Şimdi Ara

TürkNet Başvuru iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 5-6 gün önce Türknet için başvuru yaptım ancak 5 günde burnumdan getirdiler.Henüz herhangi bir imzalı belge vs göndermedim veyahut internet kullanmadım.İptal işlemini nasıl yapacam malum müşteri hizmetleri yok.Ne kadar sürer? Birde belge göndermem lazım mı sonuçta henüz abonelik yapılmadı.



  • Bende aynı durumdayım. 12 gün önce başvurdum ve hiç bir telefon numarasından ulaşılamıyor. Ben daha imza atmadan meğersem hattım aktifmiş de bilmem ne. Herşey sahteymiş meğersem
  • Bende aynı şekilde 0 kurulum istedm evraklari biz alacaz dediler sonra diz kargolucaksinz dediler sozlesme maddesnde 0 abonelik lerde kapinzdan aliyoruz evraklarnizi diyor ne yaptigini bilmeyen bir firma eger imzali kagit yollamadiysaniz sıkıntı yok başka iss e basvurun hergangi bir ücret abonelim talep edemezler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, evrak göndermemeniz durumunda www.turk.net/oim sayfamızdan açık destek kaydına iptal etmek istediğinizi iletmeniz durumunda arkadaşlarım iptali gerçekleştirmek için sizinle iletişime geçecekler.
  • SaLiVa S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evrak göndermemeniz durumunda www.turk.net/oim sayfamızdan açık destek kaydına iptal etmek istediğinizi iletmeniz durumunda arkadaşlarım iptali gerçekleştirmek için sizinle iletişime geçecekler.
  • DariusVictusS D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber hizmetimize başvuru yaptıysanız evrakları MNG kargo aracılığı ile göndermeniz gerekiyor.

    ADSL ve VDSL paketlerimizde ise sıfırdan abonelik başvurularında kurulum ekiplerimiz kurulum için adresinize geldiğinde evrakları teslim alacaktır. Geçiş sürecinde ise evrakları MNG kargo aracılığı ile göndermeniz gerekiyor.
  • Merhabalar,


    Aynı şekilde dün ben de bir ön başvuru yaptım fakat sonra aldığım geri dönüşlerle başvurunun iptalini yapmak istedim. Online hizmetlerden tutun, iptal-faks mail adresinize kadar iletişime geçmeme rağmen bir dönüş alamadım. Telefonlarınız zaten hak getire otomatik olarak "belgelerinizi bekliyoruz" mesajından başka bir şey dinlemedik. Online hizmetlerde daha 5 dakika geçmeden her şeyimin aktif olarak gösterilmesinin yanında ufacık bir geri dönüşü yapmamanız aldığım geri dönüşlerin doğruluğunu kanıtlar neticesinde.


    Diğer arkadaşlar bu ön başvuru iptali konusunda nasıl bir dönüş aldılar cevap verirlerse sevinirim.

  • Güncelleme: saat 17:05'te Turknet'ten SMS geldi ve Sizi detaylar için aradık ulaşamadık dedi :) telefon yanımda herhangi bir aranma yok ama SMS bilgisinde aradık ulaşamadık diyorlar.

  • madex kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 17.10.2020 17:10' da iptal kaydınız açılmış. İlgili birimimiz arama yaparak iptalinizi tamamlayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.