Şimdi Ara

Türkçe Yamaların Geleceğini Yok Ettiniz, Tebrikler (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
2
Favori
14.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
230 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar lütfen destek verin ...

    https://forum.donanimhaber.com/red-dead-redemption-2-resmi-yama-destek--144586515

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rdr ayarında iki oyun çevirmişsiniz teşekkür ederiz. Ben de zamanında Yılan oyununun Türkçe yerelleştirmesini yapmıştım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • egesuer E kullanıcısına yanıt
    Yamanın paralı olacağı biliniyordu sadece fiyat söylenmemişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz ingilizcenizi geliştirin zaten yamaya gerek kalmaz. Oyunlarda öyle çok ağır bir dil olmuyor zaten bazı oyunlar hariç.
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Bu usülsüz olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama. 2 milyon kelimelik bir çeviriden bahsediliyor, tamam. Gerçekten kolay değil, ben yaklaşık 2000 kelimelik bir metni çevirmek için birkaç saat harcadığımı biliyorum çok karmaşık olduğunda. 1000 kelime için 1.5 saatten hesaplarsak bu 3000 saatlik iş gücü demek. Kaç çevirmen var bilmiyorum ama 50 çevirmen var desek bu kişi başı 60 saat iş gücü demek. Bu verilecek fire zamanlar hesaba gelirse kişi başı 90 saate kadar çıkabilir ve 4500 saat toplam harcanabilir.

    Ama tekrar konuya gelelim, çevirmeleri yasak olan bir şeyi çevirdi bu arkadaşlar, yeni öğrendim proje t2 tarafından iptal edildi deniyor, güle güle oynasınlar artık oyunu çeviren arkadaşlar, denecek bir şey yok. Yine de kimseye ok çevirmemek gerek bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Yeter artık gerçekten baydınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

    knoops mu noops mu ne bir üye var idi forumda metroyu herkesden önce kendisi çevirip ücretsiz paylaşmıştı. sonra bu adamı küstürüp forumdan banlayıp kovdular.

    işte bu tipler tr yama geleceği güzellemesi yapıyor bu konuda
    Geçen konunun birinde "qnoops abiniz vardı hadi size yama yapsın" minvalinde alaycı bir mesaj atmıştı bu tayfadan biri. Tam hatırlamıyorum mesajı ama bu sığlıktaydı. Okuyunca dedim müstehak bunlara, iyi olmuş.

    Qnoops'un gözünü seveyim ben, piyasa bunlara kaldı o gidince. Küstürüp gitmesini sağlayanlar yansın dursun şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar işsiz vasat çevirmen tercüman varsa nefret kusmaya gelmiş burada elalemin oynayacağı oyunla uğrasacağınıza kendi reklamınızı iyi yapında iş versinler elemanlara bak dünyadan haberleri yok..

    Yahu benim tercüme işleri yapan arkadaşım var adamın başını kaşıyacak vakti yok paraya para demiyor, buradakilerde 1 haftadır bu konuda boş beleş kendi çaplarında ahlak dersi veriyorlar sanki insanların umurundaymış gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Residentevil8 -- 18 Temmuz 2020; 20:8:32 >
  • b

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingilizcem cok sukur iyi turkce olsada turkce oynamam ama burdaki ergenlerin anlamadigi bir nokta var bu isin icinde emek var adam emegini satabilir en dogal hakki. yok gonululukmus falan filan gecin bu laf salatasini gonullu cikmazsa ne olacak? madem gonullu olmasinda diretiyosun sen gonullu ol cevir millet faydalansin konu kapansin. aylarca gece gunduz ugrasip yaptigin ceviriye millet hazira konsun bakalim ne hissedeceksin. adamin emegine laf edemezsin isterse 100 lira ister isine gelmezse almazsin olur biter, kimsenin kimseye zorla sattigi bisey yok.
  • egesuer E kullanıcısına yanıt
    Sanki dünyadaki tek dil yaması bu. İlk de değil onlarca yüzlerce binlerce mod parayla satılıyor. Buradaki olay kesinlikle yama değil. Konsol üssü kanalı YouTube videosunda gta v i çeviri ekibini tanıdığını söyledi. Rockstar ofisine gidip biz yama yaptık demişler. Teşekkür edip yollamışlar. Olay metin falan değil. O zaman yayıncılara da üşüşürler. Oyunun grafiklerini metinini gösteriyorsun bağış alarak üstümüzden para kazanıyorsun diye. Buradaki olay tool. T2 oyunun kırılmasını istemiyor. Oyun kırılmış olsa bir şey demezlerdi olaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=0LiDKRaWqUw&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle olduğuna eminim.
    linkedin profilimin veya üniversitemin konuyla alakası nedir kardeş? Tam da daha fazla saçmalayamaz derken her yeni mesajında beni daha çok şaşırtıyorsun.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    aklıma kotor ve kotor 2 geliyor "çok ağır dili olmayan oyun" deyince ahahahah. Düşünsene kursa falan gitmiş iki sene sonra heyecanla kotor 2yi açmış qwaljdjkasdjkashgjfkhja
  • Orhun yayında Walküre ile konuştu, rockstar'ın trdeki temsilcileri sebep belirtmeden yamayı durdurun demiş. Sebep paralı olması da olabilir oyun dosyalarını şu an açabilen tek kişi olmaları da olabilir.
  • Donate/Bağış istenebilir, ama yayıncının izni olmadan ücretli satış yapmak legal değil maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu firmanın trdeki temsilcileri ne işe yarıyor ... bi alt yazı bile getirtemiyorlar oyuna ..bide adamız diye geziyorlar mı ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adı üstünde "Donanımhaber Ölücüleri"

    Yamayı beleş yapmazsan böyle tepesine binerler adamın.
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Oyunlara crack yapanlar da kırana kadar çok emek harcıyor. Emek harcamak yapılan işi haklı çıkarmıyor. Hakları başkasına ait bir ürün üzerinden ticari gelir elde edemezsin bu kadar basit. Esas emek de Rockstar Games'in zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.