Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.076
Cevap
48
Favori
135.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Axeque

    Ne iğrenç bir oyun arkadaş bu habire görevler kendini tekrar ediyor.
    Vallahi ben de anlamadım. 30 level olduktan sonra yaptığın görevleri tekrar yaptırıyor, sıkıldım valla şuan 305 skor oldum ama görevleri tekrar edince oyundan sıkılıyor insan. Bir de kontrol noktaları o kadar çabuk düşüyor ki, tekrar gidip almak istemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    tavsiyem güncel NY paketini almanız. görevlerin tekrarı ile iyi item düşürmek hedef. aslında oyun end-game olarak bundan ibaret. global diffilculty arttırırsanız (heroic) her şey daha zor oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkank35 -- 1 Ağustos 2020; 7:36:54 >
  • PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    Sürekli heroic zorluk derecesinde görevlere girmen lazım.Hoşuna giden itemlere de craft sistemi ile critical hit ya da başka özellikler ekleyerek karakterini iyi bir seviyeye çıkartabilirsin.
  • Oyunda bayağıdır aktif değildim görevlere de girmiyordum.Girdiğim zaman da Conflict yapıp çıkıyordum.Bugün heroic zorluk derecesinde rastgele bir göreve girdim.Görevi bitirdik sonra takım kaptanı tekrar aynı görevi başlattı.Bende çıkmadım görevden ve iyi ki çıkmamışım sonunda Lady Death düştü :) İşin garibi bu düşmeden birkaç dakika önce elemanlar ingilizce Lady Death muhabbeti yapıyordu.İçimden dedim kesin düşecek heralde :)
  • o itemi paylasmis da olabilirler
  • gurkank35 G kullanıcısına yanıt
    Yok bir tane boss öldürdükten sonra kırmızı renk yandı yani kimse paylaşmadı.Oradan düştü.
  • Elimde standart edition var uplayden aldım epicden ny dlcsi alsam sıkıntı olur mu daha önce epicden breakpoint almıştım uplayimi tanıyor epic

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz.

    nerden alırsan al dönüp dolaşıp uplay'ine yükleniyor zaten...
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Eyvallah yanıt için teşekkür ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu gökdelen modu ne zaman geliyo yahu gelsede oynasak artık yav.
  • Gökdelen modu neler getirecek? Oyun gerçekten sıktı sadece pvp yapabileceğimiz bir harita gelse keşke.Conflict'e girmeye çalışıyorum oyuncu bulunamıyor bu saatte dark zone'a giriyorum pvp yok.The Division 1 daha iyiydi pvp yönünden.Zaten görev olayı sıkıcı aynı görevi bir çok kez yapmanın bir mantığı yok.İdeal seti oluşturdum çünkü mantığı kalmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 9 Ağustos 2020; 13:25:33 >
  • Lady Death silahı pvp'de işe yaramıyor malesef hem mermi sayısı az hem şarjörü tekrar doldurması çok yavaş.Eagle Bearer silahına sahip birisi resmen biçiyor beni.Bu pvp olayı gerçekten dengesiz 1.7 milyon armora rağmen bu silaha sahip olanlar şarjörün yarısıyla bile indiriyor.

  • eagle güzeldir ama buffları daha da güzeldir kendisinin
  • hala mı bu silah meta

