Şimdi Ara

Türk Polisinin Yaşadıkları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
3.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hardday kullanıcısına yanıt

    Anlamak isteyen olunca anlıyor ama senin gibi fanatiklere anlatmak imkansız.


    Akpnin ne olduğunu, neler yaptığını ısrarla bilmemezlikten geldin yukarıda.


    Rte ülke gerçeklerinden tamamen koptu yıllardır, siz de körü körüne peşinden gidiyorsunuz.


    Size bugünlerin geleceği, ekonominin kötüleşeceğini, mültecilerin büyük sorun olacağı anlatıldığında dinlemediniz, dalga geçtiniz her zaman yaptığınız gibi. Sonuç ortada.


    Mesela akp ve mhp "mülteci sorunu yok, kimseyi göndermeyeceğiz, daha da alacağız" diyor muhalefet ise tersini söylüyor.


    Sizin anlamadığınız şey şu. İstikrar diyerek her koşulda aynı partiyi seçmek süper bir şey değil. Seçimlerde o dönemki durum değerlendirilir ve mevcut iktidardan memnun olmazsanız başkasını seçersiniz, diğer seçim de gene bir başkasına destek verebilirsiniz.


    Siz "bu kötü ama başkasına verirsek daha kötü olur" diye diye oy verdiniz, iktidar değişmedi ama ülke çok kötü oldu, daha da kötüye gidiyor ama hala aynı şeyi diyorsunuz. İktidar olmamış kişilerin ülkeyi daha kötüye götüreceğini nereden biliyorsunuz? Muhalefet için yaptığınız eleştirilerin fazlası akp için geçerli ama hala akpyi "daha iyi seçenek" olarak görüyorsunuz.


    Şu an muhtemelen cumhuriyet tarihinin gelmiş geçmiş en kötü ekonomik krizi oluyor ve bu toparlamak uzun yıllar alacak(akp yüzünden eldeki imkanlar çok kısıtlı artık).


    Özetle önce akp fanatizminden kurtulup gerçekleri kavramanız, sonra objektif olarak düşünüp bu şekilde devam mı etsin yoksa değişmek, düzelmek için en azından bir şans mı olsun ona karar vermeniz gerek.





  • Bende fikrimi söyleyeyim...Bu ülke hiç bir zaman üreten ülke olmadı. Hiç Bir dünya teknoloji kulvarında bir ülke ile yarışacak duruma gelmedi. İlk kez cumhuriyet tarihinde patentini aldığı siha yi 4 ülkeye sattı. İlk kez kendi keskin nişancı silahını yaptı. Savunma sanayisinde ciddi adımlar atıldı.

    Pandemi ile dünyada ki tüm ülkeler sallandı. Üretim yapan temeli olan ülkeler kemer sıkma politikasi ile bu süreci atlatmaya çalışıyor. Mesela Almanya benzin İlk defa % 90 fiyat artışı yaşandı. Neden çünkü Almanya nin petrol yatakları yok. Ve ithal ediyor. Tıpkı Türkiye gibi.

    Almanya da sıvı yağ krizi yaşandı hala çok pahalı. Kiralar 800 Euro dan 1400 Euro lara çıktı. Devletin asgari ücretli den aldığı vergiyi 170 Euro dan 310 Euro ya çıkardı.
    Sağlık sigortası prim ücretleri arttı.


    Türkiye tarihinde bişi üretip bir pazara girememiş. Yeni Yeni emekliyor iken kalkıp koymasını beklemek biraz saçmalık...

    Güney Kore yi araştır,buraya gelmeleri tam 55 yıl aldı. Sihirli değnek yok kimsenin elinde. İcraat yapacak liderler lazım.. vatanın çıkarını düşünen hamle yapan.

    Şuan MÜLTECİ sorunu var kabul ediyorum. Ama Türkiye'den sonra en çok mülteci Almanya'da. Aç araştır bak.Almak zorunda kaldılar.Yada katliam yapacaklar idi. Göze alamadılar.

