Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.058
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • _DarthVader_ kullanıcısına yanıt
    Türknet kullanınca elit ekip gelebiliyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • atomcu kullanıcısına yanıt
    Geliyor hocam TurkNet yönlendiriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _DarthVader_ kullanıcısına yanıt
    Sanki kiralama olmuyor diye durmuştum. Fiyatlandırma Türk Telekom da olduğu gibi mı? Faturaya mı yansıyor iş bitince mı ödeniyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim aklım almıyor doğrusu Superonline kullanıcısıyım ve son 2 hafta anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdiler. Şansıma taahhüdüm bitmiş dedim TurkNet' e geçeyim tamam oldukça kötü yorumu var ama taahhüd yok en kötü ihtimal iptal ettiririm olur da biter diye düşündüm. Aradım müşteri hizmetlerini baktılar ettiler altyapım sanki iyiymiş gibi VDSL' de destekliyor 35 MBPS' ye kadar hız alırsınız dediler ben o noktada koptum çünkü Superonline diyor yok TurkNet var ve kendi portlarımız diyor. Ben daha Superonline' dan 16 MBPS hizmet almam gerekirken 2 haftadır 3.5 MBPS' den fazla bir şey göremiyorum üstüne üstlük sorunu Superonline' da çözemiyor Turk Telekom müdürlüklerine gidip sorunu bildirin diyor.

    Yani demeye çabaladığım bu kadar sorunlu bir altyapım var iken bu TurkNet isimli arkadaşlar VDSL internet hizmeti alabileceğimi hem de 35 MBPS olacağını söylüyorlar hattımın. İnternette okuduğum VDSL altyapınız var diyerekten ADSL altyapısı kurdukları gibi yorumları okudukça biraz soğudum diyebilirim bir de çünkü 200 küsür TL' ye VDSL modem alınacak şayet işe yaramaz ise onu iade etmesi hattı kapatması derken 1 hafta süre geçecek boşu boşuna. Yorumunuz nedir, ne yapayım sizce?




  • Arkadaşlar Turknet kullanıcı adı sonunda herkeste adsl mi var yoksa pakete göre mi yazıyor ben vdsl için başvuru yapmıştım fakat verdikleri kullanıcı adının sonunda adsl görünce tereddüte düştüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LonedLy

    Merhaba, ben de 2 gün önce TurkNet'e geçmiş bulunmaktayım. DSL ışığı ve telefonumda çevir sesi yoktu. Gece arayıp şikayet bıraktım. Şuan telefonumu kullanabiliyorum. Modemde de DSL ve internet ışığım sabit yanmasına karşın internete bağlanamıyorum. IP almış gözüküyorum ve değerlerim bu şekilde. Yardımcı olabilirsiniz sevinirim. Çoğu arkadaş binaya tekrar kablo falan çektiriyor. Dbm değerlerimi yorumlar ve fikir verirseniz çok iyi olur..







    Sorunum ertesi sabah çözüme ulaştı. TurkNet herhangi bir geri dönüşte bulunmadı sorun ne idi bilmiyorum.
    Bu hat değerleri ile yaptığım hız testi bu şekilde :




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atomcu

    Sanki kiralama olmuyor diye durmuştum. Fiyatlandırma Türk Telekom da olduğu gibi mı? Faturaya mı yansıyor iş bitince mı ödeniyor?

