Şimdi Ara

TJ65-015tk Garanti, Mahkeme, İade süreci (kazanıldı!) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
1
Favori
12.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asigning
    hadi hayırlı olsun. gule gule harca parayı yada git bi pbell daha al.

    ahahaa yapmayacağım tek şey o olur :D

    Ek; bi önceki yazınızı görmemiştim, hakkımı helal etmiyorum tabi ben de, bir yıl nedir arkadaş! O kadar yol gitmeler, geçen zaman, kavgalar, asabiyet bunlar parayla giderilebilecek şeyler değil, daha karşı tarafta alacağım çok, şimdi de bilgisayar alarak dünyevi ihtiyaç giderilsin, kaldı ki faiz parasal masrafı belki karşılıyordur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 9 Nisan 2011; 23:54:52 >




  • Geçmişler olsun. Geç gelen adalet, adalet değildir diye boşuna dememişler ancak yine de alabildiniz paranızı. Bakalım klonlanma muhabbetine biz cep telefonunu ne edeceğiz. Başlattık hukuki süreci...
  • şu vizeler geçsin bir hele, bende bir bakıcam şu işe ciddi ciddi
  • highvoltage aynen dediğiniz gibi, tüketici mağduriyetinin aslında çok az bir kısmını geri kazanıyor. Mesela kararda yol, iletişim masrafları ve bir miktar tazminat da bulunmalı ama nerde, 30 liralık tebligat ücreti 15 lira çıktı, ne yol ne su.. umarım siz de kısa sürede netice alırsınız.

    Tolga şahsi kanaatim öncelikle aldığınız yere benim kararım ile gidin, hiçbir şey sormadan direk pb ile görüşün iademi yapın diyerek rest çekin. Hala da iadede sorun ederse koyuncu, aç davayı gitsin sonra parayı alacağın güne kadar kullan, sanırım iki celsede biter. Hatta arayıp mahkemeyle görüş, bilgi merkezi vardı böyle şöyle tek celsede çıkar mı diyerekten bi başlangıç yapın.
  • Hadi geçmiş olsun.

    Bendede PB - tm85 var. inşallah problem çıkarmazda servisle falan uğraşmayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorn

    highvoltage aynen dediğiniz gibi, tüketici mağduriyetinin aslında çok az bir kısmını geri kazanıyor. Mesela kararda yol, iletişim masrafları ve bir miktar tazminat da bulunmalı ama nerde, 30 liralık tebligat ücreti 15 lira çıktı, ne yol ne su.. umarım siz de kısa sürede netice alırsınız.

    Tolga şahsi kanaatim öncelikle aldığınız yere benim kararım ile gidin, hiçbir şey sormadan direk pb ile görüşün iademi yapın diyerek rest çekin. Hala da iadede sorun ederse koyuncu, aç davayı gitsin sonra parayı alacağın güne kadar kullan, sanırım iki celsede biter. Hatta arayıp mahkemeyle görüş, bilgi merkezi vardı böyle şöyle tek celsede çıkar mı diyerekten bi başlangıç yapın.

    ben vatandan almıştım ama muhattap koyuncu elektronik sanırsam nasıl olur ki nereye gitmem gerekir ?

    söylemeden edemicem şu mesajınla 2 celsede biter falan çok umutlandım




  • ya benim de üç duruşmada bitti zaten, ama 4 ay sonraya gün verdiler sürekli...
    Vatanı ara, koyuncu ile görüşmeyi onlar yapsın. Böyle böyle aynı sorundan davaya sonuç çıkmış ben de dava açarım iade edin gibi.
    Aslında dava ile faiz hakkı da geliyor, bilemiyorum. En kısa sürede sonuç için vatan ile görüş kendinden emin kesin kazanacağım davam var ulen modunda iade iste. Belki pb koyuncuya bu konuda toplama yetkisi verir.
    Dava ile kazanma ihtimaliniz çok yüksek, ama 7-8 ay neredeyse. Bi denersin olmadı açar davayı sonucu beklersin. Ama avukat hakim bilirkişi değilim ters bir durum olma ihtimali yok denecek kadar dahi olsa vatan kabul etmezse dava dilekçeni araştırıp yazarsın, misal gösterme durumunun nasıl yansıtıldığını bilmiyorum, bendeki dilekçelerle oluşturursun. Sen bi düşün.
  • benim de iki duruşma oldu yav, ilkinde bilirkişi istendi ikincide karar çıktı. Kafam karıştı :D sizin belki bilirkişi istenmez.
  • vatanla telefondan görüşme olmaz herhalde görmeden etmeden dur bakalım yarın bir telefon açarım yine de baktım olmadı en azından bu hafta geçsin dersler fena çünkü ben dönerim yine burdan veya irtibata geçeriz seninle sorun olmazsa
  • tabi, dilekçe felan elimden geldiğince yardımcı olmak isterim :)
  • denilecek tek şey ''Helal olsun''
  • Arkadaşlar öncelikle bu azim ve gayretinizden dolayı kutluyorum sizi. Bende yaklaşık 21 ay önce Packardbell tj65 f2465 dt002tk modellini aldım. Aldık alalı ekran kartı driverıyla uğraşıyorum. Usandım artık.

    Garantimin bitmesine 2,5 ay kadar bir süre kaldı bu zamana kadar birçok kez garantiye gönderdim ürünü, iade etmek istiyorum artık...

    Servise gitme nedenleri ve sonuçları :

    1-Dvd rw yazma problemi vardı değişimini istedim değiştirdiler,
    2-Lcd ekranda lekeler oluştu değişim istediler değiştiler,
    3-Touchpad tepki sorunu vardı değişim istedim değiştiler,
    4-Lcd ekranın bulunduğu bölüm gereğinden fazla hassas olarak sallandığı için menteşe sıkıştırıldı denildi, sorun düzeldi.
    5-Ekran kartının verdiği hatalardan bıktığımı söyledim bu seri hatalıdır dedim, anakrt değişimi yapıldı. (En son gönderdiğim)

    Arkadaşlar bu kadar sorunu yaşadım, buna rağmen ekran kartı yine aynı hataları vermeye devam ediyor.
    Sizce tüketici hakları hakem heyetine durumu bildirip iade için dava açmalımıyım ?

    Ürünü pccin.com diye bir siteden almıştım faturasıda duruyor; ama site kapanmış. Acaba iade olursa parayı kimden alacağım ?

    Yardımlarınızı bekliyorum arkdaşlar. Şimdiden teşekkürler hepinize.




  • hocam senin iş yaş, daha doğrusu uzun sürer. Çünkü dava açıcan parayı verdiğin yer aranacak buluncak araştırmalar falan uzun sürer. Koyuncu ile görüş böyle böyle duyduğuma göre şu numaralı davayı kaybetmişsiniz ben de iade talep ediyorum diyin ama koyuncu sonuçta, kabul ihtimali çok çok az. Artistik yapın satıcı da etrafta yok mütesellen miydi neydi sorumlusunuz paramı sizden alırım mahkeme masrafları da size kar kalır diyin, belki iade kabul olur. Telefonda direk bana davalara bakanı bağlayın diyerek konuya girin. Resti çekin iade isteyin.
    Dava açın kazanırsınız ama parayı alma süreci uzar. Davayı açtığınız tarihte garantinin devamı sebebiyle hakkınız olduğunu düşünüyorum.
  • up
    gerçi sanırım garanti dahilince piyasada kalmadı tj65'ler..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.