Şimdi Ara

Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
823
Cevap
29
Favori
56.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart!

    Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart!

    Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart!

    Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart!

    Türk Telekom'un Prime Sınırsız Düşün Tarifesi.

    Bu tarife ile her ay yurt içinde geçerli 70 GB internetin yanı sıra Instagram, Twitter, YouTube, Facebook, SoundCloud, YoutubeMusic, Karnaval, Netflix, Blu TV, Bein Connect, Tivibu GO ve TOD'da geçerli sınırsız internet paketi, ilk ay 20 GB ek internet faydası, Türk Telekomlularla sınırsız konuşma, diğer operatörlerle 3000 dakika konuşma, 250 SMS ve Sil Süpür'den her hafta hediye internet kazanabilirsiniz.

    Ayrıca Prime avantajlarından da yararlanabilirsiniz. Bu tarifeye Yıldızlı Günler Kampanyası ile 12 ay taahhüt verirseniz, aylık sadece 395 TL ödersiniz.

    Bu kampanya 5 Mart'a kadar geçerli, kaçırmayın! Bu tarife hakkında daha fazla bilgi için BURAYA tıklayın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Sosyal medyanın full sınırsız olması 70 gb'lık tarifeyi baya mantıklı kılıyor. Ayriyetten prime avantajlarıyla beraber tarife çok daha uyguna geliyor.

    5 Mart'a kadar uzun süre var, muhtemelen diğer operatörler de güzel teklifler sunacak. Tarife değiştirmeyi düşünen arkadaşlar bir süre beklese iyi olur.
    Vodafone ile Türk Telekom arasında internet hizmeti açısından çok fark var. Hakkını verelim,yiğidi vur hakkını yeme: Türk Telekom'un mobil internet stabiletesi,düzenlı hızı Vodafone'yi 2 kere çarpar. Vodafone her açıdan perişan bir GSM operatör. Bu forumda Vodafone savunup Türk Telekon kötülemiş çok üyenin zamanla Vodafone'yi eleştirip Türk Telekom'u öğen düşüncelere sahip olduğunu çok gördük. Türk Telekom internet hızına alışan Vodafone'yi ancak bedavaysa kullanır.
    Vodafone hiç bir büyükşehirde Türk Telekom'dan iyi olamaz,yanına bile yaklaşamaz.
    Vodafone sadece köy gibi yerlerde 3G olarak Türk Telekomdan iyi tarafı var. 3G'nin ses görüşmelerinde daha berrak olduguna dair görüşler de var.
    Devir internet devri,3G iyi diye Vodafone Türk Telekomdan iyidir denilemez.
    Ben de 4 aydır sosyal medya limitsiz prime özgür kullanan biri olarak sosyal medya kullanımlarının kotadan harcayıp harcamadığı ile ilgili kendi durumumu anlatarak karar verilmesine katkıda bulunayım.
    Önceki 2 yıl Selfy limitsiz sosyal medya kullanırken premium üyelikle kullandığım halde youtubenin bazen 1-2 GB birden kotadan harcadığını anlatmıştım,tepki göstermiştim. Defalarca Turk Telekoma ve BTK`ya şikayet etmiştim,şikayet edilmesini teşvik etmiştim ne kadar çok şikayet olursa Turk Telekom bu bilinçli vurgundan vazgeçer belki demiştim. Bana göre sistem hatası değildi,detaylı anlatmıştım bu bilinçli bir vurgundu bana göre. Zira aynı şartlarda aynı durumda aynı tüketimde 2 hafta hiç kotadan harcamazken bir bakıyorduk bir gün kotadan 1 GB birden harcamış Youtube. Shorts harcamam yok,reklam izlemedim Premium üyelik olduğu için. Çok yazmıştım bunu bilinçli bir ayarla yapıyor Turk Telekom diye.

