Şimdi Ara

TURKCELL YURTDIŞINA ÇIKAN ABONELERİNDEN ARA ÖDEME TALEP ETMEYE BAŞLADI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son dönemlerdeki pazar payı kayıpları aracı kurum raporlarına giren ve abonelerini Vodafone’a kaptıran Turkcell’in uygulamaları tüketicileri çileden çıkardı.

    Yurtdışına çıkan Turkcell müşterileri ara ödeme krizi ile karşılaştı. İşte bir okurumuzun başına gelenler. İş için Kıbrıs’a giden T.S. isimli Turkcell abonesi okurumuz Turkcell’in ilginç uygulaması karşısında hem şaşırdı hem de mağdur oldu. Ödenmemiş faturası olmamasına karşın okurumuzun ‘konuşmalarının tutarı yükseldiği gerekçesiyle hattı görüşmeye kapatıldı. Olay aynen şöyle gelişti.



    İş için gittiği Kıbrıs’ta faturasının anı yükselmesinde dolayı Turkcell’den arandı ve bu durumdan dolayı ara ödeme yapması istendi. Fatura kesim tarihine henüz 10 gün olan Turkcell müşterisi neye uğradığını şaşırdı. Kıbrıs’ta ara ödeme yapmak için birkaç kanal denediyse de başarılı olamadı. İstanbul’daki arkadaşlarını aradı ama ara ödemeyi bir türlü yapamadı. Daha sonra telefonu görüşmelere kapatıldı. .

    Mağdur olan Turkcell müşterisi baika bir telefondan Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak iki gün sonra Türkiye’ye döneceğini ve ödemeyi yapacağını söylese de telefonunu açtırmayı başaramadı. Kısacası günü gelmemiş fatura ödenmesi talebi Turkcell müşterisini yurt dışında mağdur etti ve telefonsuz kalan müşteri ne yapacağını şaşırdı.

    Turkcell’in tüketicilerin haklarını ‘anayasa’ ile korumaya aldığı bir dönemde bu tür uygulamaları yorumsuz olarak aktarıyoruz. (FİNANSGÜNDEM.COM)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyeniceli -- 7 Nisan 2011; 0:41:32 >







  • cep anayasası kimi koruyor.?
  • tam komedi..
  • Ayıp etmişler.
  • binlerce liralık turkcell faturası ödedik turkcell'e böyle hiçbirşey başımıza gelmedi duymadık.Turkcelli hiç sevmem,nefret ederim hatta ama bu haber külliyen yalan
  • yalan olamaz arkadasimin basina gelmisti sahitim 15 gunluk kullanimi 400 tl yi asinca arayarak ara odeme istediler yani faturayi 10 gunluk cikartip odettiler yil 2004 almanyadaki kiz arkadasi ile ve is geregi cok konusuyordu
  • Bu uygulama hep var..10 sene önce ben turkcellde çalışırken de vardı.Abonelerin en kıl ve mağdur olduğu durumlardan biridir..normalde fatura ödemeleri örneğin ortalama 100 tl olan bir kişi yurtdışına çıkıp günceli 500 gibi bir rakama gelirse turkcell çat diye hattını kapatıp ara ödemeye zorluyor..Yurtdışında bir anda kalakalıyorsun..bu uygulama için belli kriterler olsa gerek herkese yapılan örneğin ödemesi düzenli olan veya eski aboneye yapılan bir uygulama değil.
  • benim bi arkadaşım vardı onunda başına gelmişti ama baya oldu demekki değişen birşey yok ona hemen ödeme yapmazsan kapatırız dediler arkadaşta hemen yatıramam benim sabit günlerim ödeme planım var bunun dışına çıkamadı hattı kapattılar o günde telsimden yeni hat açtırmıştı inadına turkcellide çok çok geç ödedi turkcell bu durumu yine kendine çevirir işte ortalamanın üstüne çıkıldı belki hat açık kaldı veya çalındı der geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.