Şimdi Ara

Tüm Altyazı İşlemleri (Görsel Anlatımlı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
5
Favori
78.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saliharslann

    Kardeş tüm codek lerini sil playerlarınıda sonra ccleaner la güzel bi temizlik yap ve bilgisayarı tekrar başlat sonra K-lite-code pack i kur ardından bs player ı kur öyle bi dene o da olmazsa indirdiğin alt yazının adını kopyala sonra google de adını yaz ve sonuna torrent yaz ve indir benim bildiğim bu kadarını yaptığında kesin sonuç vermesi gerekiyor eğer yine sonuç vermezse bilgisayarına format at

    Ccleaner hep kullanıyorum zaten de ilişki kuramadım işe yarayacağına emin misin ? K-Lite kurunca da kendi player'ini de kuruyor sinir oluyorum hocam




  • kardeş Ccleaner ın player i olduğunu ilk kez sende duyuyorum ayrıca sen oradaki anlattığım sırada yap Ccleaner codeck leri silince kalıtı bırakmamak için kullan diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nodar


    16)-İlk önce altyazını yerini programa gösterin
    17)-Daha sonra "Settings" kısmına tıklayın.

     Tüm Altyazı İşlemleri (Görsel Anlatımlı)



    Total Video Converter'ın bu sürümünde altyazının boyutu nereden değiştiriliyor. Eski sürümünde yapıyordum ama...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: L-H-T


    Total Video Converter'ın bu sürümünde altyazının boyutu nereden değiştiriliyor. Eski sürümünde yapıyordum ama...




    Filmi yükledikten sonra altyazıyı yüklemek için "Filters" > "Subtitle" > açılan pencereden altyazı yolunu göster ve aynı pencerede sol altta "Setting" butonuna tıkla! Açılan pencerede
    hemen sol yukarda "Font ismi" yazan yerde hem fontu hem de yazı tipi büyüklüğünü seçebilirsin.
  • Ellerine sağlık nodar, bu konu üzerine en kapsamlı çalışmayı yapmışsın, ayrıca sorulara ve sorunlara da hızır gibi yetişmişsin... 3 sorum olacak;
    1- Altyazıyı gömmeden fontunu nasıl büyütebiliriz?
    2- Altyazıyı gömmeden rengini nasıl değiştirebiliriz? (Sarı yapmak istiyorum)
    3- Altyazıyı gömmeden Subtitle Workshop ile ANSİ yerine Türkçe yaparsam Türkçe karakter sorununu halledebilir miyim?

    Bilgisayarda izlerken bunlar hiç sorun olmuyordu, bir çok playerda olabileceği gibi goom playerda rahatlıkla ayarlanabiliyordu bunlar. Ancak; Panasonic st50e serisi neoplazma televizyonda izlemeye geçtiğimden beri bunlar sorun oldu. Bazı çevirmenler işi baştan çözüp, ne Türkçe Karakter sorununa ne de font küçüklüğü sorununa yer bırakmadan srt dosyalarını oluşturuyorlar, ancak ender rastlanan bir hassasiyet. Bunları ayarladıkları bir program olsa gerek yahut Subtitle Workshop'un bilmediğim bir özelliğini mi kullanarak yapıyorlar merak içindeyim.

    TV de Türkçe karakter sorununu aşmak için bir seçenek var ama bazı altyazılar ne hikmetse TV'deki altyazı menüsü aktif olmadan çalışıyor. Onları notepad ile mi Subtitle Workshop ile mi başka bir programla mı olur artık, ayarlayıp o şekilde diske atmak mecburiyeti var. Tabi bu bambaşka bir mesele...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayemir18 -- 21 Nisan 2013; 22:47:44 >




