Şimdi Ara

Turkcell e geçtim hayatım karardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • internet üzerinden yeni hat aldım alırken paket seçme kısmında 27 tl lik eko paket vardı onu seçtim. hat istediğim tarihte evime geldi ve neredeyse 4 gün oldu.

    -gelen aramaları yanıtlayabiliyorum ama hiçbir numarayı arayamıyorum. yanlış çevirdiniz uyarısı geliyor ve kapanıyor arama. turkcell müşteri hizmetlerini bile arayamıyorum.

    -533 lü hatlar bedava yazıları yazıyor şubelerde ama daha hattımı bir kere kullanmadan yaklaşık 7 tl borcum oluşmuş hesabımda.

    -hattım şuan kapalı mı kapalıysa ne zaman açılacak bir bilgi alamıyorum başka numaradan müşteri hizmetlerini arayınca numaramı yazmamı istiyor yazıyorum hatalı bilgi verdiniz deyip kapatıyor sesli mesaj sistemi. müşteri hizmetleri çalışanlarıyla görüşemiyorum.

    -internetten başvururken seçtiğim 27tl lik eko pakedin altında turkcell.com sitesinden giriş yapınca bu paket hattınız için uygun değil yazıyor. eğer hattım kapalıysa, açılınca bu pakedi kullanamayacak mıyım?

    bilen var mı mümkünse kapatıvereyim artık diye düşünüyorum başlamadan bıktırdı maalesef



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi softcamel -- 5 Ekim 2016; 0:10:23 >







  • Arama yapamiyorsan hesabim uygulamasina tikla orda yardim bolumunde musteri hizmetlerinle yazisabilecegin bir bolum var ordan yaptiklari hatayi bildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiye gitmeniz en dogru karar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.