Şimdi Ara

TRAFİK KAZASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze merhaba yaşadığım bir trafik kazası hakkında size danışmak istiyorum. 2 gün önce kendi dükkan motorumuzla benim üstüme kayıtlı olan motorla kaza geçirdim. Kazada araba bana çarptı paylaşacağım linkteki grafik şekilde aynı sokakta yaşandı https://hizliresim.com/5iz5qk5 . Sonra ben düştüm bileğimde ağrıyla kalktım ve motordada baya bir hasar vardı polis çağırmadık çarpan kişi beni hastanenin aciline götürdü. Acilde bana trafik kazasımı yoksa kendinmi düştün diye sordu. Bende o anlık panikle kendimdede suç olabileceğini düşünerek kendim motordan düştüm dedim. Röntgen çekildi ve sol el bileğimin kırıldığı tespit edildi. Karakola gidip ifade vermem istendi karakoldada aynı şeyi söyledim kendim düştüm diye. Sonradan pişman oldum el bileğim kırıldı neredeyse 1 ay çalışamıyacağım ve motordada ağır hasar vardı o günden sonra çarpan ne aradı ne sordu. Sizce bu durumda ne yapmalıyım polise verdiğim ifadeyi değiştirebilirmiyim kamera görüntülerini alarak. Bendede suç varmı sizce ? Yardımcı olursanız sevinirim.








  • Geçmiş olsun aracın geldiği yolda dur ya da üçgen levhası yoksa siz suçlusunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz suclusunuz ama bu yalan soylemenizi gerektirmez. Sgk ya basvurup is goremez raporu alip ucretinizi sgk dan alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt

    Haritalardan baktım sokak görüntüsüne dediğiniz gibi levha yok.

  • Suçlusun arkadaşım . Cezanı çek !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşdeğerli kavşaklarda sağdan gelen araçlara ilk geçiş hakkını vermemekle siz asli, diğer sürücü de kavşaklara yaklaşırken hızını azaltmamakla tali olarak kusurlu.


    Yaralamalı trafik kazalarında 112 aranarak hem polis hem ambulans desteği almamakla her iki sürücü de hatalı.


    Hastaneye gittiğinizde de (gerçeğe aykırı) yalan beyanda bulunmuşsunuz bu da ayrıca tck kapsamında suç teşkil eder.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 13 Ağustos 2023; 12:33:58 >
  • Öncelikle panik haliyle veya karşı tarafla kötü olmamak adına yanlış ifade vermeniz hak talep etmenize engel değildir. Failin öğrenilmesinden itibaren 6 ay içinde ifadenizi değiştirip şikayette bulunma hakkınız vardır. Elinizde kamera kaydı veya varsa tanığınız kişilerin ifadeleriyle haklılılık oranı alınabilir. Alınan haklılık oranına göre bedeni hasarınız ve maddi hasarınız için karşı aracın sigortasından talepte bulunabilirsiniz.

  • saliha çözüm S kullanıcısına yanıt

    bu reklama girmiyor mu? bilgi veriyorum ayagina kendi sayfanin reklamini vermeyi reklam niteliginden ayiran nedir? Baroya mi sikayet edebiliyoruz?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 2 Eylül 2023; 19:48:51 >
  • Aynı statüdeki yollarda aksine bir işaret yoksa sağdan gelen aracın önceliği vardır.Suçlu motorsiklet kullanan kişi.Geçmiş olsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.