Şimdi Ara

Türk Telekom, AKK’yi kaldırıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
5.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çoğu ev kullanıcısı gibi benim içinde aynı fiyata 50 mbps 250 gb olması AKN li paket AKN siz 10 mbps den daha avantajlı. Siz sanıyor musunuz bunlar bize 50 Mbps AKN siz paketi 150 TL den ucuza vereklerini. Rüya görüyorsunuz bence.

  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Nasıl fiyat bunlar be. Valla elimi hızlı tutup ocağa kadar ucuz isslerden birine abone olmazsam, sağlam bi kazığa oturacak gibi hissediyorum.
  • Düzelteyim derken iyice saçmaladılar . 16 mbps ve 150 gb kotalı internette 75 tl para veriyordum 1 Ocak’ta yürürlüğe girecek olan uygulamada benim internet hızım 16 mbps ‘den 8 mbps ‘ye düşecek ve ayriyeten 5 tl pahalı olacak eski hızına geri çevirmek istersemde 15 tl daha fazla ödeyeceğim bu ne saçmalık bunların yaptıkları fırsattı en iyi nasıl değerlendirip müşterilerime kazık atarım . Adil kullanım kotası kalkıyor diye sevinirken sağolsun firmalar hiç bir şeyden eksik kalmayıp yaapcağını yapıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "hayatta iyi şeyler olmaz." Levent Pekcan.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: senseman62

    Çok avantajlı fiyatlarla (!)



    Beyler az önce tahaaütüm bitti diye müdürlüğe gittim 57 tl kullandıgım 35 mbit 100 gb akk paketimi tahaaüt bitti diye 86 tlden veriyordular dedim bu kadar zam olurmu iptal ediyorum dedim hemen iptal birimine yönlendirdiler.100 mbit 50 gb akk paketi seçtim ocaktan itibaren akk kesin kalkıyor dedi ordan burdan duyduklarınıza inanmayın tamamen kalkacak dedi 85 tl 100 mbit sınırsız olucak ocakta hatta fiyatın yükselmeyeceginin garantisini aldım ses kaydı aldım fiyatta herhangi bir değişiklik olursa kanıt olur diye.

    Yani iptal edicem ve vodafone fiber var ona geçicem dedim böyle teklif sundu adamlar yoksa 150 tl gibi bir fiyat çekmiştiler ilk.





  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırılacak fakat yerine gelecek yeni sistemin eskiden aşina olduğumuz kotalı sistem olduğu söyleniyor. Yani eğer söylentiler doğruysa kaldırılmasının yarardan çok zarar sağlayacağını düşünüyorum. Öyle olacaksa hiç kaldırmasınlar böyle devam edelim daha iyi...

  • quote:

    AKK’li paketler kotalı tarifelere dönüştürülecek ve kota aşımından sonra ücretsiz ek paketler devreye gireceği belirtiliyordu. Bu ek paketlerin hızı, ana paket hızından düşük. Örneğin 16 mbps internet paketi olan kullanıcıların hızı 8 Mbps’e düşecek.

    bu akn kalkmış hali mi akn dediğin bu zaten.
    paketinde ne varsa onu aşınca hız düşüyordu açıklamada da aynısını diyor.
  • millet akn kalksın dediğinde btk ne anladı da bu tarifelere ses çıkarmıyor.
  • Kesin mi kardeş ona göre bende 16mbps interneti 35 e yükseltecem taahütüm bitti bugün

  • Ne bekliyordunuz ki, açık bufe her şey sınırsız , yiyin istediğiniz kadar mı. Beter olun beter, alın size akk yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettenCızz -- 5 Aralık 2018; 18:58:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dun aradim musteri hizmetlerini kesinlikle kalkiyo ayni hizinizda limitsiz olucak dediler 3-4 defa da tekrar tekrar sordum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 Aralık'ta Türk Telekom 24 m/bit hız - 200 GB Kotalı Fibernet taahhütüm sonlandı ve bugün yenilemek için aradım. 1 Ocak itibariyle AKN kalkacağı için 50 mb hız / 50 gb kotalı pakete 95 Liraya geçmek istediğimi söyledim. ( limitsiz dünya kampanyası ) TTNET çalışanı AKN'lerin kalkmayacağını sadece AKN dolduktan sonraki hızların yükseleceğini söyledi. Defalarca kez bunu yasal olarak yapamayacaklarını söylememe rağmen bize gelen en son bilgi bu yönde dedi. Kapattım tekrar aradım başka biriyle konuşayım belki bu arkadaş yanlış biliyordur diye ama nafile. Türk Telekom yine insanları kazıklıyor. Lanet olsun ki Superonline binamda yok.

  • "limitsiz paketlere geçireceğiz"

    Sihirli kelime "limitsiz"

  • Türk Telekom, mevcut müşterilerin de yararlanabileceği, sadece AKK'siz paketlerin yer aldığı bir kampanya çıkarmış. Fakat AKK'siz paketlerin fiyatı oldukça pahalı. Fiyatlar şu şekilde:

    8 Mbps - 79.90 TL
    16 Mbps - 89.90 TL
    24 Mbps - 119.90 TL
    35 Mbps - 159.90 TL
    50 Mbps - 259.90 TL
    100 Mbps - 349.90 TL

    1 Ocak'tan itibaren sunulacak limitsiz internet paketleri ise 59.90 TL'den başlayacak. Mevcut kampanyada AKK'siz paketler 79.90 TL'den başlıyor. Fiyatları dörde bölüp üçe çarptığımızda sonuç ortada, örneğin 1 Ocak'tan itibaren;
    24 Mbps 119.90 TL ---> 89.90 TL olacak.

    Zirvede Kal Kampanyası:https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/zirvede-kal-kampanyasi.aspx

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kısa ve en net 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir millet nasıl aptal yerine konur nasıl düşmanca sömürülür nasıl 3. Sınıf vatandaş muamelesi yapılır al sana örneği. Utanın bunca zamandır milletin kanını emdiniz protesto edin, abonelikleri iptal edin, bakanlık uyumasın vatandaş devlet diye diye ayakta uyur oldu.

  • size fiyat konusunda bir bilgi verdiler mi acaba

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.