Şimdi Ara

Türk Polisinin Yaşadıkları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hardday kullanıcısına yanıt

    Gezi kronolojisi. ( Tamamı aynı sırayla arka arkaya oldu)


    1 - Sivil toplumların örgütlenmesi ve halk katılımı.

    2 - CIA ve Mossad ajanları ile Erdoğan acil toplantisi

    3 - Erdoğan'dan İmralı'ya hdp heyeti gönderme kararı

    4 - Apoyla gorusecek olan heyetin yola cıkışı

    4 - Ocalandan aciklama( milleti meydanlarda yalnız bırakmayın)

    5 - Meydana PKK nin girmesi

    6 - Gezinin dağılması.


    Sen sabaha kadar ne anlatırsan anlat şimdi.


    Biz basının yazdığı hikayeleri masalları da gördük, iyi polis masallarınızı da.


    Ayrıca eylemleri büyüten çadırları yakan polislerdi.Abdullah Gül bike yontemi kışkırtıcı ve yanlış bulmuştu ki akp kanadından halk ile diyalog kurabilen tek isimdi sanırım. Hani gezi parkında polisi görmesek yiyecez bu uyuşturucu baronları saadet albümleri kapak mankeninden verdigin örnekleri de.


    Şimdi sen sabaha kadar anlat dostum. Ana akım sahtekar medyadan haber almıyor artık gençler. Sosyal medya sansurleme hevesiniz de bu yüzden. Sansurleyin, karalayin, yalan söyleyin, lgbt ye sabah akşam hakaret edip birbirlerine kenetlenen siyasal İslamcı şehvetli kıllı adam videolarınız daha başlangıç bile değil bence. Ensarcilari savunun, elinizden ne gelirse yapın. Tüm ülkeyi susturun.


    Gidiyor iktidarınız. Siz en büyük kurşunu kendi ayağınıza sıktınız. Siyasal islamı bu topraklardan komple silemezdik ama siz başardınız. Ben hep derim, yalanlarinizin sansur yasalarının, saldırgan siyaset dilinizin dozu ne zaman yukselse akp zor durumda diye.

    Ankiyorum zordasiniz. Uyuşturucu aile fotoğraf albüm kapağı mankeninden medet umacak kadar zor durumdasınız ve haklısınız.

    Daha neleriniz cikacak neleriniz !


    Şimdi basın konuşmuyor yarın mavi Marmara'da ölenlerin kanı nasıl İsrail'e satildidan başlayıp Tank palet fabrikalarına kadar Türkiye açık oturumlarda Akp ve asırlık ihanetleri yıllarca konuşacak. Bunlar daha birşey değil. O yüzden bu panik haklı bir panik. Durum zor, suç çok.

    Good bye !


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Kopyala yapıştır ile olmaz bu işler....

    Hükümet karşıtı sanatçılar ilk önce plana dahil edildi.Siz yürüyün ses getirecek dendi. Zaten Mehmet Ali Bora falan kaçtı gitti ülkeden sonra itiraf edip.

    Ve sanatçılar yürümeye başlayınca tv lerde sol görüşlü medya haberlere başladı. Sonra sanatçılar zincirleme falan komedilerine başladı...

    Sonra ajanlar ortaya çıktı yabancı.. türk olmayan. Bunlar pkk Dhkpc tikko gibi üyeleri devreye soktu..ve polis araçları yakılmaya, dükkanlar kundaklanmaya başladı. Birden pkk nin kullandığı molotof lar piyasaya çıktı.

    Bu hain satışı bu millet unutmayacak...




    Gençler görüntü ve ispatlar ile buyurun izleyin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • hardday kullanıcısına yanıt

    Vawwww neler olmuş öyle ! Kopyala yapıştır değil bu arada normal kendim yazdım. Zaten İmralı'ya heyet gideceği zaman Erdoğan PKK yı meydana sokacak demiştim yakın çevreme. Ayrıca ben hepinizin efendisiyim, yaptım oldu diyen bir yönetim anlayisina sanatçısının, sivil toplum örgütünün, öğrencisinin topluca karşı durması kadar doğal bir durum yok. İtiraz, toplanma ve yürüyüş haktır. Gezi parkına kurulan çadırları polis yakmasaydi katilim artmayacakti. Bu kadar basit.

    Bir de polis araçlarına girip brifing veren fetullah hoca efendinizin badem bıyıklı nur yüzlü adamlarını yazmayı unutmuşsun.


    EDİT:


    Neyse anlat heyecanlı oluyor.  

    Bu arada hala camide içki içilen görüntüleri bekliyorum. Görüntüleri açıklayacak demişti. Koskoca Cumhurbaşkanı yalan söylemiyordur herhalde. Ne oldu görüntülerin olduğu kaset WC de mi düştü acaba!


