Şimdi Ara

TURBO'NUN TEZGAHINI AÇIKLIYORUM.(TÜM DETAYLARIYLA) AÇTIĞI 1 DAVADAN DAHA BERAAT ALDIM! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
792
Cevap
52
Favori
104.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1538 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tüküreyim turbosuna daha önemli şeyler var.

  • DING DING kullanıcısına yanıt

    Hocam görüntüyü silin. Böyle benzer bi görsel bi görüntü paylaşmıştım gitmiş ondan bile dosya göndermişti. Kişisel verileri yayma suçundan dolayı  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu elemanın adresi falan yokmu? Gidip gerçekten şizofren yapalım ozaman anlar anasının orekesini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HektorCupes

    Hocam görüntüyü silin. Böyle benzer bi görsel bi görüntü paylaşmıştım gitmiş ondan bile dosya göndermişti. Kişisel verileri yayma suçundan dolayı  

    zaten internette her yerde geziniyor bu fotoğraf..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: acht und zwanzig

    Ben mahkeme personeliyim bizim mahkemeye de musallat olan 46 lık bir tip var. Facebook un kurucusunu dava edeceğim benim fikrimi çaldı falan diye sürekli gelip davalar açıyor bizi yoruyordu, hatta geçen gün ona bağırıp mahkemeden kovdum şimdi bu konuyu okuyunca korktum biraz umarım bana da dava falan açmaz

    Şaka yapıyorsunuz?


    Daha neler? bu ülke gerçekten ruh hastaları ile dolu. ben bu konuda bir söz de duymuştum.

  • Konudan bezginliğiniz ve tecrübesizliğiniz dolayısı ile yapacağınızı sanmıyorum ama yine de bir tavsiye vereyim ...


    Bu şahsın yaptığı işlere istinaden hem genel delilleriniz, bulursanız aynı sıkıntıları yaşamış bir kaç arkadaş ve onun size açtığı davaların kararları ile beraber özel bir avukatlık bürosuna gidip tek tek durumu anlatın.


    Akıl hastalarına yada akıl hastalığı raporu bulunanların huzuru bozmaları, hukuka aykırı fiilleri için de yaptırımlar var.


    En kötü heyet kendi raporunu ister ve buna kendileri bir doktor atarlar, rapor alamazsa tümden patlayacaktır. Eğer rapor alırsa, tedavi ve tecrit ile sonuçlanabilir. Yani güzel bir şizofreni taklidi yaparsa, yada gerçekten öyle ise, mahkeme bu davranışları sonucu tedaviye, hatta tedavi alıyorum falan derse kapalı tedaviye, tedavinin çözemeyeceği bir durumda ise tecrit ve kısıtlama ile kendisini cezalandırabilirler.


    İşin üstüne gitmeniz, biraz uğraşmanız gerekiyor. Ama birazcık aklı selim, o gün kahvesini bol içmiş bir savcıya denk gelirse alırlar paçasını aşağı. Öyle sandığınız gibi değil durum.


    Babamdan para koparmaya çalışan böyle bir tanesi vardı, yok "akli dengem bozuk", yok "raporum var", yok "bana hakaret etti" ... babamın avukatı peşini bırakmadı ve ekmek kapısı haline getirmeye çalıştığını ıspatladı bu davranışları. Bakırköyde 4.5 yıl vermişlerdi, sonra o bizimle anlaşmaya gitti, o zamanın parası ile babam 30.000 lira almıştı kendisinden.


    Ama üstüne gitmeniz yılmamanız şart. Böyleleri, sistemin açıklarından ve sizin gibi bu iş konusunda tecrübesi olmayan, korkan, üşenen insanlardan besleniyorlar. Bizim insanımız öyle, ayyyyy mahkeme kapıları, ayyy mahvolduk.


