Şimdi Ara

Türk Telekom' a Hayır Kampanyası - Destek Olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Hepimizin bildiği gibi İsminde TÜRK olan ancak tamamen sömürgeci zihniyetin Türkiye' ki ağababası olan Nağmı Değer TÜRK TELEKOM un TEKELCİ zihniyetini ve halkımıza karşı kurduğu oyunu bozmak için el ele veriyoruz. Yapılan tüm haksızlıklara karşı sessiz kalan Devlet kuruluşlarını hepinizin imzaları ile uyarmaya ve bu zinciri kırmaya davet ediyoruz.

    Lütfen Türk telekom hakkında yaşadığınız tüm sorunlarıwww.telekomsikayet.com adresinde paylaşınız . Hiç bir ticari amaç gütmeyen bu site üzerinde yapılan tüm yorum ve yazılar istinasız olarak Ulaştırma Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığına iletilecektir. İmza kampanyasındaki tüm yorumlar anında ilgili mercilere siz onay verdiğiniz anda gitmektedir.

    Lütfen Destek olun .

    www.telekomsikayet.com
    https://twitter.com/telekomsikayet







  • abiler kimse zorla telekom kullandırmıyor.
    benim evimde telekomda yok ttnet de.
    bu konuda en ses getirici eylem kullanmamaıktır.
    foruma bakıyorum herkez bu konularda şikayetçi ama herkez çatır çatırda kullanıyor.
    artık sayısız alternatif var.
    iphone da internet üzerinden bedava sesli görüşme,voip,skype,facebook görüntülü görüşme,cep telefonlarının kampanyaları vb...
  • Arkadaşım şikayet etmekle eline bişey geçmez en iyisi iptal et gitsin.
    Sırf adsl için bağlatıp hiç kullanmadığım sabit kazığı iki yıl önce iptal ettirdim .Telekoma vereceğim toplam haraçla aracımın kaskosunu ödüyorum .İnterneti vodafone cepnet kullanıyorum bana yetiyor.
  • Aslında sıkıntı zaten yazdıklarınızı özetlemiyor mu ? Siz gerekli olan iletişim araçlarını kullanmak için zaten bir bedeli gözden çıkarıyorsunuz. Sorun Kullanamadığınız bir sistemde haybeye para ödemeniz. TT hayatımızdan çıkarmaya karar verelim ok . peki diğer alternatiflerde neler var .

    Süperonline fiber internet kaç yerde var ? Ben izmirin Asansör semtinde oturuyorum . Bilenler bilir en gözde yerlerden birisidir. Burada bile Hat yok.

    Smile ADSL e gelince telefon olmadan kullanabiliyormusunuz ?

    Kablonet telefon ihtiyacı duymuyor. Ama Süperonline da olduğu gibi malesef her yerde yok.

    Bizim şikayetimiz Türk Telekom un Statükocu politikasına . Amaç bizlere reva gördüğü politikayı çürütmek .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viva1903 -- 26 Şubat 2012; 12:52:13 >
  • simdi telekom kullanmayin diyenler saniyor ki, her yerde superonline, uydunet, 3g var da kullaniyorlar.
  • viva1903 :
    bak kardeş bende yıllardır buna isyandayım ancak TT ve yan kuruluşu bütün kanallara full sabah akşam reklam veriyor ve bu sayede yazılı ve görsel medyayı susturuyor.
    medyada gündemde olmayan bir konu güncel olmuyor istediğimiz kadar yırtınalım değişen birşey yok malesef.capitalist bir sistemde bizi kimse malesef düşünmez.
    yapacağımız tek şey kullanmamak.
    bende bunlara sitem içerisindeyim ve kullanmıyorum.
    kullanmayacağız ve kullandırmayacağız başka çare yok.
  • Sevgili Eren,

    Bende bunun derdindeyim zaten . İnsanları uyarmak sadece canı yanan birisi olarak görevim değil. Dikkat ettiniz mi burada yorum yazan herkes ben kullanmıyorum, sende kullanma olsun bitsin diyenler. Ya geriye kalanlar ?

