Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
52
Favori
104.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1538 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar Turbo belasının bana açmış olduğu 1 davadan daha beraat kararı aldım! Bundan önce hakkımda aslı astarı olmayan bir çok dava açtı. Kimisiyle savcılar ilgilenmedi, kovuşturmaya gerek yoktur dedi, dosyayı kapadı.. Kimi davadan mahkemede beraat kararı aldım. Ama yalan değil, karakola ve mahkemeye git gel beni çok uğraştırdı, 3 yıl boyunca ber perişan oldum ama en sonunda bu beladan kurtuldum ve çok mutluyum! Bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim.




    Bu kısmı olayı bilmeyenler, Turbo isimli şahsı tanımayanlar için hazırlıyorum. Biraz uzun bi yazı dizisi olacak ama benim gibi bu herifi bilmeyenlerin başının yanmaması için, herkesin tedbirli olması için, tüm detaylarıyla bu adamı, tezgahını, çarkın nasıl döndüğünü ve başıma gelenleri teeeeeek tek sizlerle paylaşıyorum.



    Bundan 3 yıl önce şehir dışında bir üniversitede lisans eğitimi görüyordum arkadaşlar. Babam vefat ettiği için, anneme ve aileme yük olmamak adına internette iş ilanlarına göz gezdiriyordum. Daha önceden markette çalıştığım için sahibinden.com'da market iş ilanlarına bakıyordum, kiiiiiiiiiii bir ilan dikkatimi çekti(!)


    İlan başlığı şöyleydi;


    "MARKET TECRÜBESİ OLAN ELEMAN ALINACAKTIR"


    Dedim bu iş tamda bana göre (!)...İlanı açtım ve ilan detaylarına baktıııııım.. Baktım da ne göreyim?


    İlanda adaylar için aranan kriterlerde şunlar yazıyor..


    - Çalışacak elemandan boş senet isterim...

    -Babasından kefil isterim..

    -Üniversite mezunu eleman isterim

    -Günde 12 saat çalışacak, haftalik izin yok, yemek olarak peynir zeytin ekmek ne çıkarsa ondan veririm.

    -Maaş olarak 1000 TL uygun görüyorum.(Asgari ücret o zamanlar 1600 TL'ydi)..

    -İş görüşmelerini Ardahanda yapacağım o yüzden iş görüşmesi yapmak isteyenleri buraya beklerim, uçak yol masraflarını ben karşılamam.

    -Gel dediğim zaman gelecek, git dedigim zaman gidecek, bana soru sormayacak cartcurt saçma sapan insanları kışkırtacak istekler kriterler yazmış..


    E bende bunu gördüm ve istenen şartlar açıkçası komiğime gitti. İçimden "Yahu sanki koç Holdinge, Sabancı Holdinge CEO arıyor, altı üstü bakkala eleman alcan abi. Ne bu kriterler yahu" dedim. Ama sadece içimden. Öyle düşündüm yani tebessüm ederek. Daha sonra kendisine özelden "Abi sen kimsin yaa" yazdım.. Sonunada gülücük emojisi attım ki ciddiye almasın diye..



    Sonra mesaj kutusu yandı "BİR YENİ MESAJ"...


    Mesajda ne yazsa beğenirsiniz??


    "ANANA SOR" .....


    Arkadaşlar herkesin anası kardeşi eşi çok kıymetlidir. Asla onlara söz gelsin laf gelsin istemez. Özellikle biz toplum olarak bu konuda çok ama çok hassasız. Şakasını bile kabul edemeyiz. Kaldı ki beni annem başımızda babam olmadan tek başına mücadele etmiş, büyütmüş.. O an beynimden aşağı kaynar sular döküldü ve o sinirle kendisini aradım açmadı.

    Bir daha aradım yine açmadı.

    Yine aradım açmadı... Açmadıda açmadı...


    Ve 1 mesaj geldi..

    -"Beni arama, ne yazcaksan buradan yaz"....



    Bende yalan değil arkadaşlar o sinirle salak gibi ağzıma ne geldiyse yazdımda yazdım....


