Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
179
Favori
764.301
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BigOTTOMAN1453 kullanıcısına yanıt
    Valla elimden geldiğince uygun oldukça giriyorum foruma. yardımcı olabileceğim birşey var ise seve seve
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bykutluay

    1 hafta önceye kadar doping kullanıyordum sözleşme bitti Turknet e başvurdum. Pazartesi telekomdan ekip geldi, hat verildi eve çıktılar çevir sesini duyup gittiler. Çarşamba sabah Turknette msj geldi kullanıcı adı ve şifre, ama eve geldim modemi açtım gerekli bilgileri girdim modemde adsl ışıgı yanmıyor, aradım Turknet i arıza kaydı açıldı. Benden yana sorun olamaz 1 hafta öncsi inernet kullanıyordum sizce sorun nedir arkadaşlar modemde temiz 2 tane modem denedim

    Konuya hakim yardımcı olabilecek birisi varmıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bykutluay kullanıcısına yanıt
    DM den atsana müşteri bilgilerini GSM yada telefon no vs baktıralım. Çevir sesi var ise internet içinde şifreler geldi ise bğalanman lazım. Bir sorun var belliki. İncleyen ekip ne not düşmüş bakalım detaylı
  • turknetteydim zaten başka paketten özgür iletişime geçtim 7 lira civarı bir paket degisim ücreti varmış onu da önce söylemediler, fatura çıktıktan sonra sikayetvara yazdım, arayıp söyledi adam.

    Umarım gelecek aylarda başka sürpriz kesinti çıkmaz, onun dısında 50 gb iken 150gb'a geçmek benim için sınırsız gibi birşey oldu, 150gb indirme yapmak işi bilgisayar üzerinde olan çoğu kişi için bile yeterince iyi bir değer.
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    s.a,

    cumartesi günü evrakların ulaştığına dair mesaj geldi. salı günüde evraklarda eksik olmadıgını müşteri hizmetlerinden aradık öğrendik. 5 iş günü dediler ancak bugün 4. gün hala gelen giden yok 5 iş gününü geçebilir mi gelip ilgilenmeleri?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doominsert

    DM den atsana müşteri bilgilerini GSM yada telefon no vs baktıralım. Çevir sesi var ise internet içinde şifreler geldi ise bğalanman lazım. Bir sorun var belliki. İncleyen ekip ne not düşmüş bakalım detaylı

    TURKNETİ CE TTNETİ ARADIM. Port olmadığını doğruladılar 2side. turknet önce port talep etmeniz gerek dedi. sonra başvuru alıyoruz dedi. Kafam karıştı bir internet servis talebi olmadan portu niye açsın adamlar bana zaten port sıkıntısı var her yerde? Bununla ilgili bilginiz nedir yardımcı olabilir misiniz? Müdürlüğe gidip port için dilekçe verince öylece açacaklarını sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucra -- 26 Mayıs 2016; 16:40:59 >
  • salı günü kargo ile evrakları gönderdim, çarşamba evraklar ulaştı mesajı geldi, perşembe günü yani bugünde t. telekomdan gelip bağlantıları yaptılar ama daha kullanıcı adı ve şifre mesajı gelmedi
  • Arkadaslar evde ttnetin internet bizden kampanyasi var taahhutlu.Ama sozlesmede cayma ucreti alinmayacak diyor.Turk telekom yerinden iptal etmek isteyince ne kadar fatura gelir bilmeyiz diyorlar,taahhut iptalinde.Bunlar da bilmezse neye emin olup iptal ettirecegim.Musteri hizmetlerine de sordum,her biri farkli tutar soyluyor.Turknete basvurdum evde bagli olan sadece adsl oldugu icin kendileri gecis yapamiyorlarmis,benim iptal ettirmem lazimmis.O yuzden belgeleri de henuz gondermedim.Var mi ttnet taahhut iptali hakkinda yardimci olabilecek,net bilgi alabilecegim yer tavsiyesi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi evrakları göndermemiz gerekiyor ve hangi adrese. bu konuda detaylı bilgi verebilirmisiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.evinterneti.com/vodafone-internet-kampanyalari.html

    arkadaşlar bu kampanyayı önerırmısınız şu anda ttnet 50 gb akn 16 mb 59 tl kullanıyorum 1 hafta sonra bıtıyor taahhut
  • İnternet ayın 25'inde aktif oldu.ilk faturam ne zaman gelir
  • 2 gündür hatta internet olduğu görülmesine rağmen ping 3000 lerde download 0,25 lerde.Geliyor gidiyor.1 dakika varsa 10 dakika yok..Şikayet oluşturdum..Apartman içi hattan olabilir diyolar ama 14 mbit aldığım hatta nasıl olduda 2 gündür bu değerleri alıyorum anlamıyorum..2 gün daha bekleyeceğiz bakalım düzelme olacak mı..
  • Bir açılsaydı artık yaa. Dün email kuklacı adım geldi adsl şifren sonra gönderilecek dedi bugün acilmasi cidden önemli benim için :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 Mayıs'ta bölgemde bulunan kutuda boş port olmadığı için beklemem gerektiği söylendi. Bugün (27 Mayıs) internetim açıldı. Çok şükür beklentilerimin çok altında bir zamanda gerçekleşti. Hız konusunda şimdilik sıkıntı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F3BCAC9BE -- 28 Mayıs 2016; 12:09:37 >
  • ADSL hizmetini Turknete taşıyabildim ancak telefon numarası annemin adına kayıtlı olduğu için telefonu taşıyamadılar. Ev telefonunu kendi adıma devir aldıktan sonra taşıyabileceklerini söylediler. Halbuki ilk başta telefon annemin üstüne ve ADSL hizmeti benim üzerime diye belirtmeme rağmen problem olmayacağını söylemişlerdi.

    D-Smart ADSL kullanıyordum ve evraklar ulaştıktan sonra 2 gün içinde internet hizmetinin Turknete geçişi sağlandı ve şuan için bir sıkıntı yok gibi gözüküyor. 1.4 ~ 1.5 Mb arası download hızım var.
  • benimki kaldı pazartesiye o da en erken. saçmalık ya. arıyorum onayın son aşamasındayız santralden internet vermemiz kalmış diyor e versenize niye vermiyorsunuz diyorum başka birim ilgileniyor aciliyet belirtmişsiniz zaten diyor, 2 gündür 4 kere aradım ama olmadı. cumartesi pazar çalışmıyorlarmış zaten pazartesiye kadar internetim yok, o da daha açılırsa tek bu hafta sonu nöbetim yoktu iyice keyfim kaçtı.
  • 5-6 tane mesaj en son bugün kullanıcı adı felan geldi ama sanırsam hala ttnet geçerli modemde ayar yapmadım hala internet var anlamadım bu işi ttnet açık kalmaz sakata gelmeyiz umarım :)
  • juba09 kullanıcısına yanıt
    Hocam gelen kullanıcı adı ve şifreyi girip Turknet'i kullanabilirsiniz. Bana da mesaj geldiğinde hala d-smart'ın interneti kesilmemişti ve bende sizin gibi kesilmesini bekliyordum ama bugün mesaj ile gelen K. adı ve şifreyi modeme girdikten sonra Turkneti kullanmaya başladım. Daha sonra tekrar d-smart nete ait k.adı ve şifreyi girdiğimde internet kapalı olarak gözüküyordu.
  • Trabzon Merkez de kullanan var mi bu Türknet i...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sabah türk Telekom hattı çekti de turkneti aradım mesaj gelecekmiş aktif olması için kullanıcı adı şifre vereceklermiş. Acaba bu mesaj ne zaman gelir de internet aktif olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.