Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
814
Cevap
52
Favori
106.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1540 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • berk70 kullanıcısına yanıt

    Hocam konudaki mesajlarda bundan bahsediliyor. Üşenmedim tüm mesajları okudum tek tek. Dava açılabiliyor. Hapis cezası yerine koruma diye bir durum varmış. Hapis yerine akıl hastanesine giriyormuş. Hatta hapsin akıl hastanesinden çok daha iyi bir yer olduğunu söyleyen de var.

  • Konu önemli yukarı
  • TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

    Evet hocam. Savcılık makamı donanımhaber'den bu kişinin IP bilgilerini istiyor ve bu sayede o kişi çok rahat bulunuyor.

  • Geçmiş olsun, paylaşım için teşekkürler
  • TV kanallarından biri ile görüşüp haber yaptırmak lazım.
  • vay anam vay neler dönmüş serhat ya
  • Müge anlı ya çık. Şaka değil. Başka türlü bu ülkede turboya gereken ceza verilmez. Bu yazdıklarını aynısını orada anlatırsın. Baya reytingli bölümler oluşur.

    Kurtuldum oh diye düşünme. O kaybettiğin 3 senenin hesabını sor. Belki başka arkadaşlara da yardımcı olabilirsin.

    Ülkenin sorunu olmaya başladı turbo. Adnan Oktar misali.

    Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun dostum. Senin adına sevindim. İnternet ortamında kimseyle polemiğe girmeye değmez. 3-5 sene önce ben de senin gibiydim sonra bir anda tamamen bıraktım. Çoğu şeye küfürü bırak cevap dahi vermiyorum. Bazen cevapsız bırakmak küfürden daha etkilidir. Bunlara işlemez orası ayrı ama sen yine kendi yoluna bak.

  • acura07 kullanıcısına yanıt

    Hocam inanın çıkarım. Yüzlerce binlerce insan mâdur oldu. Ve olmaya devam ediyor. Seneler önce Adnan Oktar'ıda kimse ciddiye almıyordu, onlarda binlerce insanı mâdur ettiler, bezdirdiler ama sonunda patladılar. Olan binlerce mâdur insana oldu. Bu turboda Adnan Oktar'ı örnek alıyordu.. Onu örnek aldı ve o da yüzlerce binlerce insanı mâdur etti. Buna ses çıkarılmaz cezasız kalırsa eğer bu sefer Turbo'yu örnek alacak yeni insanlar türeyecek.. Ve emin olun bugün olmasa bile bu şahıs hakkında ülke gündeminde büyük ses getirecek bi operasyon birgün muhakkak yapılacak..



    Ben illa hapis yatsın demiyorum. Orası benim kararımda ve isteğimle gerçekleşecek birşey değil elbet. Akli dengesi yerindeyse eğer yargılansın cezası neyse çeksin, yok akli dengesi yerinde değilsede akıl hastanesine gitsi tedavi görsün ama böyle kimse ses çıkarmazsa yüzlerce binlerce mâdur daha çıkacak...





  • @huseyinadukeeee ekşi'ye taşır mısınız hocam

  • Sana kür veriyorum bu dava açan arkadaşa bayan niki ile gideceksin muhabbet kurup evinin adresini alacaksın sonra evine gidip dinlene dinlene doveceksin ama bir yerini kırmadan

  • IIICoDeMaXIII kullanıcısına yanıt

    hocam taşırım fakat bu durumdan benim kötü etkilenme gibi bir durumum olur mu onu merak ettim açıkçası :/ bana da dava açılması gibi bir durum olur mu

  • Brother ToLGa B kullanıcısına yanıt

    Hocam görmeden silin yoksa hayırlı olsun yeni davanız :) Bu gider suçu övme, suça teşvik etme vs bulur buluşturur mahkemeye verir. Şuan yazılanları şaka falan sanıyorsunuz basite alıyorsunuz ama bu adamı tanıyanlar bilirki kendisi şuan birisini dava edebilmek için bu konuyu didik didik araştırıyor :)

  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

    endişenizde haklısınız hocam



    ama sadece alıntı yaparak olayı anlatacaksınız, tabii ki yine de siz bilirsiniz.


    hatta bu güzel kardeşimiz onca dava açmış falan yazın :d güzelleme yapın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIICoDeMaXIII -- 7 Mart 2021; 8:37:24 >
  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

    Donanımhaber isimli sitedeki kullanıcının yaşadığı mâduriyet diye taşırsanız sizlik bir durum olmaz diye zannediyorum. Sonuçta siz birşey eklemiyorsunuz, anlatılan şeyi oraya aktarıyorsunuz. Ama yinede bilmiyorum ve korkmanıza hak veriyorum. 3 sene uğraştım bu belayla :)

  • @IIICoDeMaXIII @HektorCupes hocam başıma bir şey gelmiyeceğinden emin olabilirsem taşırım ancak diğer türlü şu an bir şey yapamam kusuruma bakmayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: snomask

    CSB olduğu çok belli. Sahibinden de iş ilanı ara, sen adama mesaj at, adam atarlı yazsın, sen küfür et, seni dava etsin, bu işi meslek haline getirip tazminat koparmaya çalışsın, üstüne üstelik adam hukuk fakültesini bırakmış ve şizofreni ehliyetli olsun. Başarılar

    csb olduğunu düşünmüyorum. Sizin, benzer şekilde diğer sosyal platformlar (facebook-twitter-..vs) üzerinden yapılan kışkırtma amaçlı (evet bunu para kazanma amaçlı yapanlar var mı var) paylaşımlara yapılan yorumlar üzerinden açılan hakaret davaları hakkında bilginiz yok sanırım.

    Bu platformlardaki içerikler genelde hakaret içerikli olduğundan bu maddeden şikayetle savcılık soruşturması başlatılır.

    Savcı delilleri yeterli görürse önce uzlaştırmacıya gönderilir. Uzlaştırmacı da taraflar arasında görüşmeleri yürütür.

    Bu tür dosyalarda şikayetçi taraf (müşteki) uzlaşmak için para talebinde bulunur. Şikayet edilen (şüpheli), uzlaşmaması halinde hüküm verilip verilmeyeceğinin belirsizliği ve alması halinde adli sicil kaydı, gelecek kaygısı ve korkusundan talep edilen paranın tamamını veya pazarlık sonucu belirlenen kısmını ödemeyi kabul eder ve böylelikle mahkeme aşamasına geçilmeden uzlaşma sonucu dosya kapatılmış olur.





  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.