    Eskiden Kemal sunal filmlerinin birisinde reklam çekiyorlardı sürekli. Hani toz tedarjan tanıyordu. Buz dolabı ve Ev tanıtıyordu . Millet Şaban' ı seviyor diye alıyor sonra bakıyorlardı ki Detarjan temizlemiyor, Buz dolabı bozuk çıkıyor, evler ise yıkılıyordu .

    Türk Telekom ise şimdi insanların yüzündeki gülümsemeyi sömürmeye çalışmıyor mu ?

    Reklamlarında Cem Yılmaz , Şener Şen ve diğerlerini kullanmıyor mu ?

    Bizim derdimiz kullananları ve kullanmayanları uyarmak zaten . Site bu yüzden kuruldu. Basit bir imza kampanyası var . Onaylayınca direk cumhurbaşkanına gidiyor. Ha ne kadar umrunda olur bu mesaj ona ulaşsa bile bilmiyorum . Ama toplumsal tepki vermekten başka bir çare varmıdır ? Sorun ben kullanmıyorum nasıl olsa diyince bitiyor mu ?




  • aylık indirmem 150 gb in altına düşmüyor.eğer bunun alternatifi varsa hemen geçerim.superonline sultangazide yok. hadi ttnete gerek yok biriadsl kulandık diyelim.ama telefon hatti için türktelekom mecburi.yukarıda arkadaşin dediği gibi en iyi şikayet kulanmamak
  • viva1903 :
    Kardeşim sonuna kadar haklısın ve zaten ikimizde aynı konudan müzdaribiz.baya oldu domain hatırlamıyorum bir site daha açılmıştı sayı hatırlamıyorum ama aşırı derecede fazla imza toplandı sitede sanal alemde baya bi isim yaptı ama hiçbirşey değişmedi.10 milyon imza toplansın inanın genede birşey değişmez.adamlar yazılı ve görsel medyaya sabah akşam reklam veriyor hiçbir kanal veya gazete vs... bu şirket aleyhine haber yapmaz.malesef TV de haberii izlemediği sürece bu halk asla uyanmaz.
    ülkemizde 40,000 den fazla böbrek bekleyen diyaliz hastası var 1 tane din adamı çıkıpta organ nakli günah değil tam tersi can veriyorsun sevaptır denmiyor.halk günahtır diye doğru olanı yapmıyor çünkü doğruyu bilmiyor.şimdi bu vatandaş uyanacak ve hakkını savunacak.benim artık inancım yok.kendi çapımda kullanmıyorum ve örgütlenmek içinde bir çabada değilim.

    genede çevremde arkadaşlarımla nezaman sohbet etsem bu konu açılsa bu konudan bahsediyorum ve eğer alternatifi olan varsa çok arkadaşımı kablonet e geçirttim.
    (bu arada o filmin adı 100 numaralı adam :) )




  • Ben zamanında tepkimi interneti ve sabit telefonu iptal ederek gösterdim.
  • vallahi insanlar için kapat demek kolay .yılladır kullanılan ve herkesin bildiği bir numarayı kapatmak kolay değil.bende ttnet e kızıp uydunete geçtim 24 ay da taahhüt verdim 24 ay boyunca kablo tv bedava çok iyi zaten sorun burda nette değil telefonda.superonline var numara değiştirmeden yine sabit tel kullanılabiliyor ama türkiyenin belkide %5 de var her yerde olsa zaten onlarda böyle sabit ücrete bizi mahkum etmezlerdi tekel olmanın tadını çıkarıyorlar.bide zarar ediyor diye satılmıştı kim inanır ... o bile buna inanmaz artık.

    keşke devlet özelleştirmese de sabit ücreti onlar alsaydı.çok karlı iş herkesden ayda 15tl alsa 50 milyon abone desen ayda 15*15=225 milyon para yılda 225*12=2,7 milyar tl zaten adam hiçbişey yapmazsa paranın belini kırıyor.

    ben birçok kez bu tür konularda yazdım buraya en önemli olan devletin vatandaşının yanında olması ve onu kollaması.çünkü bir zamanlar bu ücretle ilgili mahkeye başvurulmuş ve mahkeme hattın açık olması için gereken ücret deyip iptalini kabul etmemiş.sorun tt de değil devlette.

