Şimdi Ara

TJ65-015tk Garanti, Mahkeme, İade süreci (kazanıldı!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
12.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar beni yanlış bilgilendiren her mahkeme sorulusuna teşekkürle başlıyorum. Bilgisayarı depo için vermeyecekmişim belgelerle bilirkişi ücretini yatırdım laptopu da eve geri taşıyorum. İyi oldu en azından bilgisayarsız kalmıycam
  • laptop gider, artık bekleme vakti (sanki şimdiye kadar ne yaptıysak )
    bitsin artık bu çileeee
  • Son durum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorn

    laptop gider, artık bekleme vakti (sanki şimdiye kadar ne yaptıysak )
    bitsin artık bu çileeee

    hakkaten son durum ne neyi bekliyosun anlamadım da umarım istediğin sonuçtur?
  • bilirkişi aldı laptop'u gitti, en geç 20 gün içinde rapor vercek, ondan sonra da mahkeme günü ki 10 şubat, onu bekliycem.
    umarım bu sorunu tespit eder, yoksa tam fiyasko olcak.
  • Evet sayın arkadaşlar bilirkişi raporu gelmiş, şu an adliyedeyim kontorlerin girmesine aldırmadan telefondan yazıyorum, bilirkişi ürüne ayıplı onayı verdi, raporunda iade değişim vs hakkımın olduğunu gibi birşeyler yazmış Allah'ım nasıl sevinsem bilemedim.
    İnşallah şimdi laptop'u almayı başarırım şubatta da iade :))

    Edit; laptopu alamadım, dilekçe bıraktım inşallah haftaya kadar alırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 20 Aralık 2010; 21:14:36 >
  • vay hayırlı olsun hadi iade mi olcak şimdi nakit olarak geri mi alcaksın

    senin sorun cızırtıydı değil mi tam ekran video , oyunlarda falan viiiiiii gibi bir ses
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorn

    Evet sayın arkadaşlar bilirkişi raporu gelmiş, şu an adliyedeyim kontorlerin girmesine aldırmadan telefondan yazıyorum, bilirkişi ürüne ayıplı onayı verdi, raporunda iade değişim vs hakkımın olduğunu gibi birşeyler yazmış Allah'ım nasıl sevinsem bilemedim.
    İnşallah şimdi laptop'u almayı başarırım şubatta da iade :))

    Edit; laptopu alamadım, dilekçe bıraktım inşallah haftaya kadar alırım.



    işte buna yehuuuuuuuuuuuuuuuuuu denir:))
  • evet cızırtı, çok güzel bir rapor yazmış hoca, tek tek açıklamış laptop'da hangi ses olur hangisi kabul görür performans düşürmeyen ses yoktur vs vs ağzım açık okudum

    inşallah bir sorun çıkmazsa şubatta packardbell'den kurtuluyorum değişim, ayıp kadar indirim gibi haklar da varmış da dilekçede direk ödenen miktar iadesi diye talep etmiştik, zaten değişim de istemiyorum pb olmasın da bir daha muhattap olmayalım..
  • alakasız ama imzanda gördüm wd 2.5 inc 1 tb tan memnun musun ve vatan dan mı aldın ben segate aldım almaz olaydım?? hayırlı olsun bu arada biz kurtulamadık bi daha packard alanı eşekler kovalasın bu fiyata ne alabilirsin ki toshiba alsan kasa filan güzel de içi boş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksenin2 -- 24 Aralık 2010; 15:00:24 >
  • evet vatan kampanyasından aldım, seagate almıştım iade edip wd aldım, bazıları çok sıkıntı yok bozuluyor falan demişler.
    çok kullanmadım ama birkaç kere yanımda taşıdım, gittiğim yerden bikaç gb toplayıp geldim bir sıkıntı yok. önceki 500gb'dan kesinlikle çok memnundum, sanırım bunu da herkese önercem :)

    daha ben de kurtulamadım ama şubatta kurtulcam inşallah :) şu var, şok indirimlerle güzel laptoplar alınabiliyor. vatan, bimeks güzel indirim yapıyor, zaten yeni işlemciler ve modellerle 720qm, 740qm fiyatları düşer, almak kolaylaşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 24 Aralık 2010; 15:26:28 >
  • wd yi bu aralar çok duyar oldum piyasada en iyisi o filan diyorlar yeni lap top da alsak laptop ta oyun oynanmıyor hepsinde kronik bir sorun var ısınma sorunu tüm markalarda var zaten vatan ın indirimleri şahane de toptancılar sömürüyor hemen her gün de site kontrol edilmez kii.. şubat ta kurtuluyorsun demek sana bir maliyeti oldu mu bu mahkeme işlemlerinin peki??
  • 250 lira bilirkişi (karşıdan alıncak)
    toplam dosya, fotokopi falan masrafları 20 civarı galiba, alabilcem mi bilmiyorum
    koyuncuya git gel, levent'e git gel masrafları karşılanmıyor, onun için tazminat da istemek gerekiyordu. emin değilim gene de karşılanır mıydı.
    faiz var, 14 ay kadar faiz alcam karşılar mı bilmiyorum..
  • geçmiş olsun..bu packard a(acer) ders olsun diyeceğim ama yine iade almamaya devam ediyorlar mahkemede kaybedeceklerini bile bile..
  • evet, yine yeniden pb'den yazıyorum