    ABD'li arkadaşlarımın hepsinde kol kadar sicil var, bir arkadaşımın kardeşi, yarı Türk - yarı abd vatandaşı 16 yaşında çocuğun 2 tane mahkemesi vardı, hepsinin işi da var gücü de var, evleri de var, malları da var mülkleri de var. Her yaz yanlarındayım. Korktuğunuz gibi bir durum yok.


    Kimse sizi hakaretten içeri alıp, ayaklarınıza prangalar falan vurmaz  


    Millet karakol önünde adam bıçaklayıp 30 dakika sonra paçacıya çorba içmeye gidiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 7 Mart 2021; 2:14:24 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HektorCupes

    Amaç o zaten hocam? Sayısızca saçma konuları peş peşe açıp insanları bıktırmak..


    "SEVGİLİM YOK" "HİÇ SEVGİLİM OLMADI" "EVDE KALDIM" konuları bu adamın klasik konularındandır. Bilenler ve tanıyanlar bilir..


    Bu siteden bi üye kendisiyle sohbet etmiş. Saatlerce dertleşmişler konuşmuşlar güzel güzel. Bu kadar kafana takma kardeşim herşey hallolur, su akar yolunu bulur falan nasihat vermiş turboya. Oturduk dertleştik baya bi sohbet ettik diyor. Hatta konuşma sonunda numaramı aldı telefondan da konuştuk falan diyor. Her neyse bu arkadaş bir kaç gün sonra ne görsün?


    Yine turbo ve yine aynı konu..


    Bu arkadaşta geçen ki muhabbetlerinin samimiyetine güvenerek "Kanka geçen seninle konuşmadık mı bunları ne takıyosun bu kadar yaa? Çok kafaya takıyosun kestir gitsin" demiş sonunada gülücük emojisi atmış. Bu gitmiş o adamı bile mahkemeye vermiş :Ddd

    Öncelikle, hepsini okudum. çok çok geçmiş olsun. inanılır gibi değil. ben bu adamı şakacı makaracı biri sanıyordum. hakimler bile tanıyor ve illallah etmiş ise adam resmen sistemin açığını bulmuş, demek ki devletin böyle durumlara karşı bir kanunu yok.





  • İyi senaryolu sağlam film olurdu bu konu
  • Hukuk sistemindeki boşluk çok ilginç. Şizofreni raporu almış birisi size dava açabiliyor ama siz karşı dava açamıyorsunuz. Normalde şizofreni hastalığına yakalanan birinin söylediklerine güvenilmez bence. Bu açık derhal kapatıpmalı bence. Dava açılanlar emsal dava olarak hablan hoktar davasını gösterirse bence çoğu kişi cezadan yırtacak ve bu şahıs ceza alacaktır diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 7 Mart 2021; 2:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gye_Baek

    Hukuk sistemindeki boşluk çok ilginç. Şizofreni raporu almış birisi size dava açabiliyor ama siz karşı dava açamıyorsunuz. Normalde şizofreni hastalığına yakalanan birinin söylediklerine güvenilmez bence. Bu açık derhal kapatıpmalı bence. Dava açılanlar emsal dava olarak hablan hoktar davasını gösterirse bence çoğu kişi cezadan yırtacak ve bu şahıs ceza alacaktır diye düşünüyorum.

    Dava herkese açılabilir. O konuda sallamış. Akıl hastalarını akıl hastanesine kapatırlar. Çatır çatır yargılanır yani.

  • Dava açılamaz demiyorum. Elbette dava açılabilir, şikayette bulunabilir fakat ne olursa olsun bu arkadaş ceza almıyor. Elimde üzerine atılı suçlamalarla ilgili kendi beyanatları ve bu yöndeki savunmaları mevcut


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş, konuya bakar mısın? İlk okuduğum zamandan itibaren muhtemelen zebani konusu çıkacak diye düşünmüştüm. İnternette bir araştırma yapınca malum arkadaşın şöhretini görmüş olduk. Konudaki malum arkadaşın muhtemel eski nicki syrialin ve forumdan süresiz şekilde uzaklaştırılmış.