    EDİT:DÜZELTTİM 50 ÇOK İSE AMA HAYBEDEN GELEN PARA YİNE ÇUVALLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbm333 -- 28 Şubat 2012; 20:40:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbm333

    vallahi insanlar için kapat demek kolay .yılladır kullanılan ve herkesin bildiği bir numarayı kapatmak kolay değil.bende ttnet e kızıp uydunete geçtim 24 ay da taahhüt verdim 24 ay boyunca kablo tv bedava çok iyi zaten sorun burda nette değil telefonda.superonline var numara değiştirmeden yine sabit tel kullanılabiliyor ama türkiyenin belkide %5 de var her yerde olsa zaten onlarda böyle sabit ücrete bizi mahkum etmezlerdi tekel olmanın tadını çıkarıyorlar.bide zarar ediyor diye satılmıştı kim inanır ... o bile buna inanmaz artık.

    keşke devlet özelleştirmese de sabit ücreti onlar alsaydı.çok karlı iş herkesden ayda 15tl alsa 50 milyon abone desen ayda 15*50=750 milyon para yılda 750*12=9 milyar tl zaten adam hiçbişey yapmazsa paranın belini kırıyor.

    ben birçok kez bu tür konularda yazdım buraya en önemli olan devletin vatandaşının yanında olması ve onu kollaması.çünkü bir zamanlar bu ücretle ilgili mahkeye başvurulmuş ve mahkeme hattın açık olması için gereken ücret deyip iptalini kabul etmemiş.sorun tt de değil devlette.

    tt özelleştirmesini araştırmanı
    tavsiye ederim (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 74 milyon nüfus var zaten ülkede, 50 milyon ev telefonu mu olur? 13-16 milyon arası sabit telefon abonesi var.

    Bende bir çok kişi gibi tepkimi bir çok merciye yazarak dile getirdim. Sonuç tabi ki koca bir sıfır. Bu nedenle evimde ne telefon ne adsl var. Fiyatlar %50 düşmeden de bağlatmayı düşünmüyorum. Ya da biriyle paylaşımlı olarak almazsam, adsl kullanmam.

    Yukarıda da bahsedildiği gibi Türk Telekom çok güçlü bir firma. Özelleştirmesinde türlü dolapların döndüğünü herkes biliyor. Adamlar bir kere devlet destekli, bu bir gerçek. Medya ise bu konuyu dile getirmez, herkes cebine girene bakıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s0ft

    74 milyon nüfus var zaten ülkede, 50 milyon ev telefonu mu olur? 13-16 milyon arası sabit telefon abonesi var.

    Bende bir çok kişi gibi tepkimi bir çok merciye yazarak dile getirdim. Sonuç tabi ki koca bir sıfır. Bu nedenle evimde ne telefon ne adsl var. Fiyatlar %50 düşmeden de bağlatmayı düşünmüyorum. Ya da biriyle paylaşımlı olarak almazsam, adsl kullanmam.

    Yukarıda da bahsedildiği gibi Türk Telekom çok güçlü bir firma. Özelleştirmesinde türlü dolapların döndüğünü herkes biliyor. Adamlar bir kere devlet destekli, bu bir gerçek. Medya ise bu konuyu dile getirmez, herkes cebine girene bakıyor.

