Şimdi Ara

Togg'un kameralarını da üreten yerli şirket Büyütech, 100 bininci kamerasını üretti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Togg'un kameralarını da üreten yerli şirket Büyütech, 100 bininci kamerasını üretti
    Yerli girişim Büyütech, otomobil sınıfı kamera teknolojilerinde Türkiye’nin ilk üretim merkezinin açılışını Ekim ayında yapmıştı. Gebze Bilişim Vadisi'nde 2 milyon euro sermaye ile kurulan merkez 100 bininci kamerasını üretti. Şirket aynı zamanda Togg’un geri görüş kamerası, çevresel görüş sistemi ve sürücü yorgunluk algılama kamerasının da üreticisi konumunda.



    Yıllık 3 milyon kamera üretimi hedefliyor



    Aralık ayının sonunda 100 bininci kamerasını üreten Büyütech’in kurucu ortağı ve CEO’su Ömer Orkun Düztaş, kamera tabanlı olarak geliştirdikleri yeni teknolojilerle uluslararası bir marka yaratmak için yatırımlarını sürdürdüklerini belirterek, “Hedef Sıfır” yaklaşımı ile trafik kazasız bir dünya yaratma vizyonlarının altını çizdi. 2023 yılı Ekim ayında 4,23 milyon dolar yatırım aldıklarını ifade eden Düztaş, Büyütech’in 2024 yılı içinde daha yüksek bir yatırım turu ile büyümeye devam edeceğini de paylaştı. Düztaş; yıllık 800.000 üretim kapasitesine sahip olan Büyütech Kamera Teknolojileri Üretim Merkezi’nin 2026 yılı sonunda ise üretim kapasitelerini 3 milyona çıkarmayı planladıklarını belirtti.



    Ayrıca Bkz.Lucid, Tesla Model Y'ye rakip hazırlıyor



    Büyütech kurucu ortağı ve COO’su Alparslan Işıklı ise 2024 yılındaki hedeflerini şöyle ifade etti: “Hem üretimdeki kapasiteyi hem de kaliteyi arttırmak için yatırımlarımız bu yıl da devam etmekte. Farklı tasarım ve üretim teknikleri geliştirmekteyiz. Kameralı ADAS ürünlerinde bir dünya markası olma yolunda kararlılıkla ilerlememize devam ediyoruz.”

     









  • Bir şeyide tebrik etseniz ölecek misiniz? O makinayı üreten ülke senin ülkenin yaşadığı amansız savaşlardan geçti mi? Senin ülken bölünürken onlarda sanayi çok ilerlemişti. Ülke olarak arayı kapatmamızın tek yolu o işçilerin arkasındaki makinayı geliştirecek arge parasını 1/1000den fazlasıyla satın alıp büyürken bir yandan argeye para ayırmak lazım. Size göre herşeyi sıfırdan keşfedelim çıkın artık şu kafadan zaten çıkamadığınız için çekemiyorsunuz o da ayrı bir konu.
  • Gelişen ve günbegün büyüyen Türkiye.

  • ekosistemin gelişmesi adına güzel haberler

  • Haberdeki fotoda işçilerin arkasında duran bir makina var yüksek teknoloji makina kimin acaba ne kadar estetik duruyor. Togg'un kameralarını da üreten yerli şirket Büyütech, 100 bininci kamerasını üretti 


    Bu üretmeyle paramızın gücü günden güne değer kazanıyor. Sen gel yüksek teknoloji makinayı üret hammadeyi işle paran ve ekonomin hergün güçlensin. Helal olsun


    Not tebrik etmiyor demişler Ben tebrik ediyorum



    An itibariyle dolar kuru:30,34

    Siz haziran temmuz gibi üretiğimiz yüksek teknoloji ile siz girin bakın bakalım kura. Eflasyona. Yerle bir edeceğiz dünya sıralamasında ilk 5 te olacaz.


    Güçlenen ülkemiz yüksek teknolojisini tebrik ediyorum. Tsmc byd hitachi kuka gelin ders verelim bir hafta sonuTogg'un kameralarını da üreten yerli şirket Büyütech, 100 bininci kamerasını üretti 


    Togg'un kameralarını da üreten yerli şirket Büyütech, 100 bininci kamerasını üretti


    Bu adamda ne anlatıyorsa anlamadımTogg'un kameralarını da üreten yerli şirket Büyütech, 100 bininci kamerasını üretti 

    Togg'un kameralarını da üreten yerli şirket Büyütech, 100 bininci kamerasını üretti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 31 Ocak 2024; 14:33:1 >




  • kartalaraz kullanıcısına yanıt
    Bir şeyide tebrik etseniz ölecek misiniz? O makinayı üreten ülke senin ülkenin yaşadığı amansız savaşlardan geçti mi? Senin ülken bölünürken onlarda sanayi çok ilerlemişti. Ülke olarak arayı kapatmamızın tek yolu o işçilerin arkasındaki makinayı geliştirecek arge parasını 1/1000den fazlasıyla satın alıp büyürken bir yandan argeye para ayırmak lazım. Size göre herşeyi sıfırdan keşfedelim çıkın artık şu kafadan zaten çıkamadığınız için çekemiyorsunuz o da ayrı bir konu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kartalaraz kullanıcısına yanıt

