Şimdi Ara

Trendyol Yılın Son İndirim Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
16.339
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kandırıkçı Melike
  • murat can 2616 M kullanıcısına yanıt
    Benim de verdiler hocam, parayı son gününe kadar kullanmak istediler sanırım. Bizden 1 ay faizsiz kredi çekti adamlar resmen, ama uygun aldık gelsin de =)
  • Herhangi bir haksızlıkta thh ye başvurun ben başvurdum hakkınızı arayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldığım airdots kulaklık sahte cıktı iade ettim ama 50 tl lik çeki saatlik olarak yukleyip haber dahi vermediler. Tabiki farketmemisim ve çek iptal olmuş.kisaca kargoya git gel karımız oldu!!! Trendyoldan benim yolum geçmez artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucla 30 tl vermiş, onun dışında fiyatlarda pek bir şey yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 29 kasımda verdiğim daha kargoya bile verilmeyen siparişim var. hele bi onlar gelsin de.
  • Melike hanım 100/40 visa kampanyası kuponlarını neden yüklemediniz açıklar mısınız? Bu insanlar size nasıl güvenecek? Müşteri hizmetlerine yazıyorum, kontrol ediyorum diyor son sözü bu oluyor. İstersen akşama kadar bekle. Kaç tanesiyle görüştüysem hepsi aynı. Bu şekilde giderseniz siz de yok olup gidenlerden olursunuz daha öncekiler gibi. Lütfen gerekli yerlere iletin.
  • 29 Kasımda verdiğim sipariş 23 Aralık itibariyle halen gelmedi. 13 gündür oturduğum ilin başka bir ilçesinde rehin. Trendyoldan alışveriş yaparken 3-5-10 kere daha düşünün. Müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor. Kayıt oluşturulmuş o yüzden bir şey yapamıyorum diyor. Oluşturuldu da ona da bir haftadır dönüş yapan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #338795319 nolu siparişimi 26 kasımda vermişim. Halen tedarik aşamasında. Neredeyse 1 ay olacak ve ürünler doğum günü hediyesi olarak alınmıştı. Başka da diyecek söz yok.
  • Trendyol; göz yumulan replika ürünlerle, ayları bulan tedarik süreleri ve kargo firmalarıyla (özellikle ups) "bizim kargoları teslim etmeseniz de olur" şeklindeki anlaşmalarıyla Türkiyede e-ticareti yıllar öncesine götürdü.

    Çoğu kişinin Çin'den aldığı ürün, Trendyoldan önce geliyor.

    Böyle giderse seneye Kasım'da Trendyol diye bir şey kalmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cordarone -- 23 Aralık 2019; 15:30:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şuana kadar memnunum hiç bir sıkıntı yaşamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100’e tamamlansın diye eklediğim 1.90 tl’lik bir kitabı, diğer ürünleri iade ettiğim için geri gönderdim. Hesabıma 1 lira düşüp 90 kuruş kupon tanımlamışlar. Kuponu görmedim, mh’ye kartıma iade edin diyorum, kupon olarak tanımlandı diyor. Kim kupon istedi sizden kartıma iade edin diyorum, böyle bir iş akışı yok diyor. Tam bir hırsız mantığı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Firmanın iade sistemi iptal. Trendyoldan aldığım yanlış gönderilen bir ürünü iade etmek istiyorum ancak yurtiçi kargo saat 15:00 civarında gittiğimde trendyol kotası doldu yarın gelin dedi. Yarın ne olacağı belli değil. Kısacası iade yurtiçi ile çalıştıkları için bugün git, yarın gel olmuş. Kargo şirketi değiştirmediği sürece trendyoldan hiçbir şey almam artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 23 Aralık 2019; 16:49:50 >
  • Hades. H kullanıcısına yanıt
    Yurt içi ile alakalı bir durum değil, trendyol un kargo firmalarına gönderdiği bildirim bu şekilde. Aynı olay mng kargo şubesinde günlük 12 iade var denilmek suretiyle bizzat karşılaştım.
  • Ismi melike yerine Şehmuz olsaydı herkes bu kadar kibar kibar Şehmuz Bey...şöyle böyle mi derdi... Yoksa .... başka... başka ... şeyler mi derdi :D merak ettim... Gerçekten Melike mi, trendyol çalışanı mı, kimin nesi o da belli değil...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 23 Aralık 2019; 18:53:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ne adamsınız. Karı konuyu açıp bombayı bırakıyor.. Hiçbiriniz onun umrunda bile değilsiniz. Hiçbir sorusnuza cevap yazmıyor ama açtığı her konu aktif oluyor çünkü karı olmasından dolayı konusu bol mesaj alıyor.. Açan erkek olsaydı, sıfır mesajla konu kilit olurdu
  • KIMYACI08 kullanıcısına yanıt
    Hangi mağaza idi hocam? Ben 5899'a Iphone 11 alabilen nadir kerizlerdenim :) Nasa İletişim diye bir firmayı tanımış oldum. 28 Kasım'da sipariş verdim, bugün oldu hala yok. 20 Aralık tedariğin son günü deniyordu. Müşteri hizmetleri gerçekten sadece kopyala yapıştırdan başka bir işe yaramıyor. Bekleyin mutlaka gelecektir diyorlar. Ama para 1 aydır hesaplarında. Sözleşmeye baktım 30 gün hakları varmış tedarik için. Onun dolmasını bekliyorum. Trendyol'a bir daha giyim dışında yaklaşmam...
  • melike hanım insanların kandırmaya bıkmadın mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.