanda türknetliymiş
    60 lira ücret aldı. Yaptığı kabloyu girişe bağlamak oldu.
    Bizden önceki türknetli olunca onun interneti kullandık:)

    10 gün uğraştık kendi internetimze geçirdik. Sürekli kopmalar vardı.
    Telekomculara rica ettik bide siz bakın sürekli gelip gitmeyin dışarı diye. Bakıverdi girişteki kablonun 2 parçası tutuyormuş. Kabloyı kestı tekrar düzgünce kurdu düzeldi.. 7 8 aydır 1 kere sorun yaşadık.


    Sorun çözme konusunda çok kötüler. Sorun yoksa internetleri çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyberXTR kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kayıtlarında ankastre kutusuna kadar olan işlemler için sizden bir ücret almıyoruz. Ancak iç tesisat kaynaklı bir sorun varsa sizden onay alarak eve ekip yönlendiriyoruz.
  • snlk.85 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizin aboneliğinizi kontrol ettiğimde gelen ekibin işlem yaptığına dair formu imzalamışsınız. Bu sebeple size ekip ücreti faturalandırıldı.
  • Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Her bir müşterimizin şikayeti bizim için çok değerli. Her bir şikayeti derinlemesine alıp çözümler üretmeye çalışıyoruz. Aboneliğiniz de yaşadığınız sorunu ben de kontrol ederek yardımcı olmak isterim. PM üzerinden kayıt numaranızı benim ile paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ekip bana müdahale edildiğine dair değil kontrole gelindiği için imza alındığını söyledi. Ekip neye müdahale etmiş öğrenebilir miyim. Sizden ısrarla iletişim numaralarını istiyorum kendim öğrenmek için ancak otomatik mesaj gönderip duruyorsunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknet pişmanlıktır

    Başka servis sağlayıcısına geçerek kurtuldum bunlardan

    Sizede tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende Turknet kullanıyorum. yaklaşık 1 yıl oldu. son altı ay aşırı yavaş. bir sorun var ama destek ekibi sorun yok diyor.
  • snlk.85 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuyu inceleyebilmemiz içinwww.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı oluşturabilir misiniz? Arkadaşlarım inceledikten sonra bilgi verecektir.
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız performans sorununu arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için hız testi sonucu ile birliktewww.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Turknet aradı ve iç tesisatiniz problemli dedi geçen hafta servis ücretini kabul edip ekip istedim geldiler problemi çözdük dediler şimdi tekrar aynı şeyleri söylüyorlar, böyle bir çözümsüzlük olamaz gerçekten firmada kimsenin olaydan haberi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k_koray K kullanıcısına yanıt
    Hocam iç tesisat standart cevapları zaten. Size nasıl bir ekip geldi bilmiyorum ama bana 16 17 yaşlarında bir genç geldi. O da profesyonel ekipleri oluyormuş. 5 yıldır sorunsuz kullandığım iç tesisat bu firmaya geçtikten sonra sözde arızalandı. İnsanları aldatıp yanıltmak konusunda uzmanlar bu konuda hakları yenmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • k_koray K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza kaydınızı tekrar oluşturarak benimle PM üzerinden paylaşabilir misiniz?
  • Kesinlikle katılıyorum.Son günlerde internet çok problemli.
  • ibrahim.42 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle sorun yaşandığını tespit ettik. Bu konuda network ekibimiz sorunu çözmek için gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor. Sorunun giderileceği net bir tarih aldığımda buradan paylaşacağım.
  • Turknet ekibi iç tesisatta sorun yok diyor türk Telekom bizde sorun yok diyor. Sorun nerede nasıl çözülecek bilen yok. Destek kaydı 11 gundur çözülecek. Türk Telekom, Turknet in müşteri kaybetmesi için böyle birşey yapıyorsa sanırım başaracaklar, çünkü Turknet sürecin hiç bir yerinde yardımcı olmuyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k_koray -- 20 Mart 2020; 11:52:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k_koray K kullanıcısına yanıt
    tahhüt olmaması avantajınız kapatın gitsin.
  • k_koray K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bilgiyi teknik uzmanımıza ilettim. Bu konuda gün içerisinde sizi arayarak bilgi vereceğiz. Arızanızı bende yakından takip ediyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.