    Vesselam bu ülke 20 yıldır hep bu halde olsa 20 sene kalamazdı bunlar. Politika da hiç birşey tesadüf değildir. Sen bu pencereden bakar isen senin istediğin Türkiye yi yapacak kimse yok. Vasatın iyisi var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • hardday kullanıcısına yanıt

    Diyorum, siz akp çatısı altındasınız dolayısıyla başka türlü düşünmeniz, görmeniz şu an imkansız.


    Ülke 20 yıldır bu halde değil, son yılları ivme artmakla beraber 10 yıldır böyle. Akp de ilk 10 yılını kullanıyor. O yıllarda elde ettiği medya ve devlet imkanlarını zaten meyilli olan kitleye göre oynuyor. Sonuçta akp öncesi de benzer partiler seçildi, yani seçmenin yönelimi belli.


    Ama şu anda, sistem değişikliğiyle beraber rte inanılmaz bir güçte. Sen akpliler hiç yalan söylemez diyorsun, öteki zamları Allah yaptı diyor, bir diğeri ekonomiyi chpnin kötüleştirdiğini falan düşünüyor. Böyle bir kitleyi daha önceki partiler oluşturamamıştı.


    Ayrıca geçmişte insanlar ülkedeki olumsuzluklardan iktidarları sorumlu tutarlardı, şimdi hiç sorumlu tutmuyor, tek suçlu muhalefet oluyor.


    Almanya'da enflasyon %6-7 civarı falan olması lazım. Bizdeki tuik enflasyonu %70, gerçek enflasyon 3 katı falan.


    Savunma sanayiye yatırım yaptı ama ülkeyi mültecilere vermek, tarihi bir ekonomik kriz yaratmak bununla kapanmaz. Gidişatın bu olduğunu söylediğimiz de gene bu lafları söyleyip, bizim hatalı olduğumuz sabır edince ülkenin uçacağını söylüyordunuz. O yüzden pek çok başka konuda olduğu gibi sizin gelecek tahmininiz tutmuyor.


    Güney Kore sıkıntı yaşadı ama gidişat belliydi, yavaş yavaş ilerliyordu. 5-10 sene sonra mecliste suriye, afgan partisi görünce, halk kuru ekmek alamayıp, yaşayacak evi bulamayacağı zaman o savunma sanayindeki yatırımlar ne işe yarar?


    Yani gelecekte kim neler yapabilir demeden önce şu anı kavramak lazım. İktidar olmanın getirdiği güçle zehirlenmiş durumdasınız.


    Mesela örnek verilirse hitlerin güçte olduğu, sonra savaş zamanı alman halkının büyük çoğunluğu bambaşka hitler görüyordu(goebbels sayesinde), gaz odalarına inanmıyorlardı(sonradan seyrettiler o kampları). Ya da bugün ruslar putinin ukraynayı kurtardığını, özgürleştirdiğini falan düşünüyor sivil katliamlardan haberleri bile yok.


    Sizde de benzer bir şey olacak. Bugün kabul etmediğiniz pek çok şeyi şaşırarak öğreneceksiniz.





  • STV'deki kıssadan hisselere benziyor. 


    Hani bakkal adam küçük fakir çocuğa çikolata vermez azarlar, sonra o çocuk büyüyüp doktor olup bakkalı ölüm döşeğinde tedavi eder falan   


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomiyi Chp nin kotulestirdigini söyleyen yanılgı içindedir. Ekonomi pandemi ile sanayisi zayıf yer altı kaynakları bakımından dışa bağımlı ülkeleri direk 3 ayda bitirdi.Burnumuzun dibinde örneği var, Yunanistan 3 kere AB fonu ile desteklendi. Adamlar 11 milyon nüfusa bakamadi.