  • Arkadaşlar cnbc-e de falan görüyorum alta reklam girince altyazıyı biraz üste kaydırıyorlar. Reklam gidince yine altyazı olduğu yere geliyor. Subtitle workshopta bu olayı yapabilirmiyiz?
  • Arkadaşlar youtube da bir video var türkçe altyazılı ancak video kalitesi düşük ben videonun hd olanını indirdim türkçe altyazıyı bu video ya nasıl ekleyebilirim bir yolu var mıdır?
  • Programı indirdim ama resimlerle gösterilenlerin hiçbiri yapılamıyor, üstelik programın son sürümü windowsta hata veriyor. Eski versiyonu denedim ama videoları yüklemeye çalıştığımda sadece ses vardı görüntü yoktu. Daha bir sürü hata. Bu işi çözmenin başka yolunu bulsun arkadaşlar, bu programı tavsiye etmiyorum.
  • Almendros kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne yapıcaksın yardımcı olayım.
  • Teşekkürler, elimde bu film var örnek olarak. Bunun gibi bir sürü film indirdim bilmeden sorun çıkacağını. Bunlar iyi kopyalar çünkü.
    http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1624247
    Film dvd kopyası, video dosyaları vob formatında. Bu filmin altyazısı da elimde
    http://www.turkcealtyazi.org/mov/0062695/baisers-voles.html
    Bir altyazı dosyası 4 video dosyasını nasıl izleyebilirim. İlerisi içinde bir çözüm bulmam lazım. Philips media playerla izliyorum filmleri panasoniz panele bağlanıp. Boyutu küçük filmler panelde izlenemiyor, kalite çok düşük.




  • Almendros kullanıcısına yanıt
    http://www.fosshub.com/download/mkvtoolnix-unicode-6.5.0-setup-1.exe bu programı indir, altta videodaki gibi ekle videoları, en sonda altyazıyı ilaveden değilde ekle ile ekleyip aynı şekilde birleştir.Kullandığı versiyon ingilizce ama aynı yerlere tıklayarak ilerlersin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Today! -- 13 Kasım 2013; 22:43:06 >




  • Şöyle bir hata alıyorum.
    http://l1311.hizliresim.com/1h/f/uj2yg.png
  • Almendros kullanıcısına yanıt
    Bir adet dosya eklemişsiniz ondan hata alıyorsunuz."Ekle" ile ilk parçayı, "ilave et" ile de geriye kalan parçaları eklemek lazım.En sonda altyazıyı "ekle" ile ekleyip çoklamayı başlay diyeceksiniz.
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Videoda gösterildiği gibi yaptım, olmayınca teker teker ekledim. Ekle ile ilk parçayı sonrada kalan parçaları. En son bu hatayı da aldım.
    http://u1311.hizliresim.com/1h/f/uj40l.png
    Bir kez ilk 2 parçayı birleştirmeyi başardım altyazısıyla çıktısını alıp test ettim sorun yok. Toplam 4 parçayı birleştirmeye çalıştığımda bu hatayı verdi.
  • Almendros kullanıcısına yanıt
    Birleştirilmiş parçalara ekleme yaparken bu hatayı verebilir.Sıfırdan birleştirilmemiş parçalar ile dene olması lazım çünkü.
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    Yok, işlemi sıfırdan aldım. Başka bir film daha denedim, aynı hatayı veriyor. Neyse hocam yardımların için çok teşekkürler. Bir sürü filmi boşuna indirmiş oldum.
  • Almendros kullanıcısına yanıt
    Ne demek kardeşim ama niye dvd rip indirdin ki? Sanırım panelde izleyeceksin, o kalitede film izlenmez koca tvde.Bluray rip indireydin ya 720 1080 filan.
  • selamın aleyküm merhaba foruma daha yeni katıldımda bi sorum olacaktı filmde gömülü olan ingilizce altyazının üstüne siyah bant çekip onun üstüne türkçe çevirisini yazmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
    bir örnekhttps://www.youtube.com/watch?v=KneSWUrwxOQ&list=PLA_94UEgT3Y19Lgwob9khgGM3NZNF0Fua



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiro72 -- 13 Mayıs 2014; 20:10:36 >




  • çok işime yaradı valla teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Merhaba;

    Bir sorum olacak.

    Format Factory kullanarak bazı dizi ve filmleri üzerine altyazı gömerek telefonuma atıyorum. Dizilerde sorun yok ama filmlerin çoğunda türkçe altyazı seçmeme ramen yne ingilizce altyazı çıkıyor.
    Bunun sebebei ne olabilir, yarımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.