Şimdi Ara

Türk Telekom, AKK’yi kaldırıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
5.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "limitsiz paketlere geçirmiş olacağız”
    Şurası dikkatimi çekti....

  • Yeter gerçekten bıktık.birşey yaptıkları yok.her sene muhabbeti dönüyor bu olayın.sıkıldık artık.

  • Mevcut abonelikler ne olacak peki? Mesela 16mbit adsl kullanıcısıyım. Paketim ise ADSL için en üst paket olan 103 lira ödediğim tamamen kotasiz 16mbit bir paket. 1 sene önce aldığım için suanki paketlere göre uygun fiyatlı. Ancak bu yeni tarifelerde 59liradan başlayan paket 8mbit olsa, en fazla 69 ya da 79 liraya 16mbit adsl tamamen kotasiz bir paket olsa bu durumda ben ne olacam? Yeni aboneler daha ucuza benimle aynı paketi almaya devam ederse ne yapabilirim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TürkTelekom'a karşı güven eksikliğim var. bu şirkete nedense güvenmiyorum. icraatlarını gerçekci şekilde kullanıcıyı düşünerek yapsınlar ortaya somut şeyler koysunlar ve yıllar içinde de bunu tatmin etsinler o zaman güven kazanırlar.

    Büyük bir ihtimallede Superonline geçiş yapacağım. TürkTelekom gerçekten güven eksikliği veriyor kullancılarına.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf.agcadag

    Mevcut abonelikler ne olacak peki? Mesela 16mbit adsl kullanıcısıyım. Paketim ise ADSL için en üst paket olan 103 lira ödediğim tamamen kotasiz 16mbit bir paket. 1 sene önce aldığım için suanki paketlere göre uygun fiyatlı. Ancak bu yeni tarifelerde 59liradan başlayan paket 8mbit olsa, en fazla 69 ya da 79 liraya 16mbit adsl tamamen kotasiz bir paket olsa bu durumda ben ne olacam? Yeni aboneler daha ucuza benimle aynı paketi almaya devam ederse ne yapabilirim?
    hocam senin yapabileceğin şey btk ya şikayet yaz ve thh den dava aç firmalar zaten çakallık peşinde millete şimdiden

    aknli paket satmaya çalışıyorlar ayrıca senin paketin şuankilere göre uygun değil 35/50 mb kullanan 16 mb düşünce sınırsız oluyor

    65 75 tlye alabiliyor sen zaten 103 tl ödeyerek hata yapmışsın ocakta herkes sınırsız olunca ttnet senin sözleşmende 103 tl yazıyor

    Biz indirim yapamayız diyecek sende ortada kalacaksın




  • Evet durumun farkındayım ve çok haklısın da. Ben bu paketi alırken alabileceğim tamamen kotasiz tek paket buydu. Zaten altyapım adsl üstüne çıkamıyordu VDSL falan yok yani. Şuan VDSL destekliyor diyorlar ama inanılmaz pahalı. Güncel paketler çıktığında mağdur olduğum konusunda btk'ya yazicam zaten. Her şekilde sırf sözleşmede yazıyor diye bu parayı ödeyecek gibi duruyorum :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi benim 2 yıllık kontratın 7. Ayındayım. Sözde 16 mbps (gerçekte 12 mbps) nete 120 lira ödüyorum. Bunlar sınırsız tarifeyi 60 lira olarak açıkladılar. Benim durumum ne olacak arkadaşlar? 120 ödemeye mecbur muyum hâlâ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu şirket normal şartlarda 5 KURUŞ para kazanamaz fakat kadere bak ki, adamlar tekel. Alt yapı onların... Herkes onlara muhtaç. Bu durum olmasaydı 1 hafta içerisinde dağılıp giderdi.
    KADERE BAK... KİMLER, KİMLERLE BERABER...