    Chp nin bu ülkeye fayda getirmeyeceği ni insanlar nasıl anladı biliyor musun... çok kısa bak lütfen izle...

    https://www.youtube.com/watch?v=VUiBgtGAHTc&feature=youtu.be

    Bunu diyen vatan sevgisinden Uzaktır. Ve ne acı ki bunu genel başkanları onayladı.Ne demek ya ,bu hükümet dünyanın en doğru şeyini de yapsa biz yanlış deriz, karşı çıkarız. Adamın muhalefet anlayışı bu. Bu zihniyete ülke teslim etmek isteyen mi bilgisiz kör, yoksa teslim etmek istemeyen mi. Soru basit.

    Muhalefet nasıl olur biliyor musun.Bak ders alsınlar...



    https://www.youtube.com/watch?v=0LzIHa6YPes&feature=youtu.be

    Bunu herkes izlesin.... Muhalefet görsün gözü milletin.kisacik izleyin 10 15 Saniye.

    Sezgin Tanrıkulu gibi hükümet olunca ilk işim siha larin üretimini durduracağız demesi akıllara zarar. Şimdi hangi aklı selim kişi bunlara ve bunun yanında destek olan 5 partiye ve dışarıdan destek veren hdp ye nasıl yetki versin.

    Durmadan trol koyun cahil gibi ithamlar ile işin içinden sıyrılmaya çalışmak mertlik mi ?

    Kim Cahil kim Aydın arkadaşlar.......Kim.

    CHP nin Selahattin Demirtaş'ı içeriden çıkarmaya çalışıyor olmasınin sebebi ne ? Kime sirinlik yapıyor.

    Kime?

    Nasıl muhalefet nasıl Atatürk partisi bu. Biri bana izah etsin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • hardday kullanıcısına yanıt

    Cami imamı camide bira icilmedigini soyluyor siz bu yalanla zaten yıllar önce rezil oldunuz hala ısrarla bunu sürdürüp kendini daha da nereye düşürmeyi planliyorsun?


    İkincisi bu görüntülerin düzmece olduğu ortaya çıktıktan sonra Erdoğan yayınlayacak görüntüler elimizde dedi ve hala bekliyoruz.

    Üçüncüsü !

    En alt resimde telefonla konuşan cocugun eline bira kutusunu oturtamamissiniz. Onu düzgün yerleştirip bir üzerinden geçin. Temiz kalpli arkadaşım iftira atarken dikkat edin böyle detaylara ama olmuyor.


    Bir başkasının kendini şu hallere düşürmesi ne acı :( Yazık sana da adam senneye gidiyor, ülkeye karşı işlediğiniz suçları konuşacak yıllarca tüm ülke hala rezil olduğunuz iddiaları devam ettiriyorsunuz.

    Camide bira içildi, cami yakıldı, türbanlı bacıniza deri kıyafetli adamlar işemeli si.mali ain düzenledi :))))


    Bak sana bir soru yakılan caminin adını söyle ben burada iftiracı dediğim için özür dileyecem. Bak öyle yalancisiniz ki, gezi parkında konuşmadığı yalanı adam şimdi konuşuyor( cami yakıldı yalanı gezide yoktu yeni buldunuz bu fikri )


    Ama sen o caminin adını söyleyemeyeceğin için uzatmadan söyleyeyim. Malesef ki öyle böyle iftiracı değilsiniz. Eğer sizin Allah korkusu dediğiniz bu ise sizi dine sıkı sıkıya bağlı olmanız ne büyük şans. Bir de Allah muhafaza dini butun olmasaydınız..... Aslına astarina bakmadan videolar paylasiyorsun rezil ediyorsun kendini burda, soylu ile diğer zibidi geçmiş karşılıklı soylu anlatıyor oburude şaban gibi Allah allah diyor şaşkın şaşkın. Yazık vallahi. Ne desem boş. İftira atan baslik açıyorsun, biz ne zaman iftira atmisiz diye bari iftira içeren başlığa yazma. Yahu insanda biraz utanma olur. Vallahi billahi yazık. Kendini bu durumlara nasıl sokar bir insan. Hiç birseyden haberi de yok yazik, gezi sırasında kendi partisinin arkasında duramadigi montaj resimleri habersiz koymuş buraya. Bu resimler o resimler değil, görüntüleri erdoganda, önümüzdeki cuma yayınlayacak  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Müezzin o... ben o kadar kalabalıktı ki görmedim. İçinde varsa bilmiyorum. Ama benim o hengabede gördüğüm yok dedi. Fotoğraflar görünce olabilir ama ben görmedim dedi. 🙋‍♂️