    4 aydır Limitsiz Sosyal Medyalı Özgür Prime kullanımımda youtube kotadan yiyor mu,yedi mi durumu anlatmak gerekirse:
    Ben günde kesintisiz aralıklarla 2 saat,belki günde toplamda 6 saat twitter (X) kullanan da biriyim. Günde toplamda 3-4 saat youtube kullanımım da oluyor mutlaka.
    Bu bazen günde 5 saati geçiyor.
    Eğer sosyal medya kullanımlarım kotadan harcasaydı bu haftada kotamdan en az 5 GB harcardı ve mutlaka belli olurdu.
    Arada 300-400 MB harcıyorsa buna dikkat etmedim,ama haftada 3-5 GB bir fark olsa hemen gün gün inceler 300-500 MB harcamayı da bulur yakalardım. Buna gerek kalmadı şimdiye kadar 4 aydır. Sadece bu 4 aylık süreçte bir hafta sosyal medya kullanımlarımdan 1-2 GB datanın kotadan gittiğini düşünüyorum,yani yine yaptı vurgununu Turk Telekom. 4 ayda 20 haftada sadece 1 kere bu tolere edebileceğim bir durum.
    Bence çok büyütülecek,pire için yorgan yakılacak bir vukuat değil. Hepten sosyal medya limitli kotadan harcıyor diye bir durum yok.
    Bence,bu tarife tam istediği tarife olanlar hiç karamsar olmasın tarifeyie geçsinler. 395 TL hazirandan sonra çok çok ucuz olarak kabul edilecek. Geçen yıl 30 GB 180 TL`ye kazık derken,şimdi 30 GB`ı 200 TL`ye alabilenler acaip seviniyor.
    Geçen yıl bu zamanlar Turkcellde 40 GB 220 TL`ye kazık denirken şimdi 40 GB 290 TL`ye çok iyi fiyat deniliyor.

    Eğer Netflix ve Tivibu Go kullanmayacaksanız 70 GB Sınırsız Düşün yerine 50 GB limitsiz olanı alın 50 TL az verip ama onun yerine zaten şuan Turk Telekom faturalıda olanlar 4 Sosyal Medya kullanımı Limitsiz olan yanında 40 GB heryöne GB içeren Enfes Prime Limitsiz Sosyal +40 GB tarifesini 254 TL`ye alabilir taahhütlü olarak.
    Bunun yöntemini forumda çok kez farklı konularda anlattık,anlatan arkadaşlar da var.

    Tekrar belirtiyorum, mobil paylaşım yaparak TV cihazlarından limitsiz Netflix ve Tivibu kullananlar bu 395 TL`lik 70 GB limitsiz izle tarifesini kaçırmasın. Netflix ile işim olmaz diyenler netflix olmayan diğer limitsiz tarifeleri yada 254 TL`ye Limitsiz Enfes Prime 40 GB tarifesini düşünsün.
    Yazdığım fiyatlara 15 TL TKÜ dahil değildir,sorrmaya da gerek yok,tarifeler hep TKÜ hariç olarak fiyatlandırılıyor artık. Sadece Vodafone TKÜ dahil gibi bir kelime oyunu yapıyor ama aslında onun ücretini tarifeye yansıtıyor fiyatını arttırarak.

    Ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı unutmayın,bütçeniz yetmiyorsa sosyal medya kullanmayıverin. Türkiye`de TikTok rezaletini en çok fakir aileler ve çocukları kullanıyor,bu beni çok üzüyor cidden.
    Belediyede işçi bir yakınımın 10-22 yaş arası yaş arası 3 çocuğu var,her birinin elinde telefon sürekli TikTok ve Instagramdalar mobil tarife kullanarak. Ayda 1000 TL`den fazla fatura ödüyorlarmış her ay.
    Baba çocuklarını hiç kırmayan bir baba,anneleri ise derslerleriyle hiç ilgileri yok,okuyup bişey olanayacaklar diye sürekli şikayetçi.
    TikTok kesinlikle ihtiyaç olan bir sosyal medya değildir. Ailenizden biri tiktok için sizi zorluyorsa alın 3-4 GB`lık paket, ne yaparsa yapsın.
    Turk Telekom limitsiz sosyal medya tarifelerine TikTok dahil değil zaten,bunu seviyorum.
  • Sosyal medyanın full sınırsız olması 70 gb'lık tarifeyi baya mantıklı kılıyor. Ayriyetten prime avantajlarıyla beraber tarife çok daha uyguna geliyor.

