Şimdi Ara

Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz| (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.468
Cevap
97
Favori
374.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkishCoder kullanıcısına yanıt

    Hocam şimdi baktım SGK Payı bendede alınmış..SGK payı normal..Ama ferdi kaza yok..Size aradan ferdi kaza yapmış olabilirler..Sürprimde siz geç yaptırdığınızda yansır..Acaba yenileme gününden sonra mı yaptırdınız...

     Trafik Sigortası , Kasko , Plaka v.s |Soru,Sorun ve Görüşleriniz|
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Çok arada kaldığım sigortacının da fikir beyan edemediği bir durum oluştu. Arabalardan önceki araba 1, sonra üzerime aldığımdan 2 diye bahsedeceğim. 1. arabamı (yani hasarsızlık indirimi en üst dilimde olanı) sattım ama 2. aracıma trafik sigortası henüz 1 ay önce yaptırdığım için yeni araç almış gibi üst dilimden (4.basamak sanırım); aynı şekilde kasko da ilk araba alır gibi bir basamaktan yapılmıştı. Şimdi 1. Arabamı satınca ondaki en üst dilim hasarsızlığımı hem trafik sigortasında hem de kaskoda 2. arabama aktarmak istiyorum ama sigortacı kaskoyu iptal edip denememiz lazım; ama riskli olur belki aktarmaz daha yüksek çıkar dedi. Trafik sigortasında zaten iptal ve aktarım olmaz dedi. Hatta diğer arabanın indirim oranı onda kaldı, şu ankiyle yeni bir yol girmiş oldun dedi. Yani sittin sene ben ilk arabamdaki avantajlardan yararlanamayacak mıyım anlamadım. Bu durumda ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.




  • mert bbc kullanıcısına yanıt

    Hocam sigortacı değilim ama 3 tane arkadaşımın yaşadığı olayı anlatayım..2 tanesi arabayı sattı gidip yeni araba aldı ve zeyilname ile hakları yeni araca devroldu...3 sü trafik sigortası 7. Basamaktaydı..Gitti yeni ikinci araç aldı ve 2. aracında trafik sigortası 4. basamak olarak başladı..Sonra ilk aracını sattı 7. basamak hakkı 2. aldığı araca aktarıldı..Yani hepsi sigortacınızın yapacağı zeyilname ile olacaktır.. Ama eski aracı satıp yeni aracı almanız arasında uzun süre varsa ve o süreleri aştıysanız ona birşey diyemem...Bir ara bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam trafik sigortası için 2 yıl,kasko için 1 yıldı bu süre..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin1621 -- 24 Şubat 2024; 9:33:9 >
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt
    Benim sigortacı anlamıyor heralde. Arabayı kağıt üstünde satıp tekrar alın falan diyo. Bence de haklarımın aktarılabilmesi lazım ama bir bakacağız. Olmadı kasko ve trafik satmadan iptal edilebiliyosa edeceğim bu işi yaparım diyen sigortacı bulup ona yaptıracağım. Teşekkür ederim bilgiler için hocam.
  • SBM'den trafik sigortası teklifi alıyorum. Ordan verilen teklifleri acenteler yapmıyor. Arada baya fark çıkıyor.
  • merhabalar,

    geçen hafta sıfır araç aldım. bir kısmını vakıf katılımdan kredi çektim, şube müşteri temsilcisi kasko zorunlu koştu ve 22K teklif çıkarttı. bayii den teklif istedim onlar 12K çıkarttılar ama şube krediyi geçmek için poliçeyi yapmıştı. müşteri temsilcisi ile görüştüğümde almış olduğum teklife istinaden tekrar indirim isteyeceklerini söyledi ama hiçbirşey sunmadı. ben aynı zamanda bayii den de yaptım ve şuan çift kaskom var. şube bi türlü iptal etmiyor. şikayet yazdım kasko firması hdi katılım sigorta ile görüştüm yine de dönüş yok maalesef.

    kasko işini nasıl çözebilirim böyle bir durumda?

  • sarkat kullanıcısına yanıt
    İlk aracım demiş ggayet normal
  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum sigortam neti,naptınız ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 7 Mart 2024; 12:36:5 >
  • arkadaşlar 7. basamakta 4500 lira ödemem gerekirken 8200 lira fatura çıktı , sigortacı bayan herkeste böyle olduğunu şirketler tarafından ek teminat adı altında yüksek fiyat gösterildiğini söyledi ben de son gün olduğu için mecburen onay verdim , 8200 lira poliçe kesildi , bu herkeste böylemi , itiraz etsem mahkemeye gitsrm sonuç çıkar mı ?
  • Arkadaşlar, sigortam.net'ten kasko yaptirdigim aracımı sattım aynı gün ikinci el bir araç aldım.



    Sattiktan sonra musteri temsilcisi kasko ve sigortayi iptal edelim, yeni kaskoya hasarsizlik yansır dedi.



    Dediği gibi yaptım, trafigi yaptik indirimini aldık.



    Ancak kaskoda hasarsızlık gelmiyor. Sorun nedir acaba? Hasarsızlik da en üst kademedeydi
  • arkadaşlar trafik sigortasında en ucuz kaç tl çıkıyor? kaç taksit oluyor

  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Hasarsızlık basamağına, araç cinsine, hatta yaşadığınız ile göre fiyatlar değişkenlik gösteriyor, siz kaçıncı basamaktasınız? 6 Taksite kadar taksit imkanı sunan şirket mevcuttur hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 15 Mart 2024; 23:53:7 >
  • ikoylmz kullanıcısına yanıt
    Bende kredi çekerken banka kaskoyu zorunlu tuttu. En üst seviye hasarsızlığım vardı bankacı bunu sıfır olarak yapmış yüksek tutar çıktı . Bankacıya durumu izah ettim ancak O anda araba işlemleri tamamlansın diye ödedim. Bana görüşüp indirimi yansıtacaklarını söylediler. Nitekim 3 4 bin TL gibi bi indirim yaptı ancak yine de yapması gereken indirimi tam yapamadı. Dışardan aldığım tekliflerden daha yüksek tutar Ödemiş oldum. Bankacıyı arayıp anlattım görüşeceğim tekrar falan filan derlen kaldı öyle . Beni kaybetti bidaha o bankadan da kasko şirketinden de iş yapmam
  • sa arkadaşlar megane 3 2011 model aracım kullanimda olmadığı için sigortasını yenilememiştim. Şuanda sigortacilardan teklif aldığımda 17 bin 18 bin fiyatlar çıkıyor bunlar normal mi acaba geçen seferki sigortayı 6 bin tlden yaptırmıştım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DramaYoLLaRI

    sa arkadaşlar megane 3 2011 model aracım kullanimda olmadığı için sigortasını yenilememiştim. Şuanda sigortacilardan teklif aldığımda 17 bin 18 bin fiyatlar çıkıyor bunlar normal mi acaba geçen seferki sigortayı 6 bin tlden yaptırmıştım .

    yılbaşında arkadaşım ziraat bankası şubesine gidip türkiye sigortanın bazı kalemleri sildirip ve indirimler ile 6K ya yeniletmişti, sorabilirsin derim.

  • ikoylmz kullanıcısına yanıt

    Bankalarda yapıldığını bilmiyordum. Pazartesi açık olursa gidip bir sorayım teşekkürler.

  • DramaYoLLaRI D kullanıcısına yanıt
    Hasarınız yoksa normal değil hocam, gecikme zammı en fazla %50 eklenebilmektedir.
  • SigortaTower kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba bizim evde araba babama ait kendisi yaşlı ve sağlık sorunları sebebiyle pek dışarı çıkamıyor. Kasko, trafik bugüne kadar hep kendisi üzerine yaptırdık. Fakat arabayı ben sürdüğümden biraz araştrıdım kaza durumunda kasko sahibi sürmediğinde sanırım kesinti falan oluyormuş. İkinci sürücü olarak kendimi kaskoya ekletmem gerekiyormuş. Böyle bir durum var mı?

  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Kaskoda sürücü muafiyeti yoksa böyle bir durum söz konusu değildir hocam. Sürücü muafiyeti, müşteri isteği ile eklenmektedir. Standart genişletilmiş kaskoda böyle bir muafiyet olması söz konusu değildir.
  • DramaYoLLaRI D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımıza 14bintl bandı fiyat sunulmuştur.
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.