    Olay orada kapandı bitti aradan 3 ay geçti..



    3 ay sonra "BİR YENİ MESAJ"


    Yine bu TOLGA denilen zirzop..


    Açtım okudum..


    Savcı ifadeni aldımı falan yazmış.


    O zamana kadar hakim savcı mahkeme ifade ortada hiç birşey yok... 3 ay önce atıştık konu benim için orada kapanıp bittiydi. 3 ay sonra mesaj çekti ve bende cevap olarak;


    -Ne diyosun birader sen? Akıllanmadınmı hâlâ? yazdım..


    Ondan sonra bu aralıksız olarak sabah akşam saçma sapan, manasız ve alakasız mesajlar atmaya başladı.


    Yok savcı ifadeni aldımı, yok ben aslında böyle bir insan değilim ama insanlar çok kötü, yok insanlardan çok korkuyorum, tek sığınacağım yer savcılık makamıdır, dünya keşke hep kardeşlik olsa güzellik olsa falan alakasız alakasız mesajlar atmaya başladı...


    Ama ben cevap falan vermiyorum takmıyorum.. O 10 mesaj atıyorsa ben 1 atıyorum.


    O da cevap değil hee. "Anlatacak bir şeyin varsa arayın öyle konuşalım hocam, liseli aşıklar gibi tık tık tık mesajlaşmaya vaktim yok. Müsait olunca arayın telefondan konuşalım. 3 ay önce birbirimizle kötü konuştuk birbirimizi kırdık, koca insanlarız münakaşaya girecek birşey yok, madem bu kadar dert ettiniz, müsait olunca ararsınız helalleşiriz" dedim. Amacım niyetim ne olursa olsun birbirimizden özür dileyip uzlaşmaktı.



    Ama bu beni aramıyor habire durmadan mesaj çekiyor. Saçma sapan mantıksız mesajlarla beni bunaltıyor. Meğer adli suç teşkil eden bir olayda hts kayıtlarında ses kaydı çıkmıyormuş. Siz ses kaydı alsanız bile o ses kaydı mahkeme tarafından kabul olmuyormuş. Suç teşkil eden adli bi olayda ses kaydı delil olmadığından bu akıllıda o yüzden beni aramıyormuş, mesajlaşıyormuş. Elinde yazılı delil olsun diye durmadan mesajla beni daraltıyor bunaltıyor..



    Baktım bu susmuyor akşam 10'da 11'de bile mesaj atıyor bende "ya s....git kardeşim seninlemi uğraşıcam" dedim başımdan savdım.


    Baktım cevap olarak "seni yine savcılığa veriyorum" yazmış...


    Bende "Lan vermeyen ib....nedir.. Git nereye veriyosan ver s... git yeterki tutulma yazdım"...


    ----------------DİPNOT----------------

    Ben çooook sonradan ayıkıyorum ve sistemi anlıyorum ki bu kadar çok mesaj atıp beni kışkırtmasınındaki asıl amaç kendisine tekrardan hakaret ve tehdit etmemi sağlamak. Adam onu istiyor. Mantık ise şu;


    -Tekrardan kendisine küfür, hakaret, tehditte bulunursam eğer bir dava hakkı daha cebinde olacak. Ve ilk olaydan dolayı açılacak mahkemede sicilim temiz ise eğer ( ki temizdi ) hakkımda HAGB verilecek ve 5 yıl denetimli serbestlik görücektim. Öylede oldu. Bu arkadaş mahkeme sürecini çok iyi biliyordu ve HAGB alacağımın, birşey elde edemiyeceğinin farkındaydı. Elini iyicene güçlendirmek ve beni, yani kurbanını iyice köşeye sıkıştırmak için denetimli serbestliğimi yakmak adına ikinci üçüncü dosyayı peşime gönderecekti. Ki hükmümün açıklanıp, denetimli serbestliğim bozulsun. Bundan korksun ve istediğim parayı vermek zorunda kalsın. Ama korkmadım tabi. Vazgeçmedim de. Her mahkemeye bazen bunaldım bazen sıkıldım ama hepsine girdim ve aklandım. O da tahmin ettiğim gibi ilk mahkemeden aldığım HAGB'den beni vurmaya çalıştı. Her mahkemede denetimli serbestliğimin iptal olması için defalarca müracaat etti durdu. Ama hakimler çok şükür beni suçsuz buldu ve bu talebini reddetti.



