Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.077
Cevap
48
Favori
135.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • 22 Eylülde yeni pve modu olan summit geliyor. Sezon 3 ile birlikte gelecek olan modun yanında açıklanan yol haritasına ait görsel de aşağıda verilmiştir.





  • Epicte indirime girmiş oyun. 60tllik indirm kuponuyla oyun+new york dlcsi 28 liraya denk geliyor. Kaçırılmayacak fırsat. Ultimate editionıda 58 liraya denk geliyor. Sizce ult. almaya değer mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi akşamlar dilerim herkese. Ben de New York dlcsinden önce Digital Deluxe Edition mevcuttu Uplay hesabımda. Şimdi Epicten New York ek paketli sürümü alsam sorunsuz birleşecekler değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xientina -- 12 Eylül 2020; 19:51:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xientina kullanıcısına yanıt
    Birleşeceklerini zannetmiyorum ama uplay destekten destek alabilirsin
  • togo1593 T kullanıcısına yanıt
    Bende alabilirim ultimate avantajları nedir acaba? Şu an bir oynuyorum ama oyuncu az gibi iki saat oyun bulmuyor. Last sand olan yere gireyim dedim oyuncu yok challenger moda gireyim dedim ondada yok. Bellki 2 de vardır oyuncu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yeni gelecek update de umarım uçan kaçan zımbırtılardan tek yemeyiz. anlamıyorum çok mu zor oyunu div1 1.8 patch i gibi yapmak?
  • Division 1 de oyuncu daha çok sanki. Division 2 yi ne zaman açsam görevlerde adam bulamıyorum.Ondan sonra ubisoft bana genişleme paketlerini al diyor niye alayım ki...

    Division 2 de 30 level takılıyorum öyle...

    Aralıkta sanırım sezon 4 çıkıcak.Belki o zaman toplu şekilde alırım genişleme paketlerini ama şu an nedense alma diye resmen uğraşıyor ubisoft.
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Epic kuponu varsa 28tlye geliyo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hem 1 hem 2.oyun için aktif, durmadan görevlere ve diğer etkinliklere katılım sağlanan, günün her saatinde katılımcı bulunabilen bir grup var mıdır?

    Güya 2 için DH'nin bir grubu vardı, ne zaman girsem 1-2 kişi ya oluyor ya olmuyor, çağırdığımda da cevap gelmiyor, public yapıp devam ediyorum ben de.

    Bu tip bi grup bulursam her iki oyunda da bir süre vakit geçirmeyi düşünüyorum, biraz "ilerlemek" istiyorum artık, çok uzundur kaldı öyle.
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam RDR 2 için kullanmıştım kuponu.

    Division 2 için eklemek isteyenler olursa. U PLAY ID: (Phoenix7A)
  • division 2 beraber oynamak isteyenler eklesin uplay : osmandemi
  • The division 1 karlı ortamı baya iyi ama hileden çok şikayet eden var. Bir hevesle aldım dlc leri daha giremedim oyuncu bulamıyor survival yada last sand gibi. Bu oyun da ekip olmadan grup neyse olmadan oynanmıyor. Bir kaç arap buldum oyun da genelde ruslar ve araplar çok oynuyor ingilizce olmadığı için zor anlaşabiliyorum. Bu oyuncu azlığından dolayı 2 nci oyunu almaktan vazgeçtim.

    Edit: iSONERi ekleyin denk gelirsek oynarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.sins -- 14 Eylül 2020; 14:49:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ormanci

    Hem 1 hem 2.oyun için aktif, durmadan görevlere ve diğer etkinliklere katılım sağlanan, günün her saatinde katılımcı bulunabilen bir grup var mıdır?

    Güya 2 için DH'nin bir grubu vardı, ne zaman girsem 1-2 kişi ya oluyor ya olmuyor, çağırdığımda da cevap gelmiyor, public yapıp devam ediyorum ben de.

    Bu tip bi grup bulursam her iki oyunda da bir süre vakit geçirmeyi düşünüyorum, biraz "ilerlemek" istiyorum artık, çok uzundur kaldı öyle.
    Ben oyunu bıraktım ama şu dc grubunu önerebilirim:
    https://discord.com/invite/qwHA7pC

    Neredeyse her akşam birileri oluyor voice chatte.




  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok teşekkür.
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım ve 10 levelim. Arkadaşım da 5 level. Görevine katılıp hızlı kassın diye girdim ve devam ettik. Tek başıma açmadığım yerleri grup olarak açıp hallettik. Şimdi gruptan çıktım ve benim mapte grupla yaptığım yerler kapalı gözüküyor ? Division 1 de böyle olmuyordu neden 2 de böyle ? Çok sinir bozucu co-op görev yapmanın bir anlamı kalmıyor eğer böyleyse.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Division hakkında haber , rehber , klanlar, oyunu birlikte oynayabileceğiniz ve sorularınıza cevap bulabileceğiniz Discord sunucumuza Sizleri bekleriz !!!
    https://discord.com/invite/DK8n6qf
  • Arkadaşlar oyunu ilk başta ana oyun olarak satın aldım sonra New York dlc sini aldım. Level 40 olduktan sonra level yazmıyor ama 1 den başladı şu an 11 olarak gözüküyor level mi 11 bilmiyorum. Level baştan mı başladı ? Ayrıca season 2 ödülleri var onları alamıyor muyum almak için season 2 pass mi almam lazım ? Birde yeşil gear setler geldi bunların setlerini mi toplamalıyim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 20 Eylül 2020; 20:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun dlcsini 28tl ye epicten aldım 1 günde bitti assault için build önerecek varmı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beklenen TU11 uppdate yayınlandı PC için yaklaşık 7.27 GB kadar bi yer kapplıyor bu güncelleme ile beraber artık oyuna 2 tane Exotic gear 1 tanede egzotik silah eklenmiş olucak ayrıca underground moduna benzeyen summit yani gökdelen modu eklenmiş olucak bir tane apperance ve rainbow loot olayı var şimdi de serverların açılmasınnı bekliyyoruz gari
  • Ufak bir sorum olacaktı. NY DLC'yi satın almamıştım. Şimdi baktım, Ubi nin mağazasında 135tl, oyuna giriyorum orada 65tl civarı gözüküyor. Puan kullanarak indirim yapamıyorum oyun içindeki 65tl'lik olana. Direkt kart bilgilerini istiyor.

    Epic Store'a da yaklaşık 30tl ye geliyor. Ama ben oyunu Uplay'den almıştım. Epicten sadece NY DLC alsam Uplay de oynayabilir miyim? Oynamak için Epic Games 'i da açmam gerek galiba yanlış mıyım?

    Ekleme: Epicten sadece DLC alamıyorum oyun epic kütüphanede gözükmediği için. oyun+dlc 30 tl ye denk geliyor. kuponla beraber.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 22 Eylül 2020; 17:32:30 >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.