Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.078
Cevap
49
Favori
135.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kontrol noktalarını ele geçirirken zorluk seviyesini nasıl ayarlıyoruz? Hep normal de sinir olmaya başladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal haritada her kontorl pointin yanındaki (terrotiy control vb.) görevleri yaparak yükseltebilirsin, ha ben bunlarla uğraşmam diyosan haritanı heroic al bütün cp hepsi direk lvl 4 olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cybrtrk

    normal haritada her kontorl pointin yanındaki (terrotiy control vb.) görevleri yaparak yükseltebilirsin, ha ben bunlarla uğraşmam diyosan haritanı heroic al bütün cp hepsi direk lvl 4 olur.
    haritayı nasıl heroic yapıyoruz?
  • Haritayı açıp Global Settings'e tıklayın.Sonra Global Difficulty'e girin ve zorluk derecesini seçip Confirm tuşuna basın tüm haritadaki aktivitelerin hepsi Heroic zorluk seviyesinde olur.

    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 24 Ağustos 2020; 21:40:17 >
  • comm kullanıcısına yanıt
    Vallahi teşekkür ederim. Bugün diğer yanındaki bağlantılı olan yerleri aldım ve 4 yaptım seviyeyi acayip zor oldu. Kontrol noktasını almak çok uğraştırdı. Ama böyle direkt ayarlamak güzel bundan sonra böyle yapayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 25 Ağustos 2020; 0:36:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comm

    Haritayı açıp Global Settings'e tıklayın.Sonra Global Difficulty'e girin ve zorluk derecesini seçip Confirm tuşuna basın tüm haritadaki aktivitelerin hepsi Heroic zorluk seviyesinde olur.

    Global Settings bende yok, galiba newyork paketi olması gerekiyor. çünkü üstte manhunt var orası newyork alınca geliyor. :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birol özsoy

    Global Settings bende yok, galiba newyork paketi olması gerekiyor. çünkü üstte manhunt var orası newyork alınca geliyor. :(

    Alıntıları Göster
    olması lazım aslında bu tipo ayarlar ana oyuna eklendi çünkü paket olsada olmasada
  • ps4 te division 2 başka hesapta ben başka hesapta kullanıyorum oyunu, newyork paketini diğer hesapta alınca ben kullanabilir miyim, benim hesabımda alırsam oyunu da tekrar almalı mıyım diğer hesaptaki oyunla birleşir mi?
  • Ps4 alt hesap üst hesap olayı var ancak, çalıcağını sanmam mesela sen bir hesapla god of warı aldın bu hesapta ana hesabınsa alt hesalarınla oynabilirsin ancak ek paketlerde çalışıyormu onu bilemiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cybrtrk

    olması lazım aslında bu tipo ayarlar ana oyuna eklendi çünkü paket olsada olmasada

    Alıntıları Göster
    resme bakın bende sizdeki gibi global setting yok, buda büyük bir ihtimalle paketten yada sezon pass'dan kaynaklı olabilir.
    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]
  • birol özsoy kullanıcısına yanıt
    Wony paketi olmayan oyuncular, haritada zorluk ayarı yapamazlar. Wony paketi olan oyuncu arkadaşlarının gruplarına katılamazlar.

    Eğer c.p.'leri level 4 olarak tamamlamak istiyorsanız, wony paketiniz olmadığı için c.p. etrafındaki aktivitileri tamamlayarak c.p.'nin level seviyesini 4'e çıkarabilirsiniz. Hangi aktivitenin hangi c.p.'nin level seviyesini arttırdığını öğrenmek için harita üzerinde aktivite simgesi üzerine geldiğinizde, c.p.'ye bağlı olduğu ince bir çizgi şeklinde ağ göreceksinizdir.

