Şimdi Ara

TRT dijital platformları için çalışmalara başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TRT İzle ve TRT Dinle uygulamaları halihazırda vardı, yabancı dizi de görürsek süper olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Trt'nin yapması gereken tek şey halkı bilinçlendirici yayınlar yapmak,güzel belgeseller çekmek.Özel kanallar ile sidik yarıştırmak için bizim vergimi yemek değil.

  • denile kullanıcısına yanıt
    TRT dinle uygulamasını yayınlandığı zamandan beri aktif olarak kullanıyorum. çok güzel bir platform. umarım bozmazlar

  • bir çok kişi TRT'yi eleştirmiş ancak, biraz da yönetim kimse onun kontrolüne geçmesi normal çünkü devlet kanalı, özerk değil.

    Ancak şu bilinmeli bence: Hem TRT kanalları hem de TRT radyo kanalları özellikle radyo kanalı ülkede en kaliteli içerik üreten bir kanal. aslında tv kanalı da öyle, haberleri geçmek lazım elleri mahkum biraz fakat belgesel kanalı, kültür kanalı ve çocuk kanalı benim en favorilerimden halen.

    Evde çocuklarıma sadece TRT Çocuk izletirim, ıvırzıvır oyuncak çikolata reklamı yok bi kere:)) reklam yok en güzeli bence. ve Belgesel kanalı tabiki. en favorim Su Savaşçıları.

    Radyo'yu özellikle web üzerinden dinlerim eski yapımlara ulaşmak bir harika..

    TRT'nin dijital platformuna üye olurum ben.

  • Dijital Platform Vergisi mi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir devlet neden dizi üretmek için ödenek ayırır ki saçmaklığın daniskası şu trt yı satacak biri gelse direkt oyumu veririm heryerden kalksın şu trt vergisi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaaydemirr

    Diriliş mi selcuklu dizisi mi yoksa 80'ler mi hangisi dokundu size tek derdiniz bu ulke de hiç bir şey olmasın aslinda olmasında degil sizde istiyorsunuz ama yapanlar sizden olmayınca sorun geçen 1 milyar bilmem kaç dolara oyun şirketi satılmıştı sozcu ve cumhuriyetin habei sunuş şekli geldi aklıma oradaki birisi inönünün toeunuymuş hayda ne alaka biz oyun şirketinin satılmasını konuşuyorduk ama 😱
    Sizlerin durum da aynen budur iktidarda sizden birileri olup aynı seyi yapsa alkışlamaktan elleriniz çatlardı

    Sayabildiğin üç dizi trt’nin aynı anda yayında olan rahat 5 dizisi vardır birde bunu 5 yıla yayınca rahat 35-40 dizi vardır 40 diziden sadece 3’ünün bir şeye benzer olması (iyi olması demiyorum bir şeye benzer diyorum) trt’nin başarılı bir kurum olduğunu mu gösteriyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hesaplarım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TRT nin genel izleyici kitlesi uydu izleyicisi, dijitalde internete para verip izlemez hele ki platformda paralı olursa hiç izlemez. İzlenme oranı düşük olur.

  • İzleyici garantili yeni bir platform kurabilirler. İzlenmezse bize kitlesinler alıştık zaten.

  • herkes 10 yıl önce indirim alışveriş sitesi (trendyol morhipo markafoni türevleri) kuruyordu şimdi dizi izleme platformu kuruyorlar. O sitelerden yaşayan sadece trendyol kaldı.

  • Sadece TRT Çocuk ve TRT World kıymetli geldi bana şimdiye kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxetul -- 20 Mart 2021; 10:42:4 >
  • coolman06 C kullanıcısına yanıt
    TRT ülke içinde paralı olabilir mi zannetmiyorum okursa vergilerimiz niye var. Yurt dışınada sözde paralı olması beklenir. Sonuçta ülkenin dış politikasına yardımı dokunacak.
  • Çok efsane belgeselleri çizgi filmleri var evet. Tamam haber kısmı taraflı ama çok geniş ağları ve devamlı haber verme güçleri var.

    NTV, CnnTurk haber kanalı ama toplasan TRT Haber kadar zengin içeriği yok. Demek istediğim sadece haber değil gün içersinde çıkardığı konuklar, ülke çapında yurt dışına yapılan bağlantılar, bant dosyalar.

    Sondasında bazen Sözcü okuyarak dengelemek zorunda kalsan da ben çok memnunum. “Batıya doğru akan nehir” belgeseli eskidir ama izlemediyseniz izleyin.

    Benim şu aralar en sevdiğim “Savaşın Efsaneleri” ve “Türk okçuluğunun serüveni” .
  • Boranay B kullanıcısına yanıt
    Seçimle gelirken sadece kendisine oy vermiş 1 oyla atanan rektör bile var önceki hükümetlerde. Esasen sorunumuz kültürel hükümetle alakası yok bencede doğru noktayı sizde fark etmişiniz.

    Umarım nesil geçtikçe bunlar azalır.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Üretilen içerikler anladığım kadarı ile tamamen TRT’nin olmuyordu sonralarda TRT İzle’den kayboluyor, YouTube’a başkası yayınlıyor veya tamamen yok oluyor tekrarınıza vermiyor TRT sanırım bunun önüne geçilecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gun

    Üretilen içerikler anladığım kadarı ile tamamen TRT’nin olmuyordu sonralarda TRT İzle’den kayboluyor, YouTube’a başkası yayınlıyor veya tamamen yok oluyor tekrarınıza vermiyor TRT sanırım bunun önüne geçilecek.

    Dizi yapımcıları o yönde bir anlaşma yapıyorlardır.


    TV'de dizi izleme devri bundan 10 sonra iyice azalacaktır. Yeni nesil TV izlemiyor. Dizisi varsa ertesi gün internet ortamında reklamsız izliyor.


    Bence en büyük sorunumuz dizilerin reklamlarla beraber 3 saat olması. TRT ve diğer yapımcılar bunun önüne geçmeli bence.

  • ne zaman TRT ile ilgili haber görsem aklıma hep üstad Besim Tibuk gelir .

  • Yani propaganda araçlarını daha da geliştiriyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.