    ------------------------------------------

    Her neyse o mesajlaşmadan sonra sustu, dahada konuşmadık artık..


    Daha sonra bi baktım bu beni mahkemeye vermiş. Bir gün telefon çaldı, arayan uzlaşmacı...


    Efendim böyleyken böyle hakkınızda dava açılmış karşı taraf davadan vazgeçmek için sizden 5000 tl talep ediyor.. Bende uzlaşmacıya "Hem anama küfür yiyecem hemde teşekkür eder gibi bide üstüne paramı vericem?" Dedim kabul etmedim..


    Para vermeyi kabul etmeyince bu çıldırmış küplere binmiş ve gitmiş bu seferde "s.git" dediğim için beni bir daha mahkemeye vermiş...


    1-2 ay geçti geçmedi başka bir arabulucu aradı. Bu sefer karşı taraf sizden davadan vazgeçmek adına 10bin TL talep ediyor dedi.. Ben yine kabul etmedim tabi..


    Bu yine dellendi, bu sefer hani son mesajımda "Vermeyen ib...nedir" demiştim ya, gitmiş bu seferde ondan dolayı mahkemeye vermiş.. Yine arabulucu aradı falan filan, yine aynı muhabbetler, aynı süreç para mara istedi tekrardan ben yine kabul etmedim...


    Ama o zamana kadar olayları hiç ciddiye almıyorum, önemsemiyorum. En fazla mahkemeye girer savunmamı yapar aklanırım diyorum.. Hayatımızda Adliye Karakol Hakim Savcı Mahkeme görmemişiz ki.. Süt oğlan sütüz..


    Dava dosyası, iddianameler önüme geldi. Bende merak ettim dosyayı açtım baktım, Davacı ismi dikkatimi çekti..

    Davacı:Tolga cartcurt...


    Bende insan oğluyuz merak ettik haliyle, kimdir bu eleman, nedir necidir bi araştırayım dedim. Googleye ismini soyismini yazdım. Ama o zamana kadar adamın ismini cismini namını şöhretini hiiiiiiiiiç birşeyini bilmiyorum..



    Girdim googleye, ismini soyismini yazdım entere bastım ve offfff neler göreyim neler??????



    Benim gibi 100lerce insana, onlarca yüzlerce sayısız dava açmış ve tahmin edersiniz ki onlarca yüzlerce mâdur...


    -14 yaşındaki çoluk çocuğa dava açmasımı dersin?

    -Efe Aydal'la olan davalarınımı dersin?

    -Savcının kendi kişisel facebook adresinde arkadaşlarıyla laçka konuşuyor, şakalaşıyor diye Türk makamlarını temsil eden birisine böyle lavbali ve laçka konuşmalar yakışmıyor diye savcı hakkında dava açmasımı dersin...


    Ya bu adamı size şöyle anlatayım;


    10 yıl önce bi arkadaşına kontör atmış. 10 sene sonra o arkadaşıyla beni hatırladınmı diye sohbet mubabbet açıp bi anda 500 TL para istemiş. Arkadaşıda buna cevap olarak "Ben evli, memur maaşıyla geçinmeye çalışan sıradan bi adamım Tolga, sana nasıl o kadar para verebilirim(?), beni ne zannediyorsun" diye cevap vermiş haklı olarak. Bu bizim zirzopta adama yok ben sana çocukken kontör aldımdaaa, sen şöyle vefasız birisisindeeeee, sen kötü bir insansındaaa, bide üstüne beddualar ede ede daraltıp bunaltıp, sana hakkımı helal etmiyorum diyince, arkadaşıda en sonunda patlamış ve cevap olarak "Etmezsen etme l*n s..git başımdan senlemi uğraşcam" demiş ve gitmiş onu bile mahkemeye vermiş..