    10 ay önce de metaydı


    ubinin oyunu iplemediğinin dlc ile "keriz" avına çıktığının kanıtı resmen




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 10 Ağustos 2020; 7:11:54 >
  • Eagle Bearer Egzotik AR eskisi kadar güçlü değil yukarıda paylaşılan video silahın meta olduğu ve nerflenmeden önceki zamanlara ait oyunun eski sürümlerinden birisi,o dönem on the rope,bloodsucker ve reinforcer chem launcherın meta olduğu dönemlerdi.Oyun şu anda çok farklı uzun süredir girmeyenler yada oynamayanlar halen Eagle'ın yada Gunplayin PvP meta olduğunu düşünebilir.Eagle'ın buffları oynaması bilindiği takdirde halen iş görüyor ama PvP de denge adına yaptıkları dengesizlikler yüzünden meta sürekli değişti.Bir ara herkeste stinger hive ve jammer vardı,bir süre sonra bunun yerini pyro build aldı.Son güncellemelerle bunlar nerflendiği için son eklenen tank build ve support healer buildlerle doğru oynayan bir ekibi düşürmek artık oldukça zor,bu oyunda solo PvP sadece farmer dediğimiz PvE oyuncularına karşı yapılabilir.Biraz PvP deneyimi olan herkes karşıda ister Eagle olsun istersede başka silah counter yapabilecek buildler artan Time To Kill süresi sayesinde mevcutlar.Son güncellemelerle birlikte yeni gelen gearsetlerde bazı düzenlemeler yapıldı.Pistol hasarlarında düşüş,fire PvP hasarında düzenleme ve booster hive'in çalışma şeklini değiştirdiler.PvP halen dengesiz ama oyuncuların düşme süreleri eskisine oranlar arttı.Böylece yukarıdaki videodaki gibi bir PvP oynanışı artık yok.




  • Herkese merhaba.
    Oyunu yaklaşık 1 sene önce aldım ama bir türlü oturup oynayamadım. Şimdi 1 haftadır oynuyorum ve 30 level oldum. Halen oyun hakkında anlayamadığım bir çok konu var. Single Player görevlerini anlıyorum, şuraya git, şunu öldür, şunu onar, şunu yap bunu yap ile bitiyor bu görevler. Anlayamadığım nokta 800, 900 level insanlar geliyor benim yanıma. Ben bir boss ile 10 dk çatışırken adam 10 saniyede öldürüyor gidiyor. Sorularım şunlar:
    1-) Ben nasıl yüksek levellere geçebilirim? 80 saat oynayıp 30 levele zor geldiysem 900 level adam kaç saat oynadı?
    2-) Bazı görevlerden ve satıcılardan gear parçaları alıyorum. Bunları eşyalarıma yerleştiremiyorum. Bu konu hakkında bir rehber varmı?
    3-) Silah güncellemeleri için bütün blue printleri topladım ama izlediğim videolarda benim görmediğim bir çok silah var. Bu silahları nasıl açacağım?
    4-) Silah ve eklenti craft masalarında benden istenen ve hiç görmediğim materyallar var. Sanırım pempe ve altın renginde bunlar. Nasıl bulacağım?
    5-) Haritadaki tüm bölgeleri açtım, tüm yan görevleri yaptım. 30 level olunca sanırım aynı görevler tekrar ama daha zor olarak aktif oldu. Bunu anlıyorum ama ben oralardaki düşmanları alt edecek kadar kendimi güçlendiremediğim için hemen ölüyorum. Dark zonlarda ise hayatta kalmam mucize. Ne yapmam gerekiyor?
    6-) Bazı binalara hiçbir şekilde çıkılmıyor. ancak haritada o binada bazı materyallar olduğu görünüyor. 1 saat uğraşıp hiçbir şekilde girişlerini bulamadığım binalar var. Bunun için basit bir yöntem varmı?
    7-) Dron gibi cihazlarımın bütün özelliklerini SHD ile açıyorum ama eklentilerini bulamıyorum. Mesela dronun makinalısı 10 levelde kalıyor, ben 30 level olmuşum. Mantıken bir şekilde bununda yükseltilmesi gerekiyor. Satıcılardan dron parçası bulamıyorum. Blue printlerden çıkmıyor. Nerden çıkacak bu eklentiler?
    8-) Son olarak Tier1; Tier2, Tier3, Tier4, Tier5 gibi zorluklar varmış. Ben şuan hangi Tier'deyim? Bunu nasıl öğreneceğim? Öğrensem bile ne işime yarayacak?
    Eğer bir insan evladı bu sorularıma yanıt verirse ondan Allah razı olsun derim. Hatta bütün bu sorunlarımın cevabını alacağım bir video yada yazı varsa direk onun linkini verirseniz sizi de zahmete sokmadan kendim bulabilirim. Ben çok araştırdım ama böyle açıklamalar yapan bir site göremedim.
    Saygılar.