    TürkTelekom fiyatlandırmasını bilmiyorum ama gelen ekip 24 tl istedi zaten kabul etmedim. Dün TürkNet ile görüştüm bizden hiçbir şekilde ücret talep etmeye hakları yokmuş herşey TürkNete aitmiş sakın ücret ödemeyin dedi. Bugün gelen ekibe anlattım 24 tl ücret faturaya yansıtılmaz dedi ama beni anlamadı galiba çünkü direk benden ücret talep etti. Bugün 14 tl tuttu iç tesisat sorunu olarak geçtiler ama ben bunu TürkNete aktaracağım çünkü sorun TürkTelekomun port hatasından kaynaklanıyor. Açıkçası TürkTelekom TürkNeti sönürmeye çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Modem ışıkları sabit ama internet yok. Bıktım Türknetten bıktım artık. Ttnet kullanırken hız sorunu dışında bir problem gelmedi başıma. Sürekli bir problem var yeter artık ya. Haftasonu izinde 1-2 saat oyun oynayayim diyorum her haftasonu internette arıza var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qleax Q kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok vdsl olsada kullanıcı adına adsl olarak giriliyor. Benimkide öyle merak etmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LonedLy L kullanıcısına yanıt
    Altyapınız çok iyiymiş nazar değmesin
  • Geçiniz doğru düzgün hız veremedi, sürekli dalgalı hızlar 75 mbps civarı olması gerekirken 1 mbps civarına düşen hızlar, arayıp sorunca bizle alakası yok, Türk telekomdan 32 mbps bağlattım ne kopma var ne sürekli hız dalgalanması var, stabil çalışıyor, sorunsuz kullananlar kullansın taahhütsüz vs ama benimki sorunluydu dediğim gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thepromh kullanıcısına yanıt
    Lokasyon önemli anladigim kadarıyla. Sizin orada demek ki verim alamadınız. Denemek lazım işte olmuyorsa mecbur olanını kullanacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 3 Haziran 2017; 17:32:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun açıklaması şudur. ADSL de SO; TT altyapısı kullanırken. TurkNet kendi altyapısını ve Turk Telekom hatlarını kullanır. Bu da alacağınız hızı etkiler. Tabi olumlu ya da olumsuz etkileyebilir.
  • Başvurumu yaptım. Arkadaşların dediği gibi kopmalar olsun internete bağlanamamalar olsun umarım yaşamam bugüne kadar bu sorunları yaşadığım hiç bir isp olmadı, neredeyse tümünü denemişimdir. Herhangi bir sorun olursa da taahhütsüz nasıl olsa kapatırım zor değil ki. Taahhütsüz olması harika bir şey yav.
  • Geçen hafta cuma aktivasyon işlemim tamamlanmıştı, elektrikçi yardımı ile kabloyu bağlattım fakat bir sorun oldu arıza kaydı bıraktım pazar günü Telekomdan biri gelip halleti sorunu. Bu cuma yine aynı sorun oldu 11 gibi arıza kaydı oluşturdum 4'te bir ekip gelip sorunu çözdü, sorun kablonun yanlış bağlanmasıydı sanırım.

    Bu sorunun dışında 2 haftalık kullanımda herhangi bir sorun yaşamadım. 75mbps üzerinden anlaşmıştık, testlerde 71-72 alabiliyorum, upload 1.85mbps civarında.
  • bugün itibariyle türknete geçiş sağladım. türk telekomda hızım 16 mbit adsl olduğu için nakil de adsl olarak yapılmış. 3 güne kadar vdsle geçis sağlanacak. haftasonu olduğu için pek ihtimal vermiyorum ama. her neyse. bağlantı hızında hiç bir problem yok. oyun pinglerinde de değişen yok. videoları akıcı hd oynatıyor. şu ana kadar sıkıntısız geçiş oldu görünüyor. umarım herkesin geçişi de böyle olur.
  • Aynen bizim kutuyada bir beya bir turuncu bırakmıştı ben onları çıkardım kendi internetimin kablolarını taktım oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 480mrt

    yapa içindeymişsiniz hocam, akk yok size

    Bakir kablolardan geçen hız turknetin elinde yani bu süper o zaman. Doğru biliyorum galiba :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi günler. 250 gb olan kotam dün yatmadan önce 170 gb seviyelerindeydi. Bugün uyandım telefonuma ard arda kotayı aştınız diye mesaj atmış Turknet. Oim e girdiğim zaman şöyle bi ekranla karşılaştım. İndirmelerim toplam 270 gb olmuş. 04/06 tarihinde gece indirmeleri 0 olarak gözükmekte gündüz ise 105 gb olarak. Zaten dikkat ederseniz gündüz indirmelerim hep 10 gb ve altı. Az önce Turkneti aradığım zaman bana şaka gibi wifi şifrenizi başkaları öğrenmiş olabilir sistemsel kaynaklı bir durum yok dediler. Bu tarz bi şey başına gelen var mı?





  • cmravclr C kullanıcısına yanıt
    yok
  • 
Sayfa: önceki 554555556557558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.