Şimdi Ara

Tropico 6 Türkçe yama isteği.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba çevirmen arkadaşlar Tropico serisi Türkçe yama olarak lanetli bir seridir çoğu yamacı bu güzelim oyunu çevireceğim diye yola çıkar ve yarısında bırak bari siz çevirin şu güzelim oyunu :)




  • +1903

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç bir oyuna benziyor. bi merak etmedim desem yalan olur.

  • Bir ara bir arkadaş vardı, kendi şirketinin reklamini yapmak için bu oyunu çeviriyorum ayağı yapıyordu, ahahahhah bide Discord üzerinden herkesin kisisel bilgilerini falan istiyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 10 Ocak 2021; 12:2:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver, yapıcam diyerek kaç konu açtılar hepsi gözümde başarısız. Bir konu açtılar kamuya umut verdiler bir mazeret buldular konu ya mazeretlerini yazdılar ya da yazmadılar. Ben google translate çevirerek oynadım kesinlikle ingilizce oyunları İngilizce haliyle oynamayacağım vaktimi verip çevirip oynayacağım o kadar Türkçe olmayan hiç bir oyuna da para vermek yerine cracked versionu oynayacağım. İş herkesi ilgilendirdiğinde konuyu bırakıyorsa gayet başarısız, sonuç var mı? Yok kimse bir ihtiyacını karşıladı mı? Hayır. O zaman yaptığı bağımsız hizmet oyundaki eksik ihtiyacı karşılamaya yönelik bir çalışma, oysa elimizde sonuç yokken konuyu açmanın değeri nedir ki?


    Şahsi olarak steam topluluğunda bu pazar payına değinerek editöre global formda sordum. Adamı kaçacak delik bırakmadan sorduğum soruda yazabileceği sektörde bizi görmediklerini ve süreçte yerelleştirme düşünmediklerini belirttiler.


    Farklı bir konudan daha söz edeyim oyunların çoğunluğu Rusya dilinde destek verirken crack yapımında, kullanımında değil bakın yapımında ve sadece oyun değil bir çok uygulamaya korsan üretimi konusunda öncü ulus Rusya varken, Türkiye mi oyunu cracked indirince pazar payları düşüyor bırakın şu işleri verilen ücret karşılığında ihtiyacımı karşılamayan bir oyunu oynamaya ne gerek var. Piyasada yeni çıkan oyunlara para ve destek veririm daha iyi, ticari boyutu ile yazanlar var peki zevkleri ne zaman özel bir kümeye aldınız siz? CDProject A++ oyunları Türkçe yaparken bunun ticari boyutunu düşünmedi mi? Bu anlayış yanlış. Siz Türkçe oyun çıkan firmalara odaklandığınız zaman pazar paylarını rekabette olan şirketler değerlendirir ve zorunlu olarak Türkiye ulusuna özel yerelleştirme yapılarak piyasaya oyunlar çıkmaya devam eder. Gidip Türkçe dil desteği olmayan oyunlara para verilmesine mantıklı bakmıyorum. Para verince onların pazar payının analizlerinde herhangi bir değişikliğe sebep olmadığınız gibi düşüncelerinde de uzun vadede değişikliklere gideceklerini sanmam. İş paraysa oluşturduğum mantık gayet mantıklı. Sevmediğim şirketin dikkatini çekeceksem rekabet ederim değil mi? Gayet açık, Türkiye'yi gören kurumsal ya da bağımsız her şirketin oyunları iyi veya kötü alacağım ve değerlendirmemi her zaman yazacağım benim belirlediğim sosyal sorumluluk bu hem kendi dilimin özgür kullanımını hem de pazarda rekabetçi bir izlenim gerçekleştiriyorum.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.