    5 Mart'a kadar uzun süre var, muhtemelen diğer operatörler de güzel teklifler sunacak. Tarife değiştirmeyi düşünen arkadaşlar bir süre beklese iyi olur.
  • Aile paketi sandım. 4 kişilik aile paylaşırız falan dedim başlığa girerken
  • Yeni müşterilere özel
  • jocabonita J kullanıcısına yanıt
    Belirtilen fiyatlar, tarifeye yeni hat tesisi ve numara taşıma yoluyla gelerek 12 fatura dönemi boyunca Türk Telekom faturalı mobil tarifelerinde kalma sözü veren bireysel müşterilerimiz için geçerli olacak fiyatlardır.

    12 fatura dönemi faturalıda kalma sözü vererek taahhütlü fiyatlardan faydalanmak isteyen müşterilerimiz, SOZ yazıp 5555'e SMS gönderebilirler.
  • Ula şansa bak daha bgun geçiş yaptım hat açıldı.

    Selfy 30gb + 1000dk 250sms

    (Instagram Facebook Twitter Youtube sınırsız)

    325₺
  • jocabonita J kullanıcısına yanıt

    yani?


    ben farklı bi şey mi söyledim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jocabonita -- 20 Şubat 2024; 16:39:56 >
  • mevcut Türk Telekom aboneleri bundan nasıl
    faydalanabilir? Kontratı olmayan faturalı bir abone?


    5 Mart’a kadar Vodafone’a geçip tekrar Türk Telekom’a geçilebiliyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 20 Şubat 2024; 16:56:42 >
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Git gel taktiği sayesinde. (Turkcell Faturasız, Vodafone Faturasız dan birine geçin, ardından yeniden Türk Telekom’a bu tarifeler için taşıma başvurusu yapın)

    Bugün veya yarın işlemlere başlayın derim, aksilik olmazsa yetişir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yokizm58 kullanıcısına yanıt
    mesela karşı operatör faturasıza geçmek için önce Türk Telekom faturalıdan Türk Telekom faturasıza geçmek gerekiyor değil mi?

    Bunun için de bir ücret kesiyorlardı önceden, halen var mı acaba bilginiz var mı?
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Hayır böyle bir şart yok, direkt diğer operatörün faturasız hattına geçebilirsiniz, gittiğiniz operatörün mağazası olur da sadece faturalı hatta geçiş oluyor der ise itibar etmeyiniz.
  • Yokizm58 kullanıcısına yanıt
    Anladım o şekilde yapayım teşekkürler.

    Bu arada git gel olayında belli bir süre şartı var mı?

    Mesela 3 gün içinde Vodafone faturasıza taşıdım.

    Sonra 1 ay tekrar Telekom’a geçemezsiniz gibi bir şart koyuyorlar mı?
  • Gebeskeli G kullanıcısına yanıt

    Farklı operatöre taşınıp tekrar bu tarifelere taşınabilirsiniz

  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Hayır, süre şartı vs bir kısıtlama yok.
  • Uğurlu 20gb 195₺ lik pakete geçiş yaptım. Ama fiyat olarak böyle gözüküyor uygulamadan baktığımda 4 ayrı taahhüt gördüm bu tarifeye geçiş yapanlar sizde de aynı mı oldu?

    Türk Telekom Prime (70 GB + SSM 395₺) Yıldızlı Günler’e Özel Son Geçiş Tarihi 5 Mart!
  • fevzi22 F kullanıcısına yanıt

    Bu Tarifeye nereden nasıl geçtiniz ki?

  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    örnek verecek olursak en uygun taşıma nasıl yapabiliriz. Boş tarifesiz taşıma yapabilir miyiz?

  • Taahhütsüz fiyatları nasıl acaba?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

    Hocam konudaki 20gb olan tarife. Turk telekom mağazasından geçtim

  • İçeriğe göre çok çok iyi fiyat.
    Zam gelecek zam gelecek derken çok iyi bir kampanya geldi.
    Bir an 253 TL'ye taahhütüm olan Enfes Prime limitsiz sosyaldeki hattın cayma bedelini hesapladım gitgel yaparak buna geçmek için. Cayma bedeli 400 TL'den az olsaydı yapacaktım. Enfes Primedaki 40 GB yetmese kesin geçerdim.
    Netflix ve Bein kullanan bu kampanyayı kaçırmamalı. Bir daha gelmez bu.
    Turkcelliler şuan bu kampanya için cayma bedeli hesaplamaya başlamış.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.