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardday kullanıcısına yanıt

    Ohooooo tez mez diyor bu yahu, öğrenci oldum ben de eğitimi küçümsemek için söylemiyorum sen anladığım kadarıyla gözlerini dünyaya Erdoğan ile açmışsın.

    Biz de ciddiye aldık cevap veriyoruz, işte bak gezi yıllarında ya çocuktun ya bebek, akp nin arkasında duramadigi görüntüleri yalanları savunuyorsun. Yaşamadan bilmeden, sıfır bilgiyle burada milletee bilgelik yapınca ne oluyor biliyormusun? Erdoğan geziden yıllar sonra ilk defa cami yakıldı diyor, ki evimize buzdolabi bile Erdoğan sayesinde giriyor iddiasına göre...buna şaşırmam.


    Fakat sen Erdoğan'a güvenip önceden de böyle bir iddiası var zannedip bu iddiaları gündeme getiriyorsun çinko gerçekten ne bir bilgin, ne bir bilinçli bir yaşta olduğum yasanmisligin var olay döneminden,

    Dolayısıyla yaşı yetenlerin kikir kikir guldugu, akp li vekillerin de rezil olmamak için tekrarlanmadigi iddialarınla açıkta bir Erdoğan bir de sen kaliyorsun. Tez falan diye eğitimi kucumsemedim. Ben de üniversite mezunuyum. Anlatmaya çalıştığım şey sadece ne kadar genç olduğun ve ordan burdan 3 kagitcilardan toplama bilgilerle nasıl kendini rezil ettiğin. Malesef seninle konuşabilecek hiçbir şeyimiz yok. Sana tezinde başarılar diliyorum. Ama bir tavsiye tezini hazırlayan adam bu denli bir cehaletin içinde yuzmemeli. Bak ben bozmak için söylemiyorum bunu. Gerçekten yanlış anlama ama enişte merak etti ne yazıyorsun falan bir kurcaladi telefonu, ben rezil oldum. Kanka bu yazdıklarına baksana sen cidden bunlarla muhattap mi oluyorsun diye bir sana bir bana güldü. Böyle sıfır bilgiyle kocakarı dedikodularinin pesinde giderken, Erdoğan o yıllarda hangi iddialarda bulunmuş bir araatir. Tezini verirsin ama kimse karşına gecip seni dinlemez. Bak Erdoğan konusur ona alıştık, buzdolabı der, ortakoyde türbanlı bacimin uzerine deri kıyafetli bandanali adamlar işedi der( ki hayran kaldım fantazi dünyasına)

    Ona millet zaten alışık ta sen niye kendini ortaya atıp rezil oluyorsun  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hardday kullanıcısına yanıt

    Erdoğan da elimizde görüntüler var cuma yayınlayacam dedi. Bir bekle adam yayınlasin hele, türbanlı bacım piss on face fantazisini de yayınlayacak. Hemen atiliyorsun ve kardeş. Bak yine sen kaldın ortada o zaman dalga geçilen ve AKP'nin bile sahiplenemedigi goruntulerinle.

    E sana da yazık. Neyse cidden sıfır bilgi ama, cehalet suç değil ama okuyorum diyorsun ben de yuh diyorum.

    Hala da aynı yalanın arkasından gidebiliyorsun. Kendine insanları güldürme. Gelir geçer bu adamlar. Oy da ver, meydanlarda mitinglerde bayraklarını taşı, tezahürat et, taraftarlık yap ok. Ama kendine insanları guldurme. Oku öğren paldır küldür yasamadigin dönemin bilgileriyle ana akım medyadan haberler paylaşarak olmaz.

