Şimdi Ara

Tüplü TV ye max 100 tl full HD uydu tavsiyesi(Av out lu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tüplü Saba tv ye max 100 tl full hd uydu almayı düşünüyorum. Ancak tv de scart girişi ve AV out girişi var. (Kırmızı sarı ve beyaz reknte uçları olan 3 çıkışlı kablo)

    (Tüplüye full hd niye alıyosun git 40-50 tl lik SD scart girişli uyduşardan al diyenleriniz olabilir. Ancak Tv zaten 8-9 senelik . 2-3 sene daha anca gider. İlerde alacağımız LED tv için hdmi girişli olması önemli. )

    Av out kutusu içinden çıkan bir model istiyorum. Birde bu kabloya para vermek istemiyorum. Çünkü Genelde Mini cihazlarda Scart yok ve bağlantıyı Av out ile sağlamayı düşünüyorum. Zaten başka alternatif yok.

    Aklımdaki modeller Next Xbox HD --- 80 TL (Kutu içinde Av out varmı yokmu bilmiyorum)
    Next Minix Black+ HD ---- 120 TL (Kutu içinden Av out kablosu çıktığı için alınabilir)
    Sunny 14950 -- 80 TL (Av out çıkışı varmı içinden kablosu çıkıyormu bilmiyorum)
    Birde Hometech HT1200 var. Ancak onun içinden kablo çıkmıyormuş. Forumda okuduğum kadarıyla kendi servislerinden almamız lazım diyorlar. başka kablolar olmuyormuş)


    Ne Tavsiye edersiniz. 1 hafta içinde almam lazım.







  • 2-3 seneden önce değiştirmeyeceksen ucuzundan al, kutu içinde kablo yoksa ucuz yollu bir kablo uydur.İleride 4K yayınlaşırsa birden bire (zor ama) değiştirmek istersin yine.Boşuna para verme fazla tüplü tv için.
  • 4K yayın 5 seneden önce gelmez . Gelsede yaygınlaşması 2-3 seneyi bulur. Bunların altyapıları maliyetli şeyler.

    40-50 tl verdikten sonra 30 40 daha verir HD li olsun. önemli değil parası. model konusunda kararsızım ve içinden kablo çıkıyormu kullananlar cevap verirse iyi olur
  • mr.nfyc M kullanıcısına yanıt
    Sadece Next xbox'a baktım google'da, forum linki çıktı, kutu içeriğinde yok.
  • mr.nfyc M kullanıcısına yanıt
    Senin ilerde alacağın tv nin çok büyük kendi uydu alıcısı olacak, şu anda bile piyasada dahili uydu alıcısı olmayan tvler parmakla sayılacak kadar.
    Sen yeni tv alana kadar, tvlerin dahili uydu alıcıları, senin alacağın ucuz hd uydu alıcıdan daha iyi seviyede olacaktır. Benim görüşüm bu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerde alacağın tv kendinden uydulu olacak. Şimdiden %70i kendinden uydulu 1-2 yıla uydusuz lcd tv kalmaz çünki tek kumanda çok büyük rahatlık. Git en ucuz 30-40 tl ye yada bulabilirsen 15-20 tl ye 2. El uydu alıcı al.
    Uyducuyum beni dinle zarar etmezsin zaten 40 a bir uydu alıcı alsan 2 yıl garantili. Şimdiki uydu alıcıları çok dandik nextstar felanda dandik 2 yıl dayanacağı malum. biliyorum konuşuyorum dediklerimi kulak ardı etme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorunlar için teşekkür ederim. sanırım ucuz olanlardan alacam. Haftaya a101 e hometech 37 tl lik bi ürün gelecek ya onu alıyım yada next kanky 50 tl. Bunlardan hangisi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.nfyc

    yorunlar için teşekkür ederim. sanırım ucuz olanlardan alacam. Haftaya a101 e hometech 37 tl lik bi ürün gelecek ya onu alıyım yada next kanky 50 tl. Bunlardan hangisi ?

    Hometech'i tavsiye ederim hocam bende var uydusu gayet güzel sorun yaşamadım şu ana kadar..
  • Varmı yeni önerisi olan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hd uydu alıcı alıcam. Fakat alıp iade ettiğim oldu yumatu çünkü üzerindeki ışık devamlı kırmızı yanıyordu. Ve siz cihazı kapatsanız bile elektrik gidip gelse cihaz açılıyor ama siz bilmiyorsunuz. Bana ucuz yollu hd alıcı önerisi olan varmı 24 inç philips tvde kullanıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.