Şimdi Ara

Torchlight II (2012) [ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.578
Cevap
17
Favori
78.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • Oyunda hile var diyorlar oyun ne durumda oynanabilinir mi.Diablo grim dawn ve bu oyun arasında gidip geliyorum 3 arkadaş olarak başlıcaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hopelesscase

    Oyunda hile var diyorlar oyun ne durumda oynanabilinir mi.Diablo grim dawn ve bu oyun arasında gidip geliyorum 3 arkadaş olarak başlıcaz.

    Steam üzerinden oynuyorum yeni başladık sayılır. Hile kullanılabilir console aktif edilerek ama charactar status'e girdiğinizda hile yaptığınızı belirten bir işaret oluyor. Anlayacağınız hileci diye anılıyorsunuz. Gerek yok kullanmaya bence. Yeni yeni alıştım oyuna ve gerçekten zevkli. embermage kasmıştım yeniden kasacağım. frozen build yapmayı planlıyorum. oynayacak ya da tecrübeli arkadaşlar varsa ekleyebilirler.
    Steam ID: montee3 veya monte olarak aratabilirsiniz.
  • oyuna yeni başladım berserker karakteriyle.Neler önerirsiniz bana?
  • Bütün savunma skillerine aban berserker engineer kadar sağlam değil veteran ve üstünde kodumu oturtuyorlar... Statları 2 str 3 dex şeklinde ver vite verme. DragonRift setinden 4 parça toplarsan %20 Health Stolen ile kendini sağlama alırsın. Ölüp ölüp dirilmekten sıkılıp Alt F4 çekmek ya da sinirlenip karakterini silmek istemiyorsan Elite'de oynama. Skillere girmiyorum o nasıl bir karakter yaratmak istediğine bağlı ama dediğim gibi savunma skillerinden ödün verme. Merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xLordRealx

    Bütün savunma skillerine aban berserker engineer kadar sağlam değil veteran ve üstünde kodumu oturtuyorlar... Statları 2 str 3 dex şeklinde ver vite verme. DragonRift setinden 4 parça toplarsan %20 Health Stolen ile kendini sağlama alırsın. Ölüp ölüp dirilmekten sıkılıp Alt F4 çekmek ya da sinirlenip karakterini silmek istemiyorsan Elite'de oynama. Skillere girmiyorum o nasıl bir karakter yaratmak istediğine bağlı ama dediğim gibi savunma skillerinden ödün verme. Merak ettiğin bir şey olursa sorabilirsin.

    daha karakteri açmadım aslında sizce bu oyunda en çok hangi karakterle sararım oyuna.İlk kez hack and slash oynuyacam sıkılmak istemiyorum.En eğlenceli ve kolay karakter hangisi olur bana?
  • Her karakter eğlencelidir oynayacağın bütün karakterlerden zevk alacağını düşünüyorum. İlk kez oynuyorsan Engineer tavsiye ederim oyundaki en sağlam karakterdir Healing Bot ve Forcefield'a abandın mı sırtın yere gelmez pasiflere de yüklenirsin iyice..
  • oyunu beraber oynamak isteyen arkadaşlar: goksukara1
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    merhaba oyunu arkadaşımla oynuyorum birbirine item gönderme nasıl oluyor ya da poison ve ya mana göndermek için ne yapmak gerekiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahlasya

    merhaba oyunu arkadaşımla oynuyorum birbirine item gönderme nasıl oluyor ya da poison ve ya mana göndermek için ne yapmak gerekiyor?

    Arkadaşına trade atıyorsun avatarının üstüne gel.
  • Birkaç sorum olacak öncelikle.Arkadaşlarımla oynamak istiyorum ben oyunu satın almıştım. Onlar oyunu internetten indirse hamachi vs. yardımıyla oynayabilir miyiz birlikte?

    Ayrıca Mapworks ve New Game+ modları geldi fakat devam edesim yok tek oynamak sıkıcı.
    Eğer beraber oynamak isteyen arkadaş varsa en baştan yada kaldığı yerden ekleyebilir.
    Najerin tl2 ve steam id de aynı.
  • Abyss kullanıcısına yanıt
    Evet hamachi veya tunngle ile oynayabilirsiniz.
  • çevremde oynayan olmadığı için tek başına oynuyorum bir süredir.
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198160920213 eklerseniz beraber gireriz
  • Oyun şu an %80 indirime girmiş fiyatı 6.20 lira. Almayan kalmasın.
  • oyunu satın aldım akşam başlayacam oynamaya sıfırdan eşlik etmek isteyen varsa pm beklerim steam ıd'yi yollarım ordan
  • Oyundan ses gelmiyor arkadaşlar ne gibi bir problem olabilir?
  • Aynı sayfanın başındaki mesaj 2013 te atılmış, sonundaki mesaj 2015. Bu oyun neden hiç hak ettiği değeri görmedi?
  • oynayan varsa pm atsın beraber takılalım arkadaşlar
  • Arkadaşlar kullandığımız itemle skilin uyumlu olması gerekiyor mu? Misal elimde pysical damageli yada fire- pysical bir sword var. Skill ise poison damage yazıyor. Silahı poison yaparsak mı etkili oluyoruz yoksa farketmiyor mu. Yani item ve skill seçiminde neye dikkat etmeliyiz ?
    Birde single oynarken geçtiğim yerleri tekrar oynayım biraz item yapayım dedim. Harita tertemiz. Oyundan çıkıp girsem bile aynı. O yaratiklar tekrar nasıl spawn olacak ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanabeyli -- 26 Mart 2015; 10:16:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu online sıkıntısız oynuyordum ve 2 gündür online giremiyorum idim ve sifremi kabul etmiyor siteye yolluyor steamdan onaylamaya calısıyorum kabul etmiyor var mı çözüm bilen yardım edebilecek birisi?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.