Şimdi Ara

TTNET Ortak Kota Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ttnet ortak kota uygulaması ile ilgili bilgisi olan varmı?
    Adsl ve 3g aboneliğinin kotası ortak oluyormuş


    TTNET Ortak Kota Kampanyası kapsamında Adsl ile 3G aboneliğiniz tek kotada ve tek faturada toplanıyor. ADSL ve 3G aboneliğinizin tek kotada toplanmasıyla istediğiniz hizmetten istediğiniz kadar kullanabileceksiniz. Ortak Kota TTNET – Avea işbirliği ile Türkiye’de ilk defa geliştirilen yepyeni bir teknolojidir. Bu teknoloji sayesinde ADSL ve 3G tek pakette, tek kotada ve tek faturada sunulmaktadır.
    Müşteriler ADSL ve 3G ayrımı yapmadan kotasını istediği hizmetten istediği kadar kullanabilecektir. Paket tutarı kullanılan hizmete göre farklılık göstermemektedir.
    Hem evde hem dışarıda internet özgürlüğü sunan Ortak Kota paketi sadece TTNET’te bulunmaktadır.





    http://www.kampanyalarx.com/ttnet_ortak_kota_kampanyasi-kmpid-697.html







  • bu kotalara hangi gerizekalı kara veriyor acaba?cep telefonu için 500 mb hatırı sayılır bir kota oaliblirken pc de net zevki çin ksuura bakamyında 10 gb bile sırf sitelerde dolanmaya ancak yetiyor
  • 6gb kotali 45 tl
    Netlimitsiz 85 tl

    ORTAK KOTA NET6 paketinde kota aşımı durumunda avantajlı ek kota paketleri uygulanıt. Her 500 MB'lık ek kota paketi 8 TL'dir.

    ADSL modem bedeli, 15 TL’lik ADSL bağlantı ücreti, TTNET Mobil 3G hat açılışından kaynaklanan vergiler (37 TL'lik hat açılış vergisi ve 14,56 TL'lik telsiz ruhsat vergisi) ile her ay 1,21 TL’lik telsiz kullanım ücreti paket tutarlarına DAHİLDİR!

    Ücretlere %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.


    Kampanyadan yeni ve taahhütsüz mevcut müşterilerimiz 24 ay taahhütle yararlanabilir.

    Kampanyadan yararlanmak için TTNET ADSL ve TTNET Mobil 3G abonelikleri yapılması gerekmektedir.

    Mobil iletişim Avea tarafından sağlanmaktadır.

    Kampanya fiyatlarına ADSL modem bedeli, ADSL bağlantı ücreti ile 3G hat açılışından kaynaklanan vergiler dahildir. 3G mobil modem dahil değildir.

    3G mobil modem almak isteyen müşterilerimiz aylık 3 TL taksitle TTNET 3G Mobil Modem sahibi olabilirler. Taksitler aylık olarak faturanıza yansıtılır.

    Kampanyaya ait damga vergisi bir defaya mahsus ilk faturaya yansıtılır.

    Ortak Kota NET6 paketinde kota aşımı olması durumunda otomatik olarak 500 MB’lık ek kota paketi tanımlanacaktır. Ek kota paketinin fiyatı 8 TL’dir.

    Bir fatura dönemi içerisinde en fazla 7 ek kota paketi tanımlanmaktadır. 7.ek kota paketinin kullanım hakkını da dolduran abonelerimizin faturası sabitlenecek, 3G hızı düşürülecektir. 7.paketin bittiği nokta fatura limiti olarak kabul edilecektir. (Taahhüt döneminde 101 TL, taahhüt dönemi sonrası 119 TL’de fatura duracak, 3G hızı düşürülecektir) ADSL hızı ADSL kullanımı 25 GB’a ulaştığında düşürülecektir. (Limitli paketler için)

    Ortak Kota NETLİMİTSİZ paketine abone olan müşterilerimizin ADSL ve 3G kullanımları toplamı 15 GB’a ulaştığında 3G hızları 128 Kbps’e düşürülecektir. ADSL kullanımı 50 GB’a ulaştığında ADSL hızı 3 Mbps’e kadar olacak şekilde düşürülecektir.

    ADSL hızı bağlanılan yere; 3G hızı bağlanılan yere ve 3G modeme göre değişiklik gösterebilecektir.

    Taahhüt ihlali durumunda; taahhüt tarihinden iptal tarihine kadar sağlanan indirimlerin toplamı, abone adına devlete ödenen vergilerin toplamı ve varsa ADSL modem ücreti son faturaya yansıtılacaktır.

    TTNET yürürlükteki tarifelerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    Kampanyanın taahhüt dönemi içerisinde iptal edilmesi halinde taahhüt tarihinden iptal tarihine kadar sağlanan indirimlerin toplamı, sizin adınıza devlete ödenen vergilerin toplamı ve ADSL modem ücreti son faturanıza yansıtılacaktır.