    kalemdeki kadın bayağı kızdı zaten bozuk değil mi ne bu alma ısrarı diye, gene de tutanak ile verdiler laptop'u en azından şubata kadar bilgisayarım var
  • sabredeceksin...bu işler bir süre sonra karşıklıklı inada biniyor ve kişisel bi olay haline geliyor.ben mesela sırf acer daki supervisor bozuntusunun inadına uğraştım analarını ağlattım bilgisyarıda çaktım üstüne üstlük aldım paramı..onlarada yedikleri idari para cezası kapak oldu
  • valla tebrikler bu kadar uğraşmaya. Benim makine hala bekliyor heyet raporu verilecek 3 aydır yeter yahu diyor insan 30 iş gününü geçirdiler ama servis iş günü çıkışı 29! Yapamadıkları halde yolladılar. Neyseki öğrendiğim yeni bir şey oldu. Bulunduğun ilde ilgili firmanın servisi yoksa yolladığın firmanın servis raporu dikkate alınıyor. Şu an kayserıdyim ve burada koyuncu yetkili servisi olmadığı için vatan bilg raporu geçerli ve 35 iş günü oldu. Ama ptt o kadar ağır çalışıyor ki adamlara ulaşamadı bile şu zamana kadar of be arkadaşlar bi akıl verin. Sonuç kesin lehime olur mu hakem heyeti kararını mahkemeye mi götürürler? Bıktım artık aynı problemi de yazmıştım şikayet ederken. Mahkeme durumu olursa sizin dosya numaraları ile bu işi kolay sonuca vardırabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XPerience

    valla tebrikler bu kadar uğraşmaya. Benim makine hala bekliyor heyet raporu verilecek 3 aydır yeter yahu diyor insan 30 iş gününü geçirdiler ama servis iş günü çıkışı 29! Yapamadıkları halde yolladılar. Neyseki öğrendiğim yeni bir şey oldu. Bulunduğun ilde ilgili firmanın servisi yoksa yolladığın firmanın servis raporu dikkate alınıyor. Şu an kayserıdyim ve burada koyuncu yetkili servisi olmadığı için vatan bilg raporu geçerli ve 35 iş günü oldu. Ama ptt o kadar ağır çalışıyor ki adamlara ulaşamadı bile şu zamana kadar of be arkadaşlar bi akıl verin. Sonuç kesin lehime olur mu hakem heyeti kararını mahkemeye mi götürürler? Bıktım artık aynı problemi de yazmıştım şikayet ederken. Mahkeme durumu olursa sizin dosya numaraları ile bu işi kolay sonuca vardırabilir miyim?

    hakem heyeti kararı 938.75 tl (2010 için) kadar bağlayıcı.sizin laptop bu tutardan fazla ise uygulamaya koymayıp mahkememeye uzayabilir iş..benim bu konulardaki tavsiyem hakem heyetine başvururken davada açın hiç olmazsa heyet kararı mahkeme gününe kadar yetişir bide mahkeme gününü 2-3 ay beklemezsiniz yani zamandan kazanırsınız.35 iş günü olduysa çekinecek bişey yok sonuç lehinize olacaktır.eğer olurda dava açtıktan sonra firmayla anlaşırsanız iş çözülürse gidip bi dilekçeyle davayı geri çekersiniz olur biter.




  • selamlar

    geçen gün bilgisayarı yanında aldığım çantası ile taşırken askısı koptu ve bilgisayar güüüm diye merdivenlere düştü ve açma düğmesinin olduğu yer değil diğer köşesi fena şekilde çatladı oyunlarda kapanıyor falan böyle şans yaa servis yolu göründü yine bana
  • o da benim en çok korktuğum şeylerden, ikide bir çantayı yoklarım yerinde mi, askılar kapalı mı, omuzumdan kayıyor mu benim çantanın da aslılarından birisi yırtılmıştı ama Allah'tan boştu, sadece yerden kaldırırken aniden çekince koptu.

    aslında laptop taşımayan çantayı da mahkemeye vermek lazım ama sanırım onun ispatı imkansıza yakın olur
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.