    Arkadaki makine oda içerisindeki havayı süzerek tozdan arındıran bir sisteme benziyor. Kamera içinde toz olmaması için. Çinliler de montaj yaparak başladılar. Teknoloji amerikadan avrupadan geliyordu. Şimdi teknoloji üretiyorlar. Kamera üreten bir fabrika kuran arkadaşları tebrik ediyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MKA64 M kullanıcısına yanıt
    hayır siz polyannacısınız. Türkiye ekonomik anlamda en sıkıntılı günler yaşarken böyle şeylerle çocuk avutursunuz. bana Türk lirası değer kazanıyor de ki inandırıcı olsun. yoksa ülkedeki cengiz inşaat da çok para kazanıyor onlar da başarılı böyle bakarsak :p

  • MKA64 M kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu beğenmek için giriş yaptım. Katılıyorum. Altta bir arkadaş Çin örneğini vermiş. Bu şirket üretim yaptıkça gelir elde ettikçe zamanla ar-ge için kaynak ayırmaya başlayacaktır.

  • yerli demeyin yaa bina köşesine cin malı kedimaması dökulmüş gibi bütün sürüngenler geliyor

  • Ezanlar susmaz bayraklar inmezci arkadaş. Bizdeki en büyük sorun bir biz dünyada savaşan milletiz gibi görüyoruz kendimizi. Şunla savaştık bunla savaştık. Canım benim tüm dünya ülkeleri bugünkü durumlarına gelmek için kan dökmüşler savaş yapmışlar. Rusya 2.dünya savaşında 12 milyon insanını kaybetmiş Almanya aynı şekilde. Japonya üstüne 2 tane atom bombası yedi . Amerika ikinci dünya savaşında Almanya direnişini kırmak için kaybettiği asker sayısının haddi hesabı yok. Öyle hamaset yapmakla bu iş olmuyor. Sen eğer karşı tarafa gücünü göstereceksen doların karşısında türk lirası karşısında gücünü göstereceksin insanların yaşam standartını göstereceksin son 1 yıl içerisinde 7-8 şiddetinde tüm dünyada depremler oldu hangi birinde 100 bin insan öldü. 50 bin dediklerine bakmayın hepsini tek tek saydılar mı. Önce şapkayı önüne koy düşün ve bu memur zihniyetinden çık. Ülkeler sana gülüyor gülerkende 1972 model uçak kakalayıp 23 milyar dolarını cebe indiriyor. Biraz akıl lütfen





  • Olumsuz yorumlara istinaden yazıyorum

    O 2 çalışan arkadaşın arasındaki makinayı ben tasarladım yerli bir firmamız da üretti

    Çok çılgın bir teknoloji değil içinde hepa ve aktif karbon bulunan bir hava temizleyici.

    Bu haberde asıl odaklanmamız gereken konu Türkiyede bir firma akıllı kamera sistemi üretiyor araçlar için (tasarımı,yazılımı ve ürerimi tamamen yerli) tebrik edip destek olmak varken asılsız ithamlarla karalamaya çalışmak nekadar kolay değilmi?

    Bu yorumları yapan insanlar acaba hayatlarında duvara bir çivi çakmışlarmıdır sorarım

  • Bakın hava temizleme makinamızTogg'un kameralarını da üreten yerli şirket Büyütech, 100 bininci kamerasını üretti 

    Togg'un kameralarını da üreten yerli şirket Büyütech, 100 bininci kamerasını üretti 


    Not: Haberdeki işçilerin arkasındaki makina bu. İyice bakınca anlarsınız.


    Togg'un kameralarını da üreten yerli şirket Büyütech, 100 bininci kamerasını üretti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 31 Ocak 2024; 12:52:34 >




  • Fotoğraftaki çalışan arkadaşlara önerim, çalıştıkları tezgah veya masayı kendilerine göre ayarlanabilir amortisörlü bir hale çevirmeleri. O şekilde çalışmaya devam ederse, omurga rahatsızlığı çekecektir. Eğilerek yapılması gerekiyorsa, isviçre saati üreten atölyelerdeki tezgahları inceleyebilirler. Farklı metodları var. Benden tavsiye.

  • sığ düşünmede, bilmeden konuşmada ve boş galeyana gelmede dünya birinciliği ebediyen bizimdir...

  • Yıkıcı eleştir, yapıcı öneri sunma, katkı sağlama. Eleştir, eleştir ve yalnızca eleştir... Yıllardır aynı terane... Eleştiredurun çalışan yapıyor ;)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kamera baştan sona mı üretiliyor yoksa sadece montaj mı yapılıyor? Yinede bir yerden başlanılması güzel. Yerli üretime çok fazla ihtiyacımız var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.