Şimdi Ara

Türknet 3 aydır destek kaydını kapatıp kapatıp duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2014 den beri iss olarak türknet kullanıyorum.Allah var hep 16 megabit hız alıyordum kii 3 ay öncesine kadar TT bulunduğum yere vdsl getirmiş.(Türknetin sitesinde adresimi arattığımda 35 mgbt gösteriyor)Vdsl başvurusunda bulundum, onaylandı hızım 8 megabiti geçmiyor ve modal hala adsl2 de gözüküyor.Kayıt oluşturuyorum Merhaba Mehmet Bey, İletmiş olduğunuz hız sorununuz ile ilgili incelemeyi tamamladık. Modeme ulaşan hızınız 6134 mbps olarak görünüyor. Hız testi yaptığınızda bu değerin %80 inden aşağıda bir değer alıyor iseniz donanımsal destek almanızı rica ediyoruz. Hızınızı doğru ölçmek için aşağıdaki maddelere dikkat etmelisiniz. • Öncelikle, ethernet kablosuyla bilgisayarınızı modeminize bağlayın. Bilgisayarınızın kablosuz özelliği varsa geçici olarak devre dışı bırakın, böylece kablosuz olarak testi yapmadığınızdan emin olabilirsiniz. Bunu istememizin sebebi, kablosuz bağlantıda performans olarak ciddi kayıpların yaşanabilmesi. • Bilgisayarınızda başka internet sayfaları açık olmamalı. Sadece test sayfası açık olmalı. • Arka planda interneti kullanan, ya da her an internetin kullanabilecek programlarınız varsa hepsini tamamen kapatın. Virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakın. Aynı ağdan herhangi bir cihazın (örneğin cep telefonunuz) internete girmediğine emin olun. • Ve şunu unutmayın: Hız testiniz internet kullanımının yoğunluğuna (aynı saatte size yakın bölgelerden internet kullanan kişi sayısı), ev içi tesisatınız kalitesi ve modem ayarlarınıza göre değişiklik gösterebilir.” İyi Günler Dileriz diye geri dönüş yapıyorar çıldırıcam zaten problem hızın 6 mgabit olması diyorum tekrar açıyorum.Türk telekom bağlantı problemini giderdi diyor. @TurkNetDestek Bana bi yardım edin Teknik ekiptekiler durumu anlamıyor sanırım..







  • Benim de 3 aydır telefonum kesik.en son bıraktığım kaydı daha bir çok şeyle beraber bilgisayarı modemi kontrol edin diyerek kapattılar. Komedi gibi firma valla. tüm dunya’da kusur bulurlar ama kendilerinde asla kusur olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdide “ Merhaba Mehmet bey Arıza kaydınız iç tesisat olarak sonuçlanmıştır. Arızanızın giderilebilmesi için bazı noktaları kontrol ettirmelisiniz. Bu noktalar ; · Ankastre kutusu ve bağlantı kabloları · Bina içinden geçen telefon kablosu · Duvarda bulunan prizler · Daire içi bağlantı kabloları · Splitter cihazı, · Bilgisayar ve Modem bağlantıları Saygılarımızla, “ yazmışlar döver misin söver misin yahu 8 megabit internet nedir bari mezcut 16 yı geri ver.
  • Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sorununuzu bana PM üzerinden detaylıca iletirseniz size yardımcı olmaya çalışacağım.
  • Pm olarak ilettim umarım çözülür bu durum 480 p video zor izliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapresLee C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, siz YAPA santrallerimiz içerisindesiniz. Alabileceğiniz maksimum hız değerleri sizlere vermeye çalışıyoruz. Ancak bulunmuş olduğunuz bölgede santral dolabınıza uzak olduğunuz için bu hızlara ulaşamıyor olabilirsiniz. Bu yüzden bu yüksek hızları göremiyorsunuz.
  • Ozaman 35 megabit olan altyapıya geçmek istiyorum 3 aydır olan bu yavaşlıktan çok mağdurumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.