    Arkadaşlar insanlar hep yanlış biliyor bazı şeyleri. Devlet Türk telekomu süreli özelleştirdi yanlış hatırlamıyorsam 2015te Türk telekom tekrar Devletin olacak buyüzdendirki Devlet Türk telekomu destekliyor. Siz nekadarda şikayet etseniz herhangibîr sonuç alamazsınız (:


    Düzeltme: yanlış hatırlamışım 2015 te degil 15 yıl sonra tekrar devlete geçecekmiş.

    www.haber7.com/haber/20110801/Telekom-15-yil-sonra-devlete-gececek.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 28 Şubat 2012; 22:09:11 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre42dem


    quote:

    Orijinalden alıntı: fbm333

    vallahi insanlar için kapat demek kolay .yılladır kullanılan ve herkesin bildiği bir numarayı kapatmak kolay değil.bende ttnet e kızıp uydunete geçtim 24 ay da taahhüt verdim 24 ay boyunca kablo tv bedava çok iyi zaten sorun burda nette değil telefonda.superonline var numara değiştirmeden yine sabit tel kullanılabiliyor ama türkiyenin belkide %5 de var her yerde olsa zaten onlarda böyle sabit ücrete bizi mahkum etmezlerdi tekel olmanın tadını çıkarıyorlar.bide zarar ediyor diye satılmıştı kim inanır ... o bile buna inanmaz artık.

    keşke devlet özelleştirmese de sabit ücreti onlar alsaydı.çok karlı iş herkesden ayda 15tl alsa 50 milyon abone desen ayda 15*50=750 milyon para yılda 750*12=9 milyar tl zaten adam hiçbişey yapmazsa paranın belini kırıyor.

    ben birçok kez bu tür konularda yazdım buraya en önemli olan devletin vatandaşının yanında olması ve onu kollaması.çünkü bir zamanlar bu ücretle ilgili mahkeye başvurulmuş ve mahkeme hattın açık olması için gereken ücret deyip iptalini kabul etmemiş.sorun tt de değil devlette.

    tt özelleştirmesini araştırmanı
    tavsiye ederim (:

    rakamlar misal ama ama bunu sadece ev diye düşünmemek lazım her iş yerinde de sabit tel var hatta hayalet ihracat yapanlar da bile ama yine bu rakamlara yakın bir sonuç çıkar.

    araştır derken ne demek istediğini pek anlamadım.çünkü araştıracak bişey yok %55 i 6 küsür milyar dolara satıldığını biliyorum,ımf den alınan krediler için verilen özelleştirme karaları için özelleştirildiğini biliyorum ve kazananın da arap olduğunu biliyorum tabi ortakları da var.

    araştır derken 99 krizi ve ımf için diyorsan o para her türlü çıkarılırdı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre42dem

    quote:

    Orijinalden alıntı: s0ft

    74 milyon nüfus var zaten ülkede, 50 milyon ev telefonu mu olur? 13-16 milyon arası sabit telefon abonesi var.

    Bende bir çok kişi gibi tepkimi bir çok merciye yazarak dile getirdim. Sonuç tabi ki koca bir sıfır. Bu nedenle evimde ne telefon ne adsl var. Fiyatlar %50 düşmeden de bağlatmayı düşünmüyorum. Ya da biriyle paylaşımlı olarak almazsam, adsl kullanmam.

    Yukarıda da bahsedildiği gibi Türk Telekom çok güçlü bir firma. Özelleştirmesinde türlü dolapların döndüğünü herkes biliyor. Adamlar bir kere devlet destekli, bu bir gerçek. Medya ise bu konuyu dile getirmez, herkes cebine girene bakıyor.

    Arkadaşlar insanlar hep yanlış biliyor bazı şeyleri. Devlet Türk telekomu süreli özelleştirdi yanlış hatırlamıyorsam 2015te Türk telekom tekrar Devletin olacak buyüzdendirki Devlet Türk telekomu destekliyor. Siz nekadarda şikayet etseniz herhangibîr sonuç alamazsınız (:


    Düzeltme: yanlış hatırlamışım 2015 te degil 15 yıl sonra tekrar devlete geçecekmiş.

    www.haber7.com/haber/20110801/Telekom-15-yil-sonra-devlete-gececek.php

    Türk Telekom 2005 yılında 21 yıllığına özelleştirildi. 2026 yılında geri alacak yani. Ayrıca haber çok yanlı, özelleştirmeyi aklamak için yapıldığı çok belli.