    Senin içinde bulunduğun tiyatro medyayi sana anlatayım.

    Gezi olayları başlamış, arkadaş aradı, oğlum Taksim'de kıyamet kopuyormus dedi, açtım TV yi dedim hani? Hiç kanalda yok. O günden dolayı CNN türk penguen medyası olarak anıldı mesela. Çünkü ülkenin göbeğinde bunlar olurken, CNN penguenlerin hayatını yayınlıyordu.


    Kanalı degistird ve sağolsun BBC İnternational ve diğer uluslararası haber kanalları taksimden canlı yayındaydilar. o yüzden burda bize hikaye anlatana kadar git iki birşey oku derim. Kocakarı dedikodusu yapan iki adam polise böyle yaptılar diyor sen de bunu gelmiş burda satiyorsun kendini rezil ediyorsun. Hadi bilmiyorsun, mantığın da mı yok? Kafamızda gaz fişekleri patlattılar kimseye acimadilar sen git tek bir memura bunlari bir söyle bakayım adamı orda ne yaparlar. Yaşlı masli dinlemezler. Şu sacmaligin içine beni de çektin ama helal olsun. Birsuru boş vaktim gitti. Git iki satır birşey oku Allah aşkına bilgisizliğin ve bilmediklerinin üzerindeki iddialı cesaretin sinir bozucu seviyede. Kendine guldurme milleti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Yoo geziyi gördüm sahneye pkk tikko Dhkpc nin çıkışını herkes izledi.. pkk nin amacına ulaşamadığı bir eylem olarak kaldı...

    Sen hiç sanırım 70 yaşında mezun olan yâda yüksek lisansını verip doktora alan birini görmedin . Bu kadar uzaksın yani eğitim işlerine. Kendini rezil etme bu bilgisizliğin ile. Gezide yurt dışından gelip gaz verici tayfayida gördük.. Atatürk ile terörist başının posteri etrafında halay çekenide.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben hükümet dünyanın en doğru işini yapsa biz karşı çıkarız diyen zihniyetin karşısındayim.. Ben bu zihniyet ürünü insanların ülkeye bir katkı sağlayamayacaklarina eylem ve sözlerinden karar veriyorum..ki herkes böyle düşünüyor.

    Ben koca Atatürk ün partisinin liderinin.. güneydoğu da özerklik olabilir düşünürüz dediği halde,bu zihniyete güvenmem. Kimse de güvenmez.

    https://www.youtube.com/watch?v=oRIIfFBmakw&feature=youtu.be

    Bu konuşmadan sonra niye bu muhalefete sıcak bakalım..

    Gidin Muharrem İnce den muhalefetlik öğrenin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 29 Haziran 2022; 5:17:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • hardday kullanıcısına yanıt

    Bak daha konusmayacam, sana gezinin kronolojisinj yazdım. Git reisine hesap sor gezide İmralı'ya neden heyet gönderdin diye.

    Çünkü gerçekten bambaşka noktalardayiz ve aynı seyleri tekrar eder oldun Kusura bakma hakikaten konusalacak durumda değilsin. Hakkını helal et kendine iyi bak, zaten iş yerimde akşama kadar kıçında donu olmayan ustaların baya baya gerizekalı muhabbbetlerine maruz kalıyorum, sabahtan beri yazisip duruyoruz ve sonu yok ben katlanamiyorum. Hoşçakal.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt
    Bende gerekçelerimi sunuyorum.. sebepsiz değil. Fanatiklik değil. Yukarıda Kılıçdaroğlu Hakkari de bu konuşmayi yaptı ise benim için sebep gerekçe dir. Hemde sağlam gerekçe.

    Sende hakkını helal et. Allah kolaylık versin. Bende günlük 3 saat uyku ile sevkiyat bekliyorum. İhracat ithalat in ne gecesi var ne tatili... Kolaylıklar...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardday kullanıcısına yanıt

    20 senedir olduğu gibi... Konuşmaların çok ironik gerçekten.

  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Tamam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.