Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası (ŞİMDİ 8 GB KAZANMA FIRSATI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası (ŞİMDİ 8 GB KAZANMA FIRSATI)

    Yenilenen GNÇ uygulamasını indirerek sen de bolluk dünyasına katıl. Haftada 2 kez hediye yumurtanı çatlat, anında hediyeleri kazan Kampanya kapsamında GNÇ uygulaması içinde Turkcell telefon numaraları ve şifreleriyle giriş yapan Turkcell aboneleri uygulama içinde “Çatlat” adlı bölüme girerek kampanyadan faydalanabilecekleri haftanın 2 gününü belirleyecek ve kendilerine bildirilen hediye ve fırsatlardan yararlanma hakkı alabilecekleri günlerde uygulama içine girip haklarını alabileceklerdir. Kampanyadan 1 hafta içerisinde en fazla 2 ayrı günde faydalanılabilir. Turkcell bu hakkı istatistiksel modellerle belirleyeceği kitlelere dönemsel olarak artırarak ek kampanyalar sunabilir.Kampanya 07 Mayıs 2018 günü başlamıştır. Kampanya günleri uygulama içinde istatistiksel modellere göre oluşturulmuş olup, her kullanıcıya haftanın 2 günü kampanyadan yararlanma hakkı tanınır.

    Hediyeler güncellenmiştir şimdi 8 GB kazanma fırsatı sizlerle! kullanım süresi kısıtlı olsada download için birebir ve sonuç itibariyle şart şurt yok bedava. Not: Kullanım süresine bağlı bazı hediyeler için 1 TL ücret isteyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yorumsuz

    Turkcell GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası (ŞİMDİ 8 GB KAZANMA FIRSATI)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 16 Temmuz 2018; 15:14:48 >




  • Saatlik internet veriyordu önceden. Bakalım şimdi güzel hediyeler verecek mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler haber veren arkadaşa.
  • Yarım saat 1 GB verdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme bak hele çağ atlamış yarım saate düşürerek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GNC Catlat Hediyeni Kap Kampanyasindan 1 TL karsiliginda 24 saat boyunca yurt icinde kullanabilecegin 1 GB internet paketi kazandin. Internet paketini hemen baslatmak icin bu mesaja 24 saat icinde ONAY yazarak cevap verebilirsin. B002

    24 saat nedir ya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hediye ve fırsat paketlerinin abonelere dağılımı istatistiksel modellere göre oluşturulmuş şu gruplara göre yapılacaktır: Cihazında GNÇ uygulaması yüklü ve 4.5G altyapısını kullanan abonenin kampanyadan faydalanmak istediği anda bulunduğu lokasyon ve saat dilimi belirlenir (sistem altyapısı bir gün 00:00’dan başlayarak 23:59’a kadar dörder saat aralıklarına bölen 6 saat dilimi olarak sayılmaktadır). Bu lokasyon ve saat diliminin son 30 gündeki kapasite kullanım yoğunluk değerleri belirlenir. Abone kampanyadan faydalanmak istediği anda, içinde bulunduğu lokasyon ve saat dilimindeki son 30 günlük kapasite kullanım yoğunluk değerlerinin en büyüğü %30*’a eşit veya küçük ise ve kapasite kullanım yoğunluk değerleri büyükten küçüğe sıralandığında en büyük %10’luk dilimdeki kapasite kullanım yoğunluğu değeri %20’ye eşit veya küçük ise, içinde bulunduğu lokasyon ve saat dilimindeki son 30 günlük yoğunluk değerlerinin en büyüğü %30’dan büyük, %50’den küçük veya eşit ise ve kapasite kullanım yoğunluk değerleri büyükten küçüğe sıralandığında en büyük %10’luk dilimdeki kapasite kullanım yoğunluğu değeri %40’a eşit veya küçük ise, içinde bulunduğu lokasyon ve saat dilimindeki son 30 günlük yoğunluk değerlerinin en büyüğü %50’den büyük ise ve kapasite kullanım yoğunluk değerleri büyükten küçüğe sıralandığında en büyük %10’luk dilimdeki kapasite kullanım yoğunluğu değeri %40’dan büyük ise veya 26 yaş altında Turkcell abonesi olup 4,5 G altyapısını cihazında kullanmıyorsa abone hediye ve fırsat tekliflerinden bir tanesinden faydalanma hakkı kazanacaktır.



    Altı üstü saatlik internet vereceksiniz niye bu kadar kastınız ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • JorgeSalcedo kullanıcısına yanıt
    Bu ne la her zaman ki saçmalığı Türkcell’in



    Hiçbir dh li bunu okumaz 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Maalesef okudum.



    Sayılar içinde boğuldum. Turkcell sayesinde beyin jimnastiği yapıyorum, sağlığa bile faydalı operatör turkcell.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tozyet T kullanıcısına yanıt
    Siz dh li olamazsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine 1 Tl ye 1 gb verdi aynı terane devam ediyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bana da cuma cumaertesi patlat dedi bakalım ne çıkacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.