    Şeyde vardı dur.... Hmmmm hani şu fantazi dünyanızın efsane hikayesi vardı ya! Şu deri ceketli bandanalı 20-30 kişilik gurup ortakoyde Türbanlı bacimizin uzerine isemislerdi... Onu da anlatsana, çok acaip iç dünyanız var. Anlat gençler de gülsün biraz. Biz zamanında çok güldük onlar sizin bu yönlerinizi ogrenemediler.


    Baştan aşağı dalga konusu olacak kadar yalan dolan işiniz. Hadi anlat ta gülek  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 27 Haziran 2022; 10:10:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçen sene ağır çalışma saatleri ve mobbinge bağlı (bilinen) 110 polis intiharına aynı hassasiyeti gösterilmemiş, ilginç.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    izle

    İzleyin gençler..videolu kanıtlı... gazel okumuyor başkaları gibi... Buyurun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boldrex kullanıcısına yanıt
    Maalesef kardeşim, kendini bilmez amirler yüzünden mobbing her kurumda hemen hemen var.

    Amirler karakter kişilik olarak da testten geçirilmeli dicem ama, nasıl başarılır bilmiyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trol konuları boşverin.

    Size günün içinde en azından benim için bir güzel şey söyleyeyim. Evden liman görünüyor ve bugün Savarona yatı limana demirledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis bu tip tahrikler için eğitilir işte. Tabi son yıllarda polisin bu gibi işler için ne kadar eğitildiği muamma. Toplumsal olaylarda karşı taraftaki kişi ana avrat bacı düz gider dünyanın her yerin de bu tip olaylar böyledir. Bana Sövdü yada beni tahrik etti diye adama gidip Job la dalamazsın bu göreve gelirken bütün bunları göze almışsındır yada alman gerekir işine gelmiyor ağırına gidiyor namus meselesi yapıyorsan istifanı basar bırakırsın mesleği. Bir Polis memuru görevi kişiselleştiremez aksi taktirde müdahalesi kamu adına değil kendi adına olur darp suçu işlemiş olur. Böyle televizyona çıkıp bunu demegojik malzeme, siyasi şov yapanların arkasında durursanız bu tip şeyler zamanla başka işlere hizmet etmeye başlar.

  • Video ve kanalı youtube'dan şikayet ettim

  • Kardeşim Avrupa ve Amerika'da olmuyor ama böyle şeyler. Olduğu anda neler oluyor görüyoruz. Anında çekip vurma yetkisi var elini arkaya götürmesi bile yetiyor. Yada dur deyince durmayınca. Ve yahut hakaret edince polis anında müdahale ediyor. Yetki verilmiş. Böyle olursa her gelen karısına anasına hakaret edecek ise önüne geçilemez. Zihniyetin çok yanlış ..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu gezi olayları evimin önünde patlamamış olsa neyse. Ya askerden gelmişim 2 gün yatayım dedim. Hergün eylem çıktı.


    Dikkat ettim her gün sokakta bağıran çekirdek bir grup vardı kaldırımı söker, bira şişelerini atar tam polis toması gelirken bunlar kaçmış olurdu? Bak sen şu işe nereden haber alıyorlar acaba? Bunlar bir kere bile yakalanmadı.


    Geceleri sokakta elleri sopalı sivil görünümlü ki belkide sivildir, eylemcileri kovalayan elemanlar vardı. Bunlar parti görevlisi mi polis mi? Sonra sdp kalkanlılar vardı. Sdp yazan kalkanlarıyla polise herşeyi attılar. Bu adamların eylemlerin olduğu yerin 2 sokak arkasında bir dairede merkezi vardı nedense bir kere basılmadı. Mahkeme tutanaklarında polise herşeyi atan bir elemanın ben mit görevlisiyim dediği halde tutuklanmadı mı?


    Bu eylemcilerin arasına mit ve polisleri karıştırıp göndermediler mi? Sokaktaki çöpçünün, üniversitedeki öğrencinin polis çıktığı ülkede herşey olur. Fetocu polisleri, amirleri ve savcıları-hakimleri o zamanlar görevdeydi. Polis için eylemci kılığına girip atmleri kırmak, çevreye zarar vermek hiç zor değil. Bunun için eğitimde almıyorlar mı? Alıyorlar.


    Bugün televizyonlarda geziyi eleştiren elemanlar bile o günlerde meydanda gezinin ateşli savunucularıydı. Makam, kadro verilince 180 derece dönüverdiler.


    Gezi dediğin çok eski bir tarih değil. Şu foruma cebine 3-5 kuruş koyup particilik yapsın trollük yapsın diye gönderilen zavallılara aldanıpta onların masallarını dinlemeyin. Ergendir parası yoktur trollük yapar doğru değil ama ne diyeyim. Kartlamış, kılları kadayıf olmuş tiplerin parti kapısında dilencilik yapıp para için siyasi algı denemeye çalışması rezillik. İnsan utanır. Böyle insanların para için girmeyeceği şekil yok.





