Şimdi Ara

TT Net 50MB Fiber İnternet Ping Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eskiden 24mb lik normal bir internetim vardı oynadığım League of Legends oyununda ping değerim 50 - 55 arasıydı eski internet hızım download 16 upload 0.80 civarındaydı, tarifemi değiştirmek için TT Net'i aradım bulunduğum bölgenin alt yapısı Fiber destekliyor mu diye alt yapınızda hiç bir sıkıntı yok 50MB Fiber'e kadar internet alabilirsiniz dediler peki o zaman 50MB Fiber İnternet'e değiştiriniz dedim. Şuanda internetim 50MB Fiber tarife Download hızım 45 civarında upload hızım 1.80 civarında oynadığım League of Legends oyununda pingim 80- 100 arası. Mantık olarak internet hızı daha güzel olunca pingin de o denli güzel olması gerekiyor diye düşünüyorum alt a bi kaç ss atacağım sorunun çözümü acaba nedir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkürler :) :)

    Not: TT Net'i arayıp ping sorunu olduğumu bildirince çok fazla ilgilenmiyorlar, oynadığınız oyundan kaynaklı oyunun yetkilileriyle görüşün diyor. Oyunun yetkilileriyle de görüştüm bizim tarafımızdan hiç bir sıkıntı bulunmamaktadır dediler.

    Speedtest Sonucu:http://i.hizliresim.com/JAJXrJ.png

    Pingtest Sonucu:http://i.hizliresim.com/v52mWm.png



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rewancy -- 16 Nisan 2016; 19:59:50 >







  • Rewancy R kullanıcısına yanıt
    yemin ederim aynı sorun bende de var. eskiden 8mbs ile lol de 45-50ping alırken şimdi 35mbs fiber lolde 100-120ping :) ttnet işte başka bir şey beklenemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.