  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    aynı olay benim başımda şu an. 6 sene borcun var diye mesaj geldi

  • Ne limitsizi senin daha portun yok portun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 120 ödemeye mecbur muyum hâlâ? sözleşme bitene kadar

  • NOSTOY N kullanıcısına yanıt
    Önce telekom merkezine gidip durumu izah edeceksin, muhtemelen yeni paketler geldiği için senin kullandığın paket kaldırılacak. Bu yüzden sana paket değişikliği önerecekler. İstediğin hızı seçip o pakete geçişin yapılır.

    Olurda biz birşey yapamayız derlerse tt online işlem merkezi, btk ve cimer üzerinden şikayet oluştur, 15 gün içinde bunlardanda sonuç alamazsan telekom merkezinde size sunulan güncel paketlerin fiyat görüntüsünü telefon ile çekin ve güncel faturayla birlikte internet üzerinden thh ye başvur. O fiyat farkını sana faturana yansıtarak geri öderler. Zaten thh karar alması 1 sene sürer, paran geri ödenesiye kadar taahhütünde bitmiş olur. Toplu geri alırsın paranı.
  • Aknli sözleşme imzalayanlar için kotanın falan kalktığı yok. Btk'nın önceden kota geçilince belirlediği hızlarda değilde biraz daha iyi hızlarda hizmet vermeye devam edecek tt. 50 mbit 50 gb kotalıyı 80 tl ye alıp bir ay boyunda 50 mbit hız bekleyip yarı yolda kalmayın. Bu ay için aknli paketler için bir nevi ilk 3 ay kampanyası gibi bir şey oldu artık. Kotayı diyelim ayın 10'unda doldurdun diğer 20 gün tt'nin belirlediği hızda hizmet alacaksın diyelim 35 mbit 20 gün bu hızdan alacaksın yani aslında paketin hızı 35 sana ilk günler için 50 vermiş olacaklar. İnternet hızları da 'e kadar' verildiği için sen 50 mbite kadar hız alsan da 35 e kadar sağlıyorum der geçer. Aynı 50mbitli 150-200 tl lik paketler var 1 ocaktan sonra bu 50 gb kotalı ile aynı olacak diyen fazla iyimserdir. Kaldı ki bu yüksek ücret ödeyenler böyle bir durumda haklarını arama yoluna gideceklerdir. Tt böyle bir yola girmez. Zaten açıklamada bir çok kelime oyunu var insanlar oradan bir cümleyi çekiyor a kazandık a şöyle kralız he kralsın.




  • Eksik haber. Kaldırıp yerine ne getiriyorlar yok. Hızlarda ne ayarlama yapacaklar yok. Kotayı uygulayacaklar mı yok. Zaten internetler şu anda limitsiz. AKK olmasa AKN var. Kime neyi kaldırıyorlar belli değil.

  • Arkadaşlar sözleşmeden en kolay kurtulma yolunu açıklıyorum ... internet altyapısı olmayan bir adres bulup oraya tasinip oturdugunuzu musteri hizmetlerini arayarak adres degisikligi istiyorsunuz müşteri hizmetleride orda altyapı olmadığı için sozlesmenizi alt yapi baglanana kadar hizmet veremeyeceğini söylüyor.

  • Ya arkadaş insanı cahil yerine koyuyorlar. Benim internet paketim 50Mbps 200GB AKN'li. Şimdi ben yılbaşından sonra bir ay içinde ücretsiz 500GB download yapabilecek miyim? Bunu açıklamak ne kadar zor.....

  • Son bios yüklenmiş Msi A320 anakart ve Athlon 200ge ile deneme yaptım. Çarpan açık görünüyor. Bios da hız yükselmiş görünüyor ama cpu z den baktığımda hız yine aynı. Cpuz yanlış gösteriyor desem Cinebench testi de aynı çıktı.

  • harun26180 H kullanıcısına yanıt
    Twitter dan tt desteğe de yazdım bakalım. Olmadı yılbaşından sonra ki gelişmelere bakarız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yusuf.agcadag Y kullanıcısına yanıt
    Sözleşmen olduğundan dolayı aynı fiyattan devam edeceksin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.