    -10 Yıl önceki arkadaşını geçtim, onunla artık bi muhabbeti hukuku yoktur anlarım fakat bu adam güncel reelde görüştüğü konuştuğu arkadaşıyla bile bi sohbet içinde tartışınca gidiyor onuda mahkemeye veriyor, ondan bile uzlaşmacı aracılığıyla para istiyor. PES!



    -Adamın internet ismi TURBO falan filan... Hukuki.net Karara.net gibi bazı hukuk siteleri var orada avukatlara sorular soruyor;

    - ANANA SOR demek hakaret midir?

    -Şu küfür hakaret midir? Ne kadar tazminat alırım?

    -Bunu demek tehditmidir? Mahkemeye gitsem kaç para tazminat kazanırım?

    -Biri bana ölde kurtulalım dedi bu intihara teşvik sayılırmı? Sayılırsa eğer ne kadar tazminat kazanırım?

    -Hukuka aykırı, rahatsız edici iş ilanı paylaşmak suçmudur?




    Sonra burada da profilini buldum ve açtığı başlıklara baktım açtığı başlıkları bazıları şöyle;



    -Beyler bu ay 4 davam var kişi başı 1500 TL koparsam 6000 TL eder, bu parayı Gürcistanda pavyonda kadınlarla yiyecem..


    -Kendime küfür hakaret tehdit ettirip bu şekilde gelir sağlamayı kazanç elde etmeyi düşünüyorum..



    Yanı adam açık açık söylüyor, niyetini amacını belirtilmiş..



    İnsanlarin hassas noktalarına dokunup kendisine küfür ve tehdit etmesine zemin sağlayıp bu şekilde maddi kazanç/gelir elde etmek..


    Arkadaşlar hiç hafife almayın bu mesleği.


    (Meslek diyorum çünkü adam bunu meslek haline getirmiş..)


    Şöyle düşünün;


    Ayda 50 kişiyi ağına düşürse, aralarından muhakkak zengin olup böyle şeylerle uğraşmak istemediği için benim arabulucu aracılığıyla vermeyi kabul etmediğim parayı kabul edecek zenginler çıkacaktır..


    Veya adam cezaevinden yeni denetimli çıkmıştır, tekrardan cezaevine girmemek için teklifi kabul edebilir..


    Veya herkes benim gibi olmayabilir, uğraşmak istemeyebilir. Korkup direkt para vermeyi kabul edebilir.


    "Ya kardeşim sende abartma ayda 50 dava nasıl açsın" demeyin!


    Açtığı bir forumun başlığında 300'ü geçik aktif dosyam var, Türkiye'nin en çok davası olan adamı olmak istiyorum yazıyordu. Ve o konunun detaylarında kendi UYAP sistemindeki dava dosyalarını gösteriyordu.. 300'ü aşkın aktif davası vardı..Ekran görüntüleri imajları hepsi elimde mevcut..


    Adam bunu resmen meslek edinmiş ve tek gayesi insanları kışkırtıp üzerine çekmek!


    Açtığı kışkırtıcı başlıklardan bazıları (Bilenler zaten bilirde yinede yazayım) şöyle;



    -Yok işçiler hırsız ve nankördür...

    -Türkler çok kötü insanlar, Türkler ırkçı, Ermeniler asil insanlar çok iyi insanlar.. Ermenilerden soykırım adına özür diliyorum.

    -RTE çok iyi bir insan onu neden sevmiyorsunuz? (Buradaki amacı sazan muhalifleri avlamak. Yoksa o da biliyor ne tepki alacağını)



    Bu ve günün gibi başlıklar açıp oltayı denize atıyor, benim gibi hangi sazan atlarsa artık.. Sonra mahkeme süreci başlıyor....




