Şimdi Ara

TRT dijital platformları için çalışmalara başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mustafaaydemirr kullanıcısına yanıt

    Bütün platformlarda yayınlanıyorsa bu kadar çok izleyicisi varsa para basıyor olması gerek biz niye hala trtye para ödüyoruz o zaman?


    Gidin başkasını kandırın

  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi bu u dersin ve haksız degilsin ama simdi konu o değil konumuz trt kendi mobil platformunu kuruyor buna yorumunuz varsa yapın yoksa susun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • einhander kullanıcısına yanıt
    @Proprietor ayda ödediğin 10 kuruşla zengin oldular değil mi? Ya sabır!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaaydemirr

    Bu mesaj silindi.

    Bilinçaltın ne de güzel ele veriyor seni. Hayal dünyanda kudurmaya devam edebilirsin.

  • Naş naş kimin kudurduğu belli de ya sabır der susarım bilirim ki alime bir söz yeterliyken cahile bin söz yetersizdir 😱
    Ban

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    haşa ol denilince oluyor sanıyorsunuz herhalde?

  • TRT İzle ve TRT Dinle güzel iki platform.

  • ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 19 Mart 2021; 16:16:9 >
  • bende alınan trt payını helal etmiyorum haram zıkkım olsun

  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt

    Ahaha harika işleri neymiş? Kaliteli serileri bitirmek mi yoksa çarpıtılmış tarihle kılıç sallayarak kafa kesmek mi ya da büyükelçiye tokat atmak mı? Ha siz vasatlara harika diyor olabilirsiniz ,yurt dışında bir avuç aptal bu dizileri çok beğeniyor diyebilirsiniz(Ki Türklerin de Hint çöplüklerini izlediğini düşünürsek diyecek bir şey zaten yok) fakat bu çöp olduklarını değiştirmiyor. Çöp pazarlamakla kendimizle övüneceksek ben bu işte zaten yokum.


    Ayrıca Türk dizi sektörünün de Birol güven gibi zır cahil insanlara teslim edilmesine de bir o kadar ayar oluyorum. O kadar cahil ki,adam diziler çok uzun lafına kendisi de katılmıştı fakat cahilliğinden işte adam haftalık 2.5 saat olan diziyi aldı hafta içi her gün 1 saat olacak şekilde değiştirdi. Ben hiç bir şey anlamadım bu işten,şimdi dizi haftada 5 saat oldu. Sen uzatmış olmadın mı? Sen şimdi daha çok yayınlıyorsun diziyi.


    Bakın ben daha yeni Lost izledim her bölüm 40 dakika. Toplamda 121 bölüm mü ne var işte. 121*40=4840 dakika sürmüş bütün dizi. Hepimizin meşhur tokat sahnesiyle bildiği ve neo-osmanlı kafasındaki rezalet dizi olan payitahtla kıyaslayalım. 142 bölüm var ve her bölüm 140 dakika sürüyor. 142*140=19880 dakika=13.5 gün. Ben de dedim yazarlar da dedi Ahmet Mümtaz Taylan da dedi ULAN DİZİLER UZUN UZUN UZUN. Mini dizidir 140 dakika sürer hadi neyse de standart dizimiz 140 dakika sürüyor. Yahu 140 dakika boyunca ne anlatıyor olabilirsiniz? Geçen Hekimoğlu'nu izliyorum,kardeşim HOUSE dizisi 42 dakika sürüyor. Hekimoğlu 140 dakika. Dizinin bölümleri konusu her boku birebir arak zaten. Lan arak yapıyorsun bari uzunluğu da aynı kalsın. Kazanacağınız paraya tüküreyim ahlaksızlar zaten trt payıyla bir sürü vergi alıyorsunuz bir de utanmadan para dersiniz. . Hep tvye çıkıp ZAMAN ÇOK ÖNEMLİ diyen ahmaklar var,siberayı gördüm geçen afiş koymuş neymiş sosyal medyaya bağımlılık. E iyi de TV'ye olan bağımlılık ne olacak? Millet oturuyor 20:00'de TV başına 4 saat boyunca dizi var. Yahu filmlerimiz o kadar uzun değil,haberler 1 saat sürüyor. Bir tek filmimiz bile o kadar uzun değildir. Kaldı ki bu dizilerin anlattığı bir şey,hikaye,aksiyon falan hiç bir şey yok.


    90 dakika dizi uzunluğu bile yeri geldiğince uzun oluyordu ama sağolsun bütün Türk(!) dizi sektörü sektörün içine etti. Sektör kendi kendini mahvetti bir de çöp pazarladıkları için övünüyorlar. Ha pazarladıkları yerler de zaten neo-osmanlı kafasıyla aynı yapıda insanlar bulunduğu ülkeler. Ne bileyim Pakistan falan işte. Avrupada da Türkler dışında zaten kimse 140 dakika dizi izlemez.


    Bunları saydığımı geçtim,siz kendinizle bile alay eder seviyeye gelmişsiniz. Fetö pkk ağzını kime söylüyorsunuz? Bakın sağda solda sizin gibi ahmaklar "biz herkese terörist demiyoruz" diyorsunuz sonra da TRT gibi tırt bir platforma kötü dediğimiz için terörist ilan ediyorsunuz. Sizin aklınız nerelerde bilmiyorum. Temsil ettiğiniz politik bloğu çok güzel temsil ediyorsunuz. Hayal dünyanızda yaşamaya devam edebilirsiniz ama lütfen sizi de hayaller alemi olan Facebooka alalım. Orada size katılacak fetö ağzı olmayan bir sürü insanla karşılaşabilirsiniz.





  • Yıllardır sadece trt radyo3 dışında hiçbir yayınını izlemediğim halde katkı payı adı altında ne kadar paramızı aldı şu ana kadar hesabını yapmadım.


    TRT birşeyler yapacaksa önce adil ve tarafsız habercilikle işe başlasın.


    İktidarın borazanı olmuş bir kurum eminim ki halkın en azından yarısı tarafından haklı olarak izlenmemekte. Ama yok saydığı halkın yarısından katkı payını hiç sıkılmadan almakta.


    Aslında geçmişte de hep böyleydi. Yani davul kimdeyse tokmakta ondaydı. TRT genel müdürünü sen atarsan o da senin siyasal görüşüne göre hareket eder.


    Tıpkı Üniversite rektörleri gibi, hakim ve savcılar gibi, valiler gibi, emniyet müdürleri gibi, diyanet işleri başkanı gibi... vs. vs.


    En azından bundan önceki dönemlerde rektörler kısmen de olsa seçimle geliyordu göreve.


    Üniversiteler de kargaşa yaratıyormuş gerekçesiyle kaldırıldı seçimler.


    Ama padişahımızı seçerken sandığa gitmemiz kargaşayı bırak, bilakis demokrasinin gereği ve vatandaşlık görevimizmiş.





  • Bunun içinde ayrı vergi ödeyecek miyiz?

  • Milleten zorla (TRT payı, vergi vs.) aldıkları paraları bir yerlere akıtacaklar. Birilerini köşeden köşe yapacaklar desenize :) İyi iyi güzel...

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.