Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
17
Favori
78.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • indirimden oyunu dün aldım arkadaşlar yalnız bit türlü oyun açılmıyor problem nedir çözemedim play tuşuna bastıktan sonra hiç bir hareket yok
  • Fosilleşmiş ilk mesaj değiştirildi, başlık güncellendi, banner ve steam linki eklendi.
  • Canlanmalı buralar yineden
  • Merhaba arkadaslar,

    Oyuna yeni basladim ama eksikligini oldukca fazla hissettigim bir ozellik var. Umarim bir yolu vardir ya da Mod yapilmistir...

    Item karsilastirmasi yapabiliyor muyuz ayni D3 de oldugu gibi?

    Yani atiyorum elimde bir sword war diyelim, cantamdaki sword ile degistirirsem hangi ozelliklerim artar ya da azalir bunu otomatik olarak gorebilir miyim? "Stat changes if equipped" ozelliginden bahsediyorum..

    Tesekkurler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fearless

    Merhaba arkadaslar,

    Oyuna yeni basladim ama eksikligini oldukca fazla hissettigim bir ozellik var. Umarim bir yolu vardir ya da Mod yapilmistir...

    Item karsilastirmasi yapabiliyor muyuz ayni D3 de oldugu gibi?

    Yani atiyorum elimde bir sword war diyelim, cantamdaki sword ile degistirirsem hangi ozelliklerim artar ya da azalir bunu otomatik olarak gorebilir miyim? "Stat changes if equipped" ozelliginden bahsediyorum..

    Tesekkurler..

    Steam atölyesin'de buna benzer şeyler var. Şiddetle tavsiyem "synergiesmod"
  • Endorfinli Melankolik kullanıcısına yanıt
    Şu an işte olduğum için bakamıyorum ama yukarda belirttiğim özellik bu modda var mı acaba?
  • Mage build önerirmisiniz şuand iyi gidiyor ama ilerde ne olur bilmiyorum
  • Robotlu muhendise basladim. Ama istedigim itemleri bulamadim dogru durust.

    Yoketme islerini robotlara yaptirdigim icin kalkan ve kilic kullaniyorum. Tavsiye ederim.

    Ayrica patlayan orumcekleri efektif kulkanmak icin kalabaligin icine dogru ilerleyip geri cekilirseniz bir yere toplaniyorlar kovalamak icin. Orumcekleri saldiginizda bazen ikinci kez orumcek atmak zorunda kalmiyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 19 Şubat 2017; 14:14:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torchlight 2 oyununda sürekli oyunda 2dk sonra kopma oluyor internetlerde hiçbir sıkıntı yok sizdede oluyormu torchlight sunucularında sıkıntı var o kesin?
  • outlander için full dex dps gittiğim için tek yiyorum. yeni açanlar elemantary armora dikkat etsin. gökten yeşil zembil yağdıran şey çok iyi. poison damage gidin
  • Poe ve Grim Dawn gibi oyunlarda yüzlerce saati devirdiğim halde şu oyunu senelerdir bir türlü son bölümlere kadar oynayamadım. Orijinal olarak almıştı seneler önce, dönem dönem bir heves kuruyorum yirminci seviyelerde bırakıyorum. Kötü de bir oyun değil aslında ama cell-shade grafik yapısı ve olmayan vuruş hissi bunda etkili oluyor sanırım. Bugün tekrar başlayayım diyorum. Sizin en keyif aldığınız sınıf hangisiydi? Pcde güzel modları var bu arada steam atölyesine bir göz atın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Poe ve Grim Dawn gibi oyunlarda yüzlerce saati devirdiğim halde şu oyunu senelerdir bir türlü son bölümlere kadar oynayamadım. Orijinal olarak almıştı seneler önce, dönem dönem bir heves kuruyorum yirminci seviyelerde bırakıyorum. Kötü de bir oyun değil aslında ama cell-shade grafik yapısı ve olmayan vuruş hissi bunda etkili oluyor sanırım. Bugün tekrar başlayayım diyorum. Sizin en keyif aldığınız sınıf hangisiydi? Pcde güzel modları var bu arada steam atölyesine bir göz atın.
    co-op varsa beraber başlayabiliriz aslında, bende oynamak istiyorum bir süredir
  • Bu oyunu 200 küsür saat oynadım diye bazı arkadaşlarım bana " işin gücün yokmu casual bir oyuna bu kadar saat harcıyorsun..." demişlerdi. Halbu ki Torchlght 2 konusunda beni ilk etkileyen şey oyunlara müzik yapan çok saygıdeğer abimiz Matt Uelmen oldu. Bu adamın yaptığı müzikler resmen hipnotize ediyor beni, moda giriyorum.

    Bu arada 100 level outlander ve 98 level embermage karakterim var. Olur da oynamak isteyen olursa özel mesaj ile steam linki atsın eklerim.
  • En az 5 sene önce bir indirim zamanı aldığım ama 1 saat oynadıktan sonra pek bakmadığım bir oyuna karantina günlerinde bakayım diyince resmen gömüldüm içine. Vuruş hissini takmayabilirseniz gayet iyiymiş oyun. Act 3 ün sonuna kadar gelmek üzereyim bugün yarın biter herhalde.
  • epicte ücretsiz bugün .Acayip güzelmiş konu canlanır bence gören gelir:D
  • Oyunu çıkışından neredeyse 10 sene sonra bitirdim ilk defa. 50 levelda ilk zorluk bitti, map odasına girip bir de map döndüm. Path of Exile'ın map sisteminin Torchlight 2'den apartma olduğunu görünce yaşadığım şaşkınlık oyuna olan saygımı arttırdı. Berserker açtım ancak pişmanım. Life ne defans sıkınıtısı çekmesi, buna rağmen rakiplerin ortasına dalmak zorunda kalması sebebiyle sık sık öldüm. Keşke Outlander açsaydım diyorum şimdi. Neyse artık, map mevzusu elbette keyifli ama new game plus oynamanın mantığı var mı? Yoksa map odasında mı takılayım?

  • yıllar sonra bende sıkıntıdan oynayayım dedim ama takıldığım bir yer var

    embermage ile oynuyorum şuan ice gidiyorum ama fire bir staff ice bir staffdan fazla vuruyor bu konu çok saçma geldi

    dps olarak yüksek ama sonuçta ice dmg vuran bir skill fire bir staffla nasıl daha fazla vurabilir

  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.