  • hardday kullanıcısına yanıt

    Ben polisi gördüm hocam merak etme. Olayları bu noktaya getiren polisti zaten. Sen anlatmaya devam et. Bak polise taş atılmadı falan demedim zaten. Olayları polisin nasıl tırmandırdığını söyledim. Geri dönün ihtarına uyan ve hiç soylenmeden sert müdahale geleceğini hissedip arkasını dönüp geri geri dönen grupta 3 kişinin arkasından birden başlayan gaz fişeği saldırısıyla yaralandığını da gördük. Olayları kışkırtan bilerek ve isteyerek hükümetin ta kendisiydi !

    Malesef hükümet polisi milletin üzerinde bir güç olarak kullanıyor. Dışarı çık polis devletin mi akp nin mi diye sor bakalım kaç kişi devletin diyecek?

    Polise olan saygıyı millet yitirdiyse suçlusu millet değildir. Öyle İçişleri bakanlığı bütçesiyle arka sokaklar dizisi çekerek te sevdiremezsin. Hiçbir şey sebepsiz değildir. Gezi parkında kimse olayların başında polise taş falan atmiyordu. İnsanlar gezi parkına ağaç nöbeti diye toplanıp çadır kurdular kepçe parka giremesin diye. Ve hükümet gerekeni yaptı çadırlar milletin gözü önünde cayır cayır yakıldı. Olayların büyümesi istendi. Kime yaradı? Bak hala gezinin propogandasi üzerinden benzinin 30 TL olduğu ülkede ekmek yemeye çalışıyorlar. Deli gibi oy kaybediyorlar nefret söylemlerine ve kendi secmenlerini bir nefret etrafında birleştirme umuduna yeniden sarıldılar. Ülkenin Cumhurbaşkanı geziye katılanlara küfrediyor. Bu ulke tarihinde halkina küfreden tek lider olarak kalacak. Ama Allah büyük ya bize ahlak, vatanseverlik dersi verenlerin nelerini görüp duyuyoruz. Neyse sizin yeşil sermayenin kusturmalı boşnak saksosu ile ilgili videosu ile ilgili yorumları izleyip kahve içiyorum ben şimdi.Bana polis mazlum propogandasi belgeseli izleyeceğine camide içki içilen görüntüleri gönder.

    Ülkenin gobeginde yaşananları BBC international dan ogrenmisiz hala neyi konuşuyorsun. Sana ana akım medya ne anlattiysa ben tam tersini yaşadım. Neyse dediğim gibi istediğine inanmakta özgürsün. Ama polis böyle sevdirilmez ! Bak ne kurdum ne Ermeni ne alevi. Vatansever bir adamım ve Türküm. Sana diyorum ki sevmiyor guvenmiyorum. Teşkilatın içinde karşılaşınca tavrıyla beni sasirtip yüzümü güldüren yılda 1 veya 2 kere denk geldiğim polis abi ve kardeşlerimi bir kenara koyarak söylüyorum. Bu işler diziyle, filmle olmaz. Polis halkın gözünde devletin değil. Polis halkın gözünde akp rejim muhafızı ! Diktatörlüğün sokaktaki yüzü. Bunun suçlusu ne benim ne de diğerleri. Böyle gorulmesini isteyen hükümet. Böyle gören suçlu mu şimdi? O yüzden diziyi filmi belgeseli boşver. Değişir bunlar, düzelir toparlanır. Ben şimdi sizin şu Aşçı bahcıvan uşak filminizin makaralarini izlemeye kaçıyorum. Sonra görüşürüz. Yazdıklarım sana ve şahsına değil. Tüm bu bahçıvan uşak şakasına kadar tepkim, bize ahlak dersi veren bir yönetim anlayışı ve çevresindekilerin nasıl hallere düştüğüne. Tüm tepkim bu düzene. Düşüncelerimiz ne olursa olsun sen polisi makul buluyorsun diye sana kişisel bir dusmanligim veya negatif duygum olamaz. Zaman zaman bazı üyelere uyuz olur ve direk doserim sert cümleleri çünkü polisi normal görebilirsin ama tecavüzü, Ensari, kokain tacirleriyle fotoğrafı olan adamları bana savunamazsin.Dusunce özgürlüğü ve ahlaksızlık neferliği farklı şeyler. O yüzden bu yazdiklarımda seni gucendirecek birşey yazdiysam affola, böyle karsilikli tartışırken kişisel bir negatif duygu algısı yaratmak istemem. Düşüncelerimiz ne olursa olsun bahsettiğim şeyleri savunmadan en hararetli şekilde tartışabiliriz tabi ki. Sen de tavsiyem halk polisine niye böyle bakıyor bir düşün derim. Belki polis halkın polisi gibi değildir. Benim de haklı olduğum noktalar olduğunun farkında olduğunu düşünüyorum.

