Şimdi Ara

TTNET BUNU HEP YAPIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5 gün arayla evimin ve işyerimin internet bağlantılarında sürekli kopma sorunu yaşadım. Önce evdeki başladı, çok önemsemedim geçer diye, sonra işyeriminki başlayınca TTNET i aradım ikisi için de ayrı ayrı. İkisi içinde verilen cevap "bizim altyapımız düzgün, modeminizde sorun var" şeklinde oldu. Tabi buna içten içe güldüm. Tıkır tıkır çalışan iki modemin 5 gün içinde ardarda arıza yapması gülünçtü. Netice itibarı ile 2 yeni modem almam gerekiyordu. 2-3 gün daha sabrettim. İki arıza da kendiliğinden geçti. TTNET işin içinden sıyrılmak için modeme çamur atmasını çok seviyor dostlar aldanmayın! Modemi yeni aldım, başka yerde deniyorum çalışıyor gibi dayanaklarla iş yapmasını sağlayın!



  • Aynı standart cevap ve cahillik eseri verilen aptalca yanıta bizde muhatap olduk. 5 farklı modemle denedik deyip BTK'ya şikayet edince sorunun santral kartından kaynaklandığı anlaşıldı. Düzeltildi sonunda.
  • 2003 den bu yana ttnet kullandım, bunca zaman 444 0 375 defalarca aradım ve sorun hep 653 kez Modemde 1096 kez ev içi kablolamada 246 kezde bilgisayarımdaydi...? HİÇ ttnetten kaynaklandığını görmedim.. Allah Yok etsin InsAllah bu ttneti, bi adam gibi firma çıkamadı yıllardır..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    lol bana hep aynisi yapıyorlar bide 2 3 ayda bir ayni ariza sürekli tekrarliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.