    Bu araştırmaları yaptıktan sonra bu sefer yalan değil biraz korktum, tutuştum ve sicilim bozulmasın diye kendisiyle uzlaşmak için irtibata geçtim. Kendisiyle mesajlaşıyoruz konuşuyoruz, ben bunu ikna etmeye çalışıyorum falan. Bu nuh diyor peygamber demiyor.. Bir tek şartla vazgeçerim diyor o da istediğim parayı vereceksin falan ama bende para mara yok. Babası olmayan öğrenci bi adamda para ne gezeeer???? Ben para veremeyince bu gitmiş beni bu seferde kişilerin huzur ve sükununu bozmaktan şikayet etmiş adjksjsksjk


    Her neyse bende bu kadar araştırma yaptım, baktım bu davalardan vazgeçmiyor bende elimdeki delillerle gideyim bu sefer ben dava açayım dedim. Gittim savcılığa, tüm ekran görüntülerini imajları verdim, hukukun boşluğundan faydalanıp mahkemeleri nasıl da gelir kapısı haline getirdiği hakkında , art niyeti hakkında kendisini adına suç duyurusunda bulundum ama bide ne öğreneyim???


    BİR ŞOK DAHA!


    Adamın cezai ehliyeti yok... Adam davalardan yırtmak için şizofreni raporu almış :Ddd


    Yani bu şu demek oluyor;


    -Siz ne dava açarsanız açın adama dava açılamıyor ve bu adam hiç bir ceza almıyor..


    Adamı biraz daha araştırdım bu sefer avukatıyla görüştüm konuştum;


    -Dedim abi böyleyken böyle, sen okumuş etmiş adamsın, koskoca avukat olmuşsun, ben öğrenci adamım, başımızda babamız yok, anneme destek olmak için iş ararken bu durumla karşılaştım sen utanmıyormusun bu adamı savunmaya falan diye çıkıştım..


    Avukatın bana dediği;


    -"Valla haklısın kardeşim, bu Tolganın böyle kaçıncı davası inan bende bıktım ama sırf sınıf arkadaşım olduğu için kıramıyorum. Senin davanıda kabul etmeyecektim fakat çok ısrarcı oldu, bende kendisine bu son dava, son kez kabul ediyorum dedim öyle kabul ettim" dedi.


    Bende nasıl yani abi ilk okuldanmı arkadaşın dedim. Avukatta bana "Yok beraber aynı hukuk fakültesinde beraber okuyorduk fakat o okula devam etmedi, bıraktı" dedi..


    Yani adam eski bir hukuk fakültesi öğrencisi ve hukukun tüm boşluklarını biliyor.. Bilmediği güncel şeyleride hukuk sitelerinde hukukçulara sorup danışıp ona göre insanları hukuka uygun şekilde uygun terimleri kullanarak ona göre kışkırtıyor..


    Ve bu adamın şizofreni raporu var... Bu raporu nasıl ve hangi amaçta kullanmak için aldı acaba????


    ADNAN OKTAR VAKASI 2!!!


    ADNAN OKTAR'ında mesela şizofreni raporu vardı ve kendisine dava açılamıyordu..Ve Adnan Oktar'da tıpkı bu arkadaş gibi kendisini eleştiren herkese olur olmadık, aslı astarı olmayan sayısız dava açıp bu kişilerden arabulucu aracılığıyla para talep ediyordu.. Vermezlerse eğer bezdirene kadar ekstra şikayetlerde bulunup dava açıyordu. Hatta bi ara Adnan Oktar hakkında TV'de bi kadın şöyle bir demeç vermişti.


    -Günde karakola savcılığa 4-5 kere ifade vermeye gittiğimi bilirim. Senelerce işlemediğim suçlamalardan beraat almak için mücadele ettim mahkemelere gittim. Bir gün avrupa yakasında bir duruşmaya gidip aynı gün anadolu yakasındaki duruşmaya yetişmek icin koşturduğumu bilirim. Hakkımda 300'ü aşkın asılsız şikayet ve açılmış mahkeme vardı. Hayatım artık çekilemez bir hal almıştı, işime ve aileme vakit ayıramaz olmuştum ve bende Amerikaya taşındım..



    Bu TURBO'nun ADNAN OKTAR hakkında da bir çok başlığı var zaten..


    -"ADNAN OKTAR'ı örnek alıyorum"

    -"Türkiyenin en çok davası olan adamı olmak istiyorum,Adnan Oktar'ı geçmem lazım" vs. diye hepsinin ekran görüntüleri, ss'leri ve imajları mevcut..



    Bu adamda beni aaaaaaaayyynı ADNAN OKTAR gibi bezdirmeye çalıştı...



    Hakkımda saçma sapan olur olmadık davalar açıp beni sürekli karakola, savcılığa ifade vermeye götürdü. Karakoldaki memurlarla artık kanka olmuştuk. Genç yaşımda kız arkadaşımla gezip tozup sevişecekken bu adamın şikayetleriyle uğraştım durdum. Karakollarda Adliyelerde geçti güzel yıllarım. Çoğu dosya mahkemeye bile gitmeden savcılık makamında kapandı. Bir çoğundan da mahkemede beraat aldım çok şükür. Olan benim yıllarıma ve gençliğime oldu.. Çilesi, sıkıntısı, streside hatıra diye kaldı...


    Ama yalan yok, keşke arabulucu aracılığıyla o ilk teklifi, yani o parayı vermeyi kabul etseydimde bu kadar uğraşmasaydım diye çoook dedim. Ama bu iş artık benim için şeref namus meselesi olmuştu...




    Ve en nihayetinde hakkımdaki tüm suçlamalardan tekerler tekeeeeeeer beraat aldım ve 3 yılın sonunda bu heriften kurtuldum!!!


    Sizlerden ricam bu konuyu olabildiğince yayın, yayın ki insanlar bilinçlensin. Ve ayrıca o şuan burada yazılan tüüüümmmm mesajları teeek tek inceliyor ve hangisini dava edebilirim diye seçmeye çalışıyor.. Sizlere tavsiyem eleştirecek veya yorumda bulunacaksanız eğer hukuka uygun, ceza almayacak şekilde, içerisinde hakaret bulunmayan cümlelerle eleştirin, yorumlarda bulunun..


    1 insanı kurtarayım benim için kârdır derken, benim yüzümden sebepsiz yere kimsenin mahkemelik olmasını istemem..



    Kurtulamayanlara, hâlâ uğraşanlara Allah yardımcısı olsun..

    Bilmeyen arkadaşlarda dikkatli olsun ve bu tuzağa tezgaha düşmesinler...


    Son olarak bu zirzopun benim hakkımda bulunduğu, yine asılsız bir şikayet için savcılık makamının "kovuşturmaya yer yoktur" cevabında yazdığı gerekçeyi sizlerle paylaşıyorum. Koskoca ülkenin, koskoca " Cumhuriyet Savcısı" bile bu şahsın niyetini, gayesini, amacını biliyor ama işlem başlatmıyor!


    Mavi yazıyı dikkatlice okuyun...

    TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM!




    Ve inşallah birgün bir savcı harekete geçip bu şahıs hakkında operasyon yapar ve daha fazla insan mâğdur olmadan bu adamında Adnan Oktar gibi ceza aldığı, hapsi boyladığı o güzel günleri görürüz arkadaşlar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HektorCupes -- 8 Mart 2021; 9:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İlk başta bende böyle düşünmüştüm. Avukatıyla konuştum ama avukatı bile bıkmış. Adam utanıyorum artık dedi ve avukatlığını yapmayı bıraktı. Başka bir avukatı var şuan. Ayrıca bir forumunda şöyle yazmış;


    Ardahanda küçük bir şehir olduğu için savcı sayısıda az. Savcılar artık beni tanıyor ve şikayetlerimi dikkate almıyor. Hatta beni azarlıyorlar. Bende şikayetlerimi İstanbul gibi savcıların çok olduğu şehirlerde vereceğim yazmış..


    Yani adamdan savcılar bile bıkmış...


    Son mahkememde mahkemeye biraz erken gitmiştim. O sırada boşluk vardı ve bende hakime hanıma bir yere yetişmem gerekiyor ifademi erken versem olurmu diye ricada bulunmuştum. Hakime hanımda; bu arkadaşın sayısız davası var, şimdi gelir melir belli olmaz, ben olmadan mahkemeye başladınız diye bizide dava eder, o yüzden davaya saatinde başlayalım dedi.


    Düşünün İstanbul gibi mahkemenin ve hakimin çoook olduğu bir şehirde bir hakime hanım bu arkadaşın namını biliyor ve bu şahısı tanıyordu..

    Komple okudum, bu konu her türlü up'da ben şunu anlamadım, adam şizofreni belgesi almış, ona dava açamıyorsun ama şizofreni bir adam seni kışkırtarak sana dava açıyor, bu saçmalık değil mi ya, birde böyle işlerde arabulucu senden para talep edip işi bitirmeye mi çalışıyor, bu ne saçmalık ya

    Bu insan(!) ermeni forumlarında takılıp (burada sorun yok) o forumlarda Türk milletini küçümseyici, aşağılayıcı tavırlarda bulunup sözde ermeni soykırımı için özür diliyordu. Ayrıca kendisi haksız zenginleşme (md71) suç uydurma (271) ve iftira (267) türklüğü, cumhuriyeti, devletin kurum organlarını aşağılamak suçu (301) den yargılanması gerek.

    Konudan bezginliğiniz ve tecrübesizliğiniz dolayısı ile yapacağınızı sanmıyorum ama yine de bir tavsiye vereyim ...


    Bu şahsın yaptığı işlere istinaden hem genel delilleriniz, bulursanız aynı sıkıntıları yaşamış bir kaç arkadaş ve onun size açtığı davaların kararları ile beraber özel bir avukatlık bürosuna gidip tek tek durumu anlatın.


    Akıl hastalarına yada akıl hastalığı raporu bulunanların huzuru bozmaları, hukuka aykırı fiilleri için de yaptırımlar var.


    En kötü heyet kendi raporunu ister ve buna kendileri bir doktor atarlar, rapor alamazsa tümden patlayacaktır. Eğer rapor alırsa, tedavi ve tecrit ile sonuçlanabilir. Yani güzel bir şizofreni taklidi yaparsa, yada gerçekten öyle ise, mahkeme bu davranışları sonucu tedaviye, hatta tedavi alıyorum falan derse kapalı tedaviye, tedavinin çözemeyeceği bir durumda ise tecrit ve kısıtlama ile kendisini cezalandırabilirler.


    İşin üstüne gitmeniz, biraz uğraşmanız gerekiyor. Ama birazcık aklı selim, o gün kahvesini bol içmiş bir savcıya denk gelirse alırlar paçasını aşağı. Öyle sandığınız gibi değil durum.


    Babamdan para koparmaya çalışan böyle bir tanesi vardı, yok "akli dengem bozuk", yok "raporum var", yok "bana hakaret etti" ... babamın avukatı peşini bırakmadı ve ekmek kapısı haline getirmeye çalıştığını ıspatladı bu davranışları. Bakırköyde 4.5 yıl vermişlerdi, sonra o bizimle anlaşmaya gitti, o zamanın parası ile babam 30.000 lira almıştı kendisinden.


    Ama üstüne gitmeniz yılmamanız şart. Böyleleri, sistemin açıklarından ve sizin gibi bu iş konusunda tecrübesi olmayan, korkan, üşenen insanlardan besleniyorlar. Bizim insanımız öyle, ayyyyy mahkeme kapıları, ayyy mahvolduk.


    ABD'li arkadaşlarımın hepsinde kol kadar sicil var, bir arkadaşımın kardeşi, yarı Türk - yarı abd vatandaşı 16 yaşında çocuğun 2 tane mahkemesi vardı, hepsinin işi da var gücü de var, evleri de var, malları da var mülkleri de var. Her yaz yanlarındayım. Korktuğunuz gibi bir durum yok.


    Kimse sizi hakaretten içeri alıp, ayaklarınıza prangalar falan vurmaz  


    Millet karakol önünde adam bıçaklayıp 30 dakika sonra paçacıya çorba içmeye gidiyor.

    O hukuğun açığını buldu ise sende bulacaksın. Suç işgal etmeyecek cümleler kuracaksın. Misal annesini bir tanısan çok seversin.
    Ama gerek yok küfüre küfür tahrike tahrik yapmaya o yüzden engelleyin geçin hocam. Bunun gibilerle uğraşılmaz 6-7 yıllık üyeyim arada bende görürdüm açtığı konuları iş ilanlarını eczaneye vs. Hep tepki çekecek konular ve tahrik edici mesaj atmaya müsait cümleler kullanırdı demek bu yüzdenmiş vay anasını buda güzel iş :))
  • Anlaşılan yazı uzun diye kimse dikkate almamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gerçekten çok uzun okuyamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzücü :(
  • Harbiden tezgah kurmuş.

  • Aslında herkesin bilmesi, bilgilenmesi gereken çok önemli bir konu fakat haklısın çok uzun bir yazı dizisi.. Ama kimse mâdur olmasın bilgilensin dikkatli olsun diye yazmıştım.. Umarım okuyan olur ve konu yayılır


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum. Demekki her durumda sakin olmak gerek. Bu size büyük bir tecrübe olmuştur.
  • :O

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öne çıkardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli konu herkesin okuması lazım boş geçmeyin.

  • mütehassıs kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim. Vakti olan herkes muhakkak okusun..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya yazmaya korktum. Uğraşmamak için. Teşekkürler ama demek ki bu tür olaylar oluyormuş farkındalık oluştu. Dikkat edelim bizde
  • Elinize sağlık hocam. Güzel yazı olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E biz de cezai ehliyeti yok diye rapor alalim bir olay olsa hep avantajimiza olur bu ne saçmalık. Boyle olaylarda bu cezai ehliyet kavramını duydukça çıldırıyorum nasil bir hukuk saçmalığıysa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 6 Mart 2021; 20:55:42 >
  • Arkadaşım faydalı bir iş yapmak istiyorsan kendine zarar gelmeyecek şekilde elinde topladığın delillerle bir site blog vb. kurarsan bu şahsın tuzağa çekmek istediği kişilere yardımın olur. Yol göstermiş hayatlarını kurtarmış olursun. Tamamını okudum. Konuyu öne çıkarttım. Konu önemli. Geçmiş olsun.
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

    Hocam inanın blog işlerinden falan anlamıyorum. Keşke anlasam insanları bilgilendirebilsem. Elimde burada paylaşmadığım, paylaşsam insanların şok olacağı deliller mevcut. Savcılık makamına gittim suç duyurusunda bulunmaya çalıştım fakat adamın eski yazılarına göre şizofreni tanısı konmuş ve cezai ehliyeti yoktur raporu varmış. Yani adama kimse dokunamıyor. Muhteşem bir tezgah kurmuş vaziyette.. Size şöyle izah edeyim;


    Ayda 50 kişiye dava açsanız ve o 50 kişiden arabulucuk makamı aracılığıyla para talep etseniz emin olun aralarından zengin varlıklı olup böyle mahkemeyle uğraşmak istemeyen veya yeni ceza evinden çıkmış denetimli serbest insanlar çıkar ve bu teklifi kabul eder.. Amaçta bu zaten..



    Bakmayın siz benim kabul etmediğime.. Param olsa varlıklı olsam inanın ben bile uğraşmamak adına kabul eder dosyayı kapatırdım..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yandım, 3 yılım karakollarda adliyelerde geçti.. Ailemin çevremin bana bakış açısı, psikolojik çöküntüm, işimden vaktimden okulumdan ayırdığım vakitleri saymıyorum bile..

    1 kişi bile okuyup bilgilense o bile yeter benim için.. Ben yandım sizler yanmayın..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öne çıkardım hocam nasıl bir düzen kurmuşlar şaşırıyorum.


    Geçmiş olsun bu arada

  • HektorCupes H kullanıcısına yanıt
    Adnan Oktar meselesi buna emsal ise bu şahıs da emsal davadan okka altına gider. Avukatın da ortak olma durumu var. Kırışıyor olabilirler ? Sana öyle söylediğine bakma. Bu bas bayağı bir tezgah. Suç olduğunu düşünüyorum. Dava açılamıyorsa da Adnan Oktar içerde.

    Tam Tv’lik konu aslında. Günlerce işlerler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 6 Mart 2021; 21:9:26 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.