    Polise vatandaşın mesafesi nedeniyle duygusal olarak böyle bir başlık açmışsın. Ama bunu isteyen halk değil hukumetti. İstenen imaj buydu ve istenen imaj verildi. Bu kadar basit.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hardday kullanıcısına yanıt

    Hocam bahsettiğin şey aynı şeymi. Toplumsal olaylarda ABD de de Polise ana avrat küfür ediyorlar çiçek atıp sevgi şarkılarımı söylüyorlar.

  • Şükredin yalancıya bir şey yapmıyorlar

    Bi yapsalar…. fiyuuuuu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim devlet kimdir... halkın ülkeyi yönetmesine izin yetki verdiği siyasi koldur. Polis asker devletin bir parçası unsurudur. Atatürk ün dediği gibi Türk Milleti zekidir. 20 yıl şans vermez memnun değil ise. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde yok bu kadar uzun süre duran, çok partili dönemde. Bu millet her partiye fırsat verdi. Sizin tahmin ettiğiniz gibi cahil değil bu halk. Geçmişine bak. Adama sorarlar bunlar kaka...ee söyle kim neden gelsin başa... Anlat bize örnekler ver... AKP li olmayan bir adamın belli olmayan yüzünün videosunu bile AKP li imiş gibi göstermek bir suç teşkil ediyor şuan. Adam AKP yönetiminde dâhi görev verilmemiş.Boyle ucuz numaralar ile foyaniz meydana çıkınca hiç mi utanmıyorsunuz Mesela... CHP de tecavüz taciz olayları ayyuka çıktığında hiç yorum yaptın mı burada. Kinadin mı mesela gösterebilir misin. CHP Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmaya çalışır iken hoop ne oluyor dedin mi.

    Çok basit bir soru sana...

    Yönetim sistemi cumhuriyet.. Halk seçer Siyasi parti yönetir. Kim gelsin ve neden hangi icraati seni umutlandırdı. Açıkla bize.. bekliyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Forumda ki insanların büyük çoğunluğu Atatürk maskeli hdp destekçisi , bunlara şuan pkk'nın terör örgütü olduğunu ikna etmeye çalışıyoruz. Allah korusun bunlar gelirse İhanet sürecinin tekrarını yapacaklar ortakları söylüyor açıkça zaten ses ettikleri yok. Herkesle barışacaklarmış pehh.. Atatürk maskeli arkadaşlara terörle bağlantınızı kesin şunlara nefes aldırmayın dedikçe ''akp de yaptı onlara bak'' demekten farklı argümanları yok, doğruları yok hep karşı hatalarını gösterme çabaları. Aklınız alıyor mu ülke batmış hala insanlar bunlara güvenmiyor anlayın işte bu zihniyeti...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 27 Haziran 2022; 18:48:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürkçüsüniz ya hani ülkeyi en çok siz seversiniz. Atatürk bu teröristlerle barışmazdı , Akp barıştı bizde barışabiliriz onlar yaptı bizde yalabiliriz diye saçmalamazdı , Cananı orda oturmazdı .. Ama siz Atatürkçüsünüz ya çakma Atatürkçüler sizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soykanhalil kullanıcısına yanıt
    Anlatmak istediğim hep bu idi. Atatürk vatan aşkı altında hdp ye çalışan..ki aynı eleştirileri AKP ye hdp zaten alelen yapıyor.yada gaza getirilmiş nefret ettirilmiş Cumhurbaşkanı kini ile doldurulmuş ve dolduran insanlar var.

    Araştırma gereği duymadan inanan kesim zaten hemen atlıyor. Eş cinsel videosu çıkan kişi AKP yönetiminde zerre görev almamış biri. Akp ye mal ediyorlar. Göz göre göre iftira atıyorlar . İspat et dediğimde akp li olduğunu yönetiminde olduğunu hemen cevap belli trol :))))

    Muharrem İnce gibi onurlu bir eleştiri yapamazlar. Adam in gönlü razı gelmedi istifa etti dayanamayıp Chphdp ortaklığına.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk politikasının a..na kodular

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt

    Akp sayseinde Savarona bile kerane olarak kullanıldı.

    Amq nerde yeşil sermaye nerede badem bıyık, orda ensar, orda çocuk tecavüzü, orda fuhuş, orda erkek erkeğe 3 lü blow job. Şu akp den kurtulsak bir an önce. Artık migdemiz bulandı bunların hergun, kokain ticaretini, tacizini, cinayetini, tecavüzünü, köpek yapanını, deep throatlarını okumaktan. Neyse az kaldı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.