    Kampanyanın iptali yada 24 aylık taahhüt döneminin sona ermesi durumunda taahhütsüz Ortak Kota NET6 paketi 54 TL, Ortak Kota NETLİMİTSİZ paketi 104 TL olarak ücretlendirilecektir.


    Kisaca hikaye gibi geldi bana , 3g hizi belli noktadan sonra 128 kbps oluyor,

    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/TTNET-Ortak-Kota-Kampanyasi.aspx




  • süperonline heryerde kablo döşüyo ankarada demetevlerde nerdeyse bitti hatta binalara kutuları koydular kabloları çekiolar bakalım ozaman ttnet nasıl bir politika izliycek süperonlindan ciddi bir kampanya beklioruz eğer fiyatlar aynı olursa bir anlamıda kalmaz okadar yatırım yaptı fiyatların ciddi etkili olması lazım ki millet süperonline gecsin yoksa patlar
  • Gerekli şartlar sağlansa iyi bir uygulama olabilirdi ama netlimitsiz 3G ile 15gb kota dolunca 12kb download hızına düşürülmesi saçmalık ötesidir. Hız en az 2mbit'e düşürülmeliydi. Bu şekilde başarılı olmaları imkansız, 12kb ile sayfalar bile dakikalarca yüklenmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

    Gerekli şartlar sağlansa iyi bir uygulama olabilirdi ama netlimitsiz 3G ile 15gb kota dolunca 12kb download hızına düşürülmesi saçmalık ötesidir. Hız en az 2mbit'e düşürülmeliydi. Bu şekilde başarılı olmaları imkansız, 12kb ile sayfalar bile dakikalarca yüklenmiyor.

    size katılıyorum, ipad te vodafone un 1 gb tarifesini kullanıyorum 1 gb sonrası 64 kb a düşüyor. basit bir sayfa bile dakikalarca açılmıyor. aylık 15 gb nin üzerinde kullanıyorsanız kesinlikle geçmeyin bu tarifeye. 128 kb ile idare ederim diyorsanız çok sabırlısınız demektir.
  • 15 gb mii 15 gb mi.

    Sene 1970 heralde.?
  • İyice gülünç duruma düşüyor TTNET.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi araştırayım dedim burayı buldum. Bende sanıyordum ki şu anki tarifemden devam edicem ama nerde ttnet bu hiç böyle birşey yaparmı yav en azından 2 yıl taahüt alın aynı faturayı aynı 8mb tarifemi kullanmaya devam edeyim bu nasıl bir saçmalık böyle zaten şu an 65 + 15 para ödüyorum
  • ortak kota nedir?daha çok verin ama aynı hizmeti kullanın.bi adam aylık 6 gb yetiyorsa sanırm facebookda milleit dürtmekden başkabişey yapmıyordur
  • sahtekarlığın son eseri ortak kota kampanyası
  • saçmalığa bak ADSL 15 gb geçince 3G'nin hızını düşürüyorlar
  • Neresi ortak kotaysa bunun adsl'e ayrı 3g'ye ayrı kota veriyorlar resmen.. Sadece 3g ve adsli tek faturada göndermesi ortak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ate$

    Neresi ortak kotaysa bunun adsl'e ayrı 3g'ye ayrı kota veriyorlar resmen.. Sadece 3g ve adsli tek faturada göndermesi ortak.

    tek fatura göndermesi için bunun gibi bir uygulamaya gerek yok. ttnet, tivibu, ttnet alo, ttnet mobil hepsi tek faturada geliyor zaten. kotaları tam birleştirmemişler ki. 15 gb'a kadar ortak. sonra 3g hızı düşüyor. adsl kullanımı 3g'den bağımsız olarak 50 gb'ı geçince de adsl hızı düşüyor.
    3g'de download+upload kotayı oluşturuyor. bu 15 gb kotayı nasıl hesaplayacak ki bunlar? adsl'de download, 3g'de download+upload alıp toplayacaklar mı, yoksa adsl'in upload miktarını da mı dahil edecekler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 16 Aralık 2012; 0:26:48 >
  • Iki gun evde download yapacam hic 3g kullanmicam. 15 gigabyte adsl den download yaptigim an hic kullanmadigim 3g hizim dusecek. Ayri kota olmasi daha mantikli bu sekilde vereceklerse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnet pişmanlıktır...
  • saçmalıgın dik alası, evde netlimitsiz kullanıyorum, gider aveadan jet alırım daha iyi ne diye saçma sapan 15gb kota dolumuyla uğraşacagım ki, evde ayllık kullanımımın 80-90 gb civarlarında,
    hiç değişmeyeceksin TTNET
  • adsl ve 3g kotası ayrı olmalıydı bune saçmalıktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livedinho -- 16 Aralık 2012; 16:59:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: livedinho

    adsl ve 3g kotası ayrı olmalıydı bune saçmalıktır

    beyler aldatmaca var 3g ve adsl toplu olarak kullanıyorsun yani hiçbirşeye yaramaz sakın sakın bulaşmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.