    Öne sürdüğün mantık çok sakat. Ayrıca 2026 yılında geri alacağı şirketi şimdiden güçlendirmek için halkını o şirkete ezdiren devleti kimse bana mazur gösteremez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: s0ft

    quote:

    Orijinalden alıntı: emre42dem

    quote:

    Orijinalden alıntı: s0ft

    74 milyon nüfus var zaten ülkede, 50 milyon ev telefonu mu olur? 13-16 milyon arası sabit telefon abonesi var.

    Bende bir çok kişi gibi tepkimi bir çok merciye yazarak dile getirdim. Sonuç tabi ki koca bir sıfır. Bu nedenle evimde ne telefon ne adsl var. Fiyatlar %50 düşmeden de bağlatmayı düşünmüyorum. Ya da biriyle paylaşımlı olarak almazsam, adsl kullanmam.

    Yukarıda da bahsedildiği gibi Türk Telekom çok güçlü bir firma. Özelleştirmesinde türlü dolapların döndüğünü herkes biliyor. Adamlar bir kere devlet destekli, bu bir gerçek. Medya ise bu konuyu dile getirmez, herkes cebine girene bakıyor.

    Arkadaşlar insanlar hep yanlış biliyor bazı şeyleri. Devlet Türk telekomu süreli özelleştirdi yanlış hatırlamıyorsam 2015te Türk telekom tekrar Devletin olacak buyüzdendirki Devlet Türk telekomu destekliyor. Siz nekadarda şikayet etseniz herhangibîr sonuç alamazsınız (:


    Düzeltme: yanlış hatırlamışım 2015 te degil 15 yıl sonra tekrar devlete geçecekmiş.

    www.haber7.com/haber/20110801/Telekom-15-yil-sonra-devlete-gececek.php

    Türk Telekom 2005 yılında 21 yıllığına özelleştirildi. 2026 yılında geri alacak yani. Ayrıca haber çok yanlı, özelleştirmeyi aklamak için yapıldığı çok belli.

    Öne sürdüğün mantık çok sakat. Ayrıca 2026 yılında geri alacağı şirketi şimdiden güçlendirmek için halkını o şirkete ezdiren devleti kimse bana mazur gösteremez.



    Dur bidakka orda. Ben hangi mantıgı öne sürmüşüm ve bu öne sürdüğüm mantıgın neresi çok sakat ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre42dem


    quote:

    Orijinalden alıntı: s0ft

    quote:

    Orijinalden alıntı: emre42dem

    quote:

    Orijinalden alıntı: s0ft

    74 milyon nüfus var zaten ülkede, 50 milyon ev telefonu mu olur? 13-16 milyon arası sabit telefon abonesi var.

    Bende bir çok kişi gibi tepkimi bir çok merciye yazarak dile getirdim. Sonuç tabi ki koca bir sıfır. Bu nedenle evimde ne telefon ne adsl var. Fiyatlar %50 düşmeden de bağlatmayı düşünmüyorum. Ya da biriyle paylaşımlı olarak almazsam, adsl kullanmam.

    Yukarıda da bahsedildiği gibi Türk Telekom çok güçlü bir firma. Özelleştirmesinde türlü dolapların döndüğünü herkes biliyor. Adamlar bir kere devlet destekli, bu bir gerçek. Medya ise bu konuyu dile getirmez, herkes cebine girene bakıyor.