    Herkese iyi oyunlar.
  • Güzel oyundu, ama WONY paketi oyunun ana kısmını adeta kısıtlı hale getirdiği için oynamayı bıraktım. Rahatlıkla alacağım bu eklentiyi sırf bu şekil olduğu için almadım, firmaya hayırlı işler olsun.
  • Selamlar arkadaşlar yaklaşık 5 gündür falan oynuyorum 30lvl oldum ne güzel baya ilerledim galiba bitmek üzere falan derken o en sonki stronghold u da almıştım kutlama yaparken bu seferde sanırım black tusk diye bi grup saldırdı nerdeyse heryeri ele geçirdi ve tekrardan bir sürü şey açıldı önceki geçtiğim kısımlarda dahil olmak üzere vs vs. şuana kadarki oyun stilim tamamen görev yapmak üzerineydi yoldan geçerken control pointleri alırdım etraftaki lootları alırdım baya bişey birikti yani silah ve giysi buildlerini ise hiç bilmiyorum rastgele o an ne düşürdüysem aralarından hangisi armor umu ve damage imi yükseltiyorsa onu taktım skill olarakta sadece başlangıçtaki etrafı tarama skill i ve kalkan skill ini kullandım diğerleri hakkında henüz çok fikrim yok yani daha öğrenmem gereken çok şey var bana oyunu iyice anlatabilcek birlikte girebilceğim kişiler ve klanlar varsa yazsın , oyunu ilk başta standart olarak almıştım daha sonra newyork paketini aldım sadece, henüz newyork kısmına hiç dokunmadım. Bildiğiniz rehber çeken türk youtuberlar varsa onlarıda yazabilirsiniz birde merak ettiğim bişey var bazen görevlerde ölünce yardım çağrısı atıyordum böyle seviyesi aşırı yüksek adamlar gelip canlandırıyordu bazıları görevleri yapmamda yardımcı oldu baya ilerlettiler beni görevlerde tek atıyorlardı herkese falan hızlı ilerlememde faydaları oldu bu nasıl mümkün olabiliyor saçma değilmi yüksek levelliler düşük levellerin görevleri geçmesine yardım ediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 3 Eylül 2020; 17:26:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt
    merhabalar öncelikle hayırlı olsun end game olmuşsun ama sana kötü 1 haberim var artık 30 lvl oyunun son lvl değil maalesef wony ek paketi çıktı ve son level artık 40 bu yüzden oynamaya devam etmek için wony ek paketini alman bu paketle new yorka gitmen ve 40 lvl a kadar çıkman gerekiyo sana vereceğim tavsiye tabiki bir klana katılman iyi olur ancak solo olarak 40 lvl a kadar kasman daha iyi olur. zaten klanların hemen hepside 40 lvl olmasını zorunlu tutar. 40 lvl olup ondan sonra setleri araştırman senin için iyi olacaktır. sana özel mesajından bir davetiye gönderdim o davetiye ile içerisinde 4 klan bulunan bir discord adresine gelmiş olacaksın orda yardım istersen ve kalnlara başvurursan biraz daha bilgilendirilmiş olursun iyi oyunlar.
  • Merhaba arkadaşlar oyuna yeni başladım 29,37 liralık indirimdeki paketi aldım içeriğindeki şeyleri nereye atıyor bulamadım. Eklemek isteyen olursa phegru kullanıcı ismim eklerseniz beraber oynayabiliriz.
  • Arkadaşlar merhaba oyunun standart sürümü bende var şuan indirime girmiş warlords of new york paketini alınca end game content e erişebiliyormuyum warlords of new york'um ultimate edition versiyonunda season 1 pass falan diyordu çünkü o dlc ler nedir ?
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    oyunun standart sürümü sende varsa maksimum göreceğin lvl 30lvl olacaktır.
    new york ek paketini alınca maksimum göreceğin lvl 40 lvl olacaktır.
    bildiğim kadarıyla ek paket ayrı olarak alınabiliyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cybrtrk

    oyunun standart sürümü sende varsa maksimum göreceğin lvl 30lvl olacaktır.
    new york ek paketini alınca maksimum göreceğin lvl 40 lvl olacaktır.
    bildiğim kadarıyla ek paket ayrı olarak alınabiliyo
    sorduğum soru bu değildi ama internetten öğrendim teşekkürler yinede
  • Level 30 dan sonra ne yapacağız nerede takılacağız?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • J.sins kullanıcısına yanıt
    Ubisoft reis para ver ek paket al diyor yoksa takılma diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.