    eksi sozlukte bana hakaret ettiler ya ondan sonra da bana dava actırdılar. » Sayfa 1 - 6 (donanimhaber.com)


    Lafı fazla uzatmak istemem. Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun. Sanal ortam da olsa kimseye küfür etmemek gerekir. Konuda anlatılan malum arkadaşın eğer gerçekten şizofreniden raporu var ise bu hukukta kapatılması gereken bir açıktır. Şizofreni adamdan şikayetçi olamayacaksın ama o seni şikayet edebilecek? Woops, ne nasıldır tam bilmiyorum ama konu sahibi arkadaş bana kalırsa kesinlikle malum kişi hakkında yaşadığı kişisel deneyimini, malum kişiyi hedef göstermeden bir yerden anlatmalı ki malum kişi tarafından aynı şeyleri yaşayan kişiler bu bilgilere kolayca erişebilsin. Malum arkadaş bu durumu kötü niyetle kullanıyor olabilir. Bu davranışı onun için bir hastalık da olmuş olabilir. Konu sahibi kişi, malum arkadaş hakkında yeterli delile sahip ise bir avukat ayarlayıp bu kişinin hukuku kullanarak hem sistemi sabote etmesi hem de kişisel kazanç sağlıyor oluşu açısından şikayette bulunmalıdır.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: HektorCupes

    Dava açılamaz demiyorum. Elbette dava açılabilir, şikayette bulunabilir fakat ne olursa olsun bu arkadaş ceza almıyor. Elimde üzerine atılı suçlamalarla ilgili kendi beyanatları ve bu yöndeki savunmaları mevcut

    Akıl hastanesine kapatılır işte. cezaevi cennet gibi kalır akıl hastanesinin yanında. çok daha beter bi ceza anlayacağın. dava açmalık bir durumun varsa hiç durma aç davanı.


    Konuyu açayım anlaşılması için. Kapalı akıl hastanesine yatırmak bir koruma tedbiri aslında. Ceza değil yani. Akıl hastaları ceza almaz ama koruma tedbiri alabilir.


    Siz koruma tedbiri diye yumuşak isim seçildiğine bakmayın. Cezaevinden çok daha kötüdür. Cezaevinde hiç değilse vurursun kafanı yastığa yatarsın. Hastanede yatırtmıyorlar. Geceleri çığlık atanlar gündüzleri kafana elektrik verenler, ilaç verip morona dönüştürenler, en ufak itirazında zor kullanma adı altında dayak yemeler. vs. vs.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 7 Mart 2021; 2:40:12 >




  • Namını duymuştum ama sadece duymustum yani simdi sizi okuyunca vay bee dedim gercekten..
  • Turboyu bu forumda eskilerin hepsi bilir. Açtığı konular itibariyle insanı yıldırdığı için çoğu üyede blokludur zaten kendisi. Şahsen ben bloklayalı uzun zaman oldu.

    Size de önerim Didem Arslan Yılmaz, Esra Erol gibi programlara başvurmanız hocam. Bu programlar gerçekten çok izleniyor çünkü o saatlerde alternatif yok. İlk olarak bu programlara başvurmanızı, daha sonrasında Show TV ihbar hattı başta olmak üzere, haber kanallarıyla iletişime geçmenizi öneririm. Hem onlar için de çok farklı bir konu olur bu.

    Çok geçmiş olsun bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 7 Mart 2021; 2:46:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix'de üç sezon dizi olur, net...

  • Şöyle bi link bırakayımda akıl hastanesinde neler yapıyorlar adama görsün biraz feyz alsın. belki bırakır bu işleri. başına geleceği görsün. burayı okuyordur kesin.


    bak turbo neler yapıyorlar içerde


  • Helal olsun kardeşim, bir çırpıda okudum bence kısa bile yazmışsın

  • Bruh anı öyle bir andır ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.