    Arkadaşlar insanlar hep yanlış biliyor bazı şeyleri. Devlet Türk telekomu süreli özelleştirdi yanlış hatırlamıyorsam 2015te Türk telekom tekrar Devletin olacak buyüzdendirki Devlet Türk telekomu destekliyor. Siz nekadarda şikayet etseniz herhangibîr sonuç alamazsınız (:


    Düzeltme: yanlış hatırlamışım 2015 te degil 15 yıl sonra tekrar devlete geçecekmiş.

    www.haber7.com/haber/20110801/Telekom-15-yil-sonra-devlete-gececek.php

    Türk Telekom 2005 yılında 21 yıllığına özelleştirildi. 2026 yılında geri alacak yani. Ayrıca haber çok yanlı, özelleştirmeyi aklamak için yapıldığı çok belli.

    Öne sürdüğün mantık çok sakat. Ayrıca 2026 yılında geri alacağı şirketi şimdiden güçlendirmek için halkını o şirkete ezdiren devleti kimse bana mazur gösteremez.



    Dur bidakka orda. Ben hangi mantıgı öne sürmüşüm ve bu öne sürdüğüm mantıgın neresi çok sakat ?

    Açıklamasını yaptım yukarıda. Tekrar yazayım. Şu mantığın;

    quote:

    Türk telekom tekrar Devletin olacak buyüzdendirki Devlet Türk telekomu destekliyor. Siz nekadarda şikayet etseniz herhangibîr sonuç alamazsınız (:




  • quote:

    Orijinalden alıntı: s0ft

    quote:

    Orijinalden alıntı: emre42dem


    quote:

    Orijinalden alıntı: s0ft

    quote:

    Orijinalden alıntı: emre42dem

    quote:

    Orijinalden alıntı: s0ft

    74 milyon nüfus var zaten ülkede, 50 milyon ev telefonu mu olur? 13-16 milyon arası sabit telefon abonesi var.

    Bende bir çok kişi gibi tepkimi bir çok merciye yazarak dile getirdim. Sonuç tabi ki koca bir sıfır. Bu nedenle evimde ne telefon ne adsl var. Fiyatlar %50 düşmeden de bağlatmayı düşünmüyorum. Ya da biriyle paylaşımlı olarak almazsam, adsl kullanmam.

    Yukarıda da bahsedildiği gibi Türk Telekom çok güçlü bir firma. Özelleştirmesinde türlü dolapların döndüğünü herkes biliyor. Adamlar bir kere devlet destekli, bu bir gerçek. Medya ise bu konuyu dile getirmez, herkes cebine girene bakıyor.

    Arkadaşlar insanlar hep yanlış biliyor bazı şeyleri. Devlet Türk telekomu süreli özelleştirdi yanlış hatırlamıyorsam 2015te Türk telekom tekrar Devletin olacak buyüzdendirki Devlet Türk telekomu destekliyor. Siz nekadarda şikayet etseniz herhangibîr sonuç alamazsınız (:


    Düzeltme: yanlış hatırlamışım 2015 te degil 15 yıl sonra tekrar devlete geçecekmiş.

    www.haber7.com/haber/20110801/Telekom-15-yil-sonra-devlete-gececek.php

    Türk Telekom 2005 yılında 21 yıllığına özelleştirildi. 2026 yılında geri alacak yani. Ayrıca haber çok yanlı, özelleştirmeyi aklamak için yapıldığı çok belli.

    Öne sürdüğün mantık çok sakat. Ayrıca 2026 yılında geri alacağı şirketi şimdiden güçlendirmek için halkını o şirkete ezdiren devleti kimse bana mazur gösteremez.



    Dur bidakka orda. Ben hangi mantıgı öne sürmüşüm ve bu öne sürdüğüm mantıgın neresi çok sakat ?

    Açıklamasını yaptım yukarıda. Tekrar yazayım. Şu mantığın;

    quote:

    Türk telekom tekrar Devletin olacak buyüzdendirki Devlet Türk telekomu destekliyor. Siz nekadarda şikayet etseniz herhangibîr sonuç alamazsınız (:


    Bu benim efendime söyleyim mantıgım veya teorim degilki. Bu söyledigim gerçegin ta kendisi




  • Türktelekomu millet mecbur kaldığı için kullanıyor. zaten yer değişikliklerinde anında diğerine geçiyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.