Şimdi Ara

Turk.net beni hasta etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet değerli forumdaşlar 1 ay önce fiber geldi dedikleri için turk.net e başvurdum. Ayrıca o günden beri neredeyse hergün @TurkNetDestek e çeşitli konularda yazıyor ve özel mesaj atıyorum. Telekom ekipleri tam 7 kez geldi bağlantı için ama benim daire numaram 38 olmasına rağmen başvuruda 30 girildiği için bağlamadılar her seferinde. Durumu uygulamadan destek olarak defalarca bildirdim çünkü zaten telefonla müşteri hizmetleri desteği vermiyorlar. her seferinde 2 gün kadar sonra dönüp daire numaramı düzelttiklerini söylemelerine rağmen yine aynı şey oldu. Bugün sabah yetkililer gelip tekrar 30 numara kaydedilmiş deyince başıma ağrı girdi hasta oldum resmen. Sistemde 30 kaldı ise yeniden başvuru alın ama derdinizi anlatacak muhatab olacak karşınızda kimse yok. Bugün btk ya da şikayet ettim bakalım ne olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, gelen ekiplerin adresin güncel olmadığı bilgisini verdiklerini ve adresin tekrar kontrol edilerek ekiplerle görüşülmesi için bildirimde bulundum. İlgili ekibimiz adres bilgisini tekrar kontrol ederek size bilgi verecekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, gelen ekiplerin adresin güncel olmadığı bilgisini verdiklerini ve adresin tekrar kontrol edilerek ekiplerle görüşülmesi için bildirimde bulundum. İlgili ekibimiz adres bilgisini tekrar kontrol ederek size bilgi verecekler.
    Yahu böyle olmuyor işte güncelleme ile. Silinip tekrar başvuru yapılması lazım sanırım bir ARASANIZ derdimi anlatacağım yazdıklarımı okumuyorsunuz çünkü otomatik cevap veriyorsunuz. Mağaradan mı hizmet veriyorsunuz sizin orda telefon yok mu beni arayacak arada anlatayım yeter ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapma be. Benim adres de Turknette No:2 daire:8 olarak geçiyor ama aslı no:15 daire:8 fakat iki adresin de BBK kodları aynı. İnşallah bende öyle durum olmaz. Şuan aktivasyon sürecinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt

    Hocam adresi doğru girseler de bir şey değişmez merak etmeyin. Yine internet olmaz. Bende fiber başvuru yaptım 1 ayda zor bağladılar ama sadece modemi bağlamak 1 ay sürdü internet yine yok. 3 gün oldu hiç internet kullanamadım daha. Süreç sonsuz bir döngüye girdi.

  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    vay be bana bir kere bile gelmediler şanslısın 17 gündür giden gelen yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cimere ve btk ya şikayet edin ben öyle yapacağım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Losess L kullanıcısına yanıt

    BTK ya şikayet ettim fakat nasıl oluyorsa bir şekilde sorun çözüldü olarak kapatıyorlar şikayetleri ama çözülen herhangi bir şey olmuyor. Kaç kere açtım şikayet şu anki 23/10/2020 tarihine kadar çözülecek diye bildirmişler. O tahihe geldiğinde yine aynı şekilde kapatırlarsa tüm hatlarımı taşıyacağım.

  • cimere şikayet etmeyi deneyin tüketici haklarına neresi varsa şikayet edin bende öyle yapacağım tt yi gelmediği için türk neti ilgilenmediği için aralarında anlaşma yok mu anlamıyorum ki kafasına göre gelmiyorlar türk netin hiç haberi yok falan garip gerçekten çok aşırı pişman oldun online ders dinleyemiyorum evde ders veren öğretmen var her şeyi kendi telimizden yapıyoruz lanet ettirdiler yani başvuru yaptığım güne

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telekom geliyor ama onlara da bişey anlatamıyorsun bize 30 göndermişler diyor. Ekranlarına baktım hakikaten 30 numara gönderilmiş her seferinde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üyeliğinizin başında yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Aktivasyon işlemleriniz 13.10.2020' de tamamlandı. Ancak hattınızda şu anda bir arıza bulunuyor. Saha ekiplerine iş emri iletmiştik ve onlarda güncel bilgi istedik. Güncel bilgiyi verdikleri zaman sizinle paylaşacağız.
  • Losess L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sürecin uzaması üzerine önceliğini ilgili birimimize ileterek bilgi talep ettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • Turknet kardesim sizin sistem oturmuyor işte olmuyor neden zorluyorsunuz ? İnternet ücretini 85 değil 95 yapın en azından fiber sağladınız yerlerde elemanlar sizin olsun. Ne zmaan foruma girsem bir turknet konusu vazgeçilmez bıkkınlık getiriyorsunuz bize.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Ben diğer üyeliğim için olan arızadan bahsediyorum. Tabi belli bir zaman sonra kapattığınız için görünmüyor daha. Sizin gibi bir firma olmaz olsun. Söyleyecek söz bulamıyorum.

  • Merhaba, sorun yaşadığınız müşteri numarasını benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    1529918 MN

  • Merhaba, teknik uzmanımız bugün sizinle iletişime geçerek arızanız hakkında bilgi vermiştir. Sorunun çözümü için yerleşik operatör saha ekipleri ile iletişime geçilmiştir. Güncel bilgi aldıklarında sizinle paylaşacaklar.

    "Merhaba Sezayi Bey, ben Levent D.
    Telefonda görüştük. Altyapı sorumlusu Türk Telekom ekipleri son müdahelelerinde sorununuzu çözememişler. Taraflarına iş emrimi yenileyip daha detaylı olarak bildirimde bulundum. Size en geç 48 saat içinde bir dönüş yapılacaktır. Bu süre içinde modeminizin kurulu ve açık olması gerekiyor. İyi günler dilerim."
  • Güncelleyim konuyu. 2 gün önce hanımefendinin biri aradı sizin binada fiber yokmuş dedi. Ben netspeed fiber kullanıyorum hali hazırda siz de fiber olarak başvuru aldınız olmasa nasıl alacaksınız dedim yok yok o ya adsl dir ya vdsl dir siz bilmiyorsunuz diyor 10 dakika ikna konuşmasından sonra sisteme baktı ve aa sizde fiber varmış dedi.tekrar Telekom ekiplerine kayıt açacaklarmış bakalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik başlangıcında yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Aktivasyon işlemlerinizin önceliğini ilgili ekibimize iletim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Abi rica ediyorum bugün artık bana bir haber verin de ben başka operatör bakayım. Gerçekten yoruldum olmuyorsa da olmuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.