  • Leiurus L kullanıcısına yanıt
    1) 30 level üzerine warlords of new york ek paketini alarak karakterinizi 40 levela çıkararak, ek paket görevlerini tamamlayıp, saat levelına dönüyorsunuz. Ardından her 700.000 xp puanında bir saat levelı alarak karakterinizin progressine devam ediyorsunuz.Oynanan zorluk ve zamana göre aldığınız xp puanlarını arttırarak saat levelinizi de kısa sürede arttırabiliyorsunuz.

    2) Gear parçaları dediğiniz sanırım gear modları kastediyorsunuz. Inventory ekranında seçili olan gear'ınızda F tuşuna basarak mod ekleme seçeneğini görebilirsiniz. Tabi bunun için öncelikle kuşandığınız gear'ınızın boş mod slotu olması gerekir. (Damage=kırmızı, defance=mavi, skill=sarı renkler olarak görülür.

    3) Crafting stationa giderek (base of operations'da biri içerde biri dışarda olmak üzere iki tane bulunmakta) hangi blueprintleri elde ettiğinizi ve ne yapabildiğinizi görebilirsiniz. Bunun haricinde temin edilmesi zor olan exotic silahlar için özel görevler bulunmaktadır. Exotic silah alabilmek için youtube üzerinden how to get all exotic weapons in division 2 gibi anahtar kelimeler yazarak, rehberleri izleyebilirsiniz.

    4) Haritayı açtığınızda dikkat ederseniz component, food, water gibi simgeler göreceksiniz. Açık dünyada gezdiğiniz müddetçe muhakkak içerisinde bu çeşit crafting material olan sandıklar ve kutular lootlayabilirsiniz. Bunun haricinde işinize yarayacağını düşünmediğiniz silah ve gearlardan destroy junk seçeneği ile de elde edebilirsiniz.

    5) Öncelikle 30 level olarak yapmanız gereken şey, tier 5 harita seviyesine ulaşmanız olacak (tier 5 haritaya nasıl ulaşılacağını bu konu başlığı içerisinde detaylı anlatmıştım). Tier 5'de maksimum gear scorunuz 515 olabiliyor. Bu vakitten sonra elinizde ek paket yoksa, yapabileceğiniz tek şey oynama stilinize göre kuşanmış olduğunuz gear ve silahların attributes dediğimiz özelliklerini maksimum seviyesine getirmeye çalışmak olacaktır. Dark zonelar malesef tek oyunucu için fazla dikkat etmesi gereken alanlardır. Dark zone'dan düşürebileceğiniz gear muhakkak daha iyi niteliklere sahip olabilir, ancak 40 level oyuncularla aynı haritada pvp oynadığınızı unutmamak gerekir (oyun ne kadar sizi onların levelına orantılıyor olsa da dezavantajlı olacaksınız).

    6) Açık dünya üzerinde girilebilen binalar olduğu gibi, tasarım olarak açık dünyanın kasfetini vermek üzere sadece dış görünüşü mevcut olan yapılarda var. Harita üzerinde o bina üzerinde materyal görülüyorsa, o binanın içerisine girmekten ziyade etrafında bulunan sandıklarda materyal bulunduğu anlamına gelmektedir. Bazı shd techler ve gizli sandıklar için binalara girildiği doğrudur. Ufak bir tüyo olarak eğer oyun bir yerden CTRL tuşunu kullanarak tırmanmanızı istiyorsa, genellikle o yerlerde sarı muşamba oluyor.

    7) 2 numaralı maddede bahsettiğim oyunda gear modlar gibi skill modlarda bulunuyor. Bunları yine skillinizin üzerine gelerek F tuşu ile attach ekranına erişim sağlayarak ekleyebiliyorsunuz. Haritada günlük olarak loot yerleri değişir. Haritayı açtığınızda R tuşu ile hangi bölgeden ve görevden hangi çeşit loot düşebileceğini görebilirsiniz.

    8) Tier atladıkça düşürdüğünüz loot kalitesi artar ve daha güçlü olursunuz o yüzden fresh 30 level olmuş arkadaşların hepsine tavsiyem bir an önce tier 5 haritasına geçerek, buildlerini ondan sonra dizmeye başlamaları olacaktır. Tier seviyesi haritayı açtığınızda sağ üst köşede yazar. Eğer tier 1'e geçmediyseniz hiçbirşey yazmaz. Haritada tierlerin nasıl geçileceği ile ilgili önceki sayfalarda detaylı bir yazım mevcut.

    Allah hepimizden razı olsun. Oyun ilk başta biraz kompleks gelebilir doğrudur. Ancak ingilizceniz de varsa internet üzerinde ganimet niteliğinde bilgi mevcuttur. Eğer oyun sizi çok cezbettiyse de ek paketi alarak maceraya devam etmenizi öneririm ama şunu mutlaka belirtmeliyim. Bu oyun shoot and loot oyunudur. Yani aynı bölümleri ve görevleri sürekli daha iyi loot bulabilmek için yapmaya hazır olmalısınız.

    Herkese iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gregar -- 14 Ağustos 2020; 19:38:49 >




  • Gregar kullanıcısına yanıt
    Tekrardan Allah Razı Olsun sizden. Şimdi herşeyi daha net anladım. Önceki mesajlarınızı da bulup okuyacağım. Çok teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gregar

    Merhaba, Oyun için geçen sene bugüne dek çıkarılmış olan eklentiler olarak geliyor. Herkes için ücretsiz, year one pass sahipleri için bir hafta önceden erişime sunulmuştur. Oyunun birinci yılında çıkarılmış olan tüm eklentiler, tier 5 haritasında bulunmaktadır. O yüzden oyunu yeni alan arkadaşlara tavsiyem bir an önce tier 5 haritasına ulaşmalarıdır. Haritada tier yükseldiği zaman bir daha geriye dönmez. Tier-5'e ulaşmak için yapmanız gereken şöyle sıralanabilir.

    Tier-1
    - Level 30 olmalısınız.
    - 3 adet stronghold görevlerini tamamlamalısınız.
    - Quartermaster'dan class seçmelisiniz.

    Bu noktadan sonra Black Tusk denilen diğer factionlardan daha güçlü bir grup tüm haritayı ele geçirecek ve tüm görev yerleri invaded olarak Black Tusk tarafından alınmış olacak.

    Tier-2
    - Grand Washington Hotel görevini tamamlamalısınız.
    - Jefferson Trade Center görevini tamamlamalısınız.
    - District Union Arena Stronghold görevini tamamlamalısınız.
    - Gear Score puanınız minimum 275 olmalıdır.

    Tier-3
    - Air & Space Museum görevini tamamlamalısınız.
    - Space Administration görevini tamamlamalısınız.
    - Capitol Building stronghold görevini tamamlamlısınız.
    - Gear Score puanınız minimum 325 olmalıdır.

    Tier-4
    - Potomac Event Center görevini tamamlamalısınız.
    - Federal Emergency Bunker görevini tamamlamalısınız.
    - Roosevelt Island Stronghold görevini tamamlamalısınız.
    - Gear Score puanınız minimum 375 olmalıdır.

    Tier-5
    - Tidal Basin stronghold görevini tamamlamalısınız.
    - Gear Score puanınız minimum 425 olmalıdır.

    Tier-5'e ulaştıktan sonra haftalık invasionlar ve hard ve challenge zorluk seviyeleri açılıyor. İyi oyunlar.
    İşte aradığım buydu. Teşekkürler




  • mask hunterlerinden washington control pointte random çıkan hunteri bir türlü avlayamadım adama bir iki sıkıyorum adam kayboluyor günlerdir bu adamla uğraşıyorum böyle saçmalık olmaz, adam kaçtıktan sonra nasıl avlayacam, bir kere kaçarken iki mermi salladım adam dan parça düştü ama öldümü ölmedimi anlamadım